aztekos55 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ψάχνω να διαμορφώσω εξωτερικά την κεντρική μονάδα του υπολογιστή μου με έναν πρωτότυπο τρόπο για να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου. Αρχικά σκέφτηκα να αλλάξω το χρώμα από την λαμαρίνα της κεντρικής μονάδας, έλεγα να το βάψω γαλάζιο ή ροζ χρώμα. Όμως είπα να μην το κάνω γιατί όταν θα ζεσταίνεται ο υπολογιστής θα μυρίζει η μπογιά στο δωμάτιο. Κάτι πρωτότυπο που σκέφτηκα εχτές και θέλω να κάνω είναι να φτιάξω κάτι σαν αυτό Πρέπει να βρω αδιάβροχο κουτί για να βάλω την μονάδα μέσα στο νερό, το νερό του ενυδρείου θα λειτουργεί και ως ψυκτικό έτσι δεν θα χρειάζεται να δουλεύει η ψύκτρα. Μια ερώτηση μόνο που δεν ξέρω, αν επιλέξω να βάλω πιράνχας μέσα αντί για το κλασσικό χρυσόψαρο υπάρχει περίπτωση να δαγκώσουν τα αδιάβροχα μονωτικά των καλωδίων και να εισέλθει νερό μέσα ??
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μην βάλεις πιράνχας, έχουν το κακό συνήθειο να δαγκώνουν τις μνήμες ραμ.
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ψάχνω να διαμορφώσω εξωτερικά την κεντρική μονάδα του υπολογιστή μου με έναν πρωτότυπο τρόπο για να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου. Αρχικά σκέφτηκα να αλλάξω το χρώμα από την λαμαρίνα της κεντρικής μονάδας, έλεγα να το βάψω γαλάζιο ή ροζ χρώμα. Όμως είπα να μην το κάνω γιατί όταν θα ζεσταίνεται ο υπολογιστής θα μυρίζει η μπογιά στο δωμάτιο. Κάτι πρωτότυπο που σκέφτηκα εχτές και θέλω να κάνω είναι να φτιάξω κάτι σαν αυτό Πρέπει να βρω αδιάβροχο κουτί για να βάλω την μονάδα μέσα στο νερό, το νερό του ενυδρείου θα λειτουργεί και ως ψυκτικό έτσι δεν θα χρειάζεται να δουλεύει η ψύκτρα. Μια ερώτηση μόνο που δεν ξέρω, αν επιλέξω να βάλω πιράνχας μέσα αντί για το κλασσικό χρυσόψαρο υπάρχει περίπτωση να δαγκώσουν τα αδιάβροχα μονωτικά των καλωδίων και να εισέλθει νερό μέσα ?? 3
DrLo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 1. Αυτό που λες ονομάζεται απλά modding 2. Περιμένεις να εντυπωσιάσεις την κοπέλα σου με το case του PC ? 2
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Οι γυναίκες θέλουν περισσότερο χρυσόψαρα παρά πιράνχας, ασε που τα δεύτερα είναι σπάνια και ακριβά να τα βρεις.
DrLo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Οι γυναίκες θέλουν περισσότερο χρυσόψαρα παρά πιράνχας, ασε που τα δεύτερα είναι σπάνια και ακριβά να τα βρεις. fixed 12
haris_216 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τουλάχιστον ο ts ξέρει τους άγραφους νόμους του φόρουμ και άνοιξε το σχετικό θέμα την μέρα που πρέπει. Όχι σαν κάτι άλλους καμμένους που τα ανοίγουν και δευτέρες και τετάρτες
Sarandis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φτιάξε ένα τέτοιο. Το γκομενάκι δε θα εντυπωσιαστεί αλλά με τέτοιο έργο τέχνης δε θα σε νοιάζει κιόλας 1
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι παλιόπαιδα είστε ρε σεις! Μετά από μακροχρόνιες έρευνες εντός του παρόντος φόρουμ, έχουμε καταλήξει οτι στον τομέα εντυπωσιασμός γυναίκας χρειάζεσαι φωτιά. Για παράδειγμα, φτιάξε ένα συντριβάνι υγρού πυρός για να τοποθετήσεις το case. Αυτή τη βασική ιδέα μπορείς να τη διανθίσεις με μικρές αλλά προσεκτικές καλιτεχνικές πινελιές, πχ να φτιάξεις bubbleheads της κοπελιάς που να πετάγονται κατα διαστήματα από το συντριβάνι (φήμες αναφέρουν πως τα κέρινα ομοιώματα πολλαπλασιάζουν τη λίμπιντο, δοκίμασε και πες μας). Άλλη καλή ιδέα ειναι να φέρεις ενα βιολιτζή να παίζει και να ρυθμίσεις το συντριβάνι να αλλάζει με το ρυθμό της μουσικής. Πάντως αν εντυπωσιαστεί και σου κάτσει, παντρέψου την. 1
parlapipas25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ψάχνω να διαμορφώσω εξωτερικά την κεντρική μονάδα του υπολογιστή μου με έναν πρωτότυπο τρόπο για να εντυπωσιάσω την κοπέλα μου. Αρχικά σκέφτηκα να αλλάξω το χρώμα από την λαμαρίνα της κεντρικής μονάδας, έλεγα να το βάψω γαλάζιο ή ροζ χρώμα. Όμως είπα να μην το κάνω γιατί όταν θα ζεσταίνεται ο υπολογιστής θα μυρίζει η μπογιά στο δωμάτιο. Κάτι πρωτότυπο που σκέφτηκα εχτές και θέλω να κάνω είναι να φτιάξω κάτι σαν αυτό Πρέπει να βρω αδιάβροχο κουτί για να βάλω την μονάδα μέσα στο νερό, το νερό του ενυδρείου θα λειτουργεί και ως ψυκτικό έτσι δεν θα χρειάζεται να δουλεύει η ψύκτρα. Μια ερώτηση μόνο που δεν ξέρω, αν επιλέξω να βάλω πιράνχας μέσα αντί για το κλασσικό χρυσόψαρο υπάρχει περίπτωση να δαγκώσουν τα αδιάβροχα μονωτικά των καλωδίων και να εισέλθει νερό μέσα ?? Το τραγουδι που παιζει,ξερουμε ποιο ειναι;
ghostman13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 παλι ανοιξε θεμα για εντυπωσιασμο κοπελασ. φτιαξε υπολογιστη ρομποτ που θα κανει τισ δουλιεσ του σπιτιου θα το εκτιμησει η κοπελα περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα