johnbond Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Οχι ειναι παρα πολυ γλυκο να τιμας την μητερα σου (οχι μονο αυτη την μερα) οι ταμπελες μαμακιας , μπαμπακιας και κουμπακιας δεν αρμοζουν σε μια τοσο ιερη υπαρξη. Γνωμη μου.. Δε λέω να μην την τιμάς,στα λουλούδια έχω ένσταση..Αν ήμουν κόρη της θα ήταν οκ.. Αλλά την προσφορά λουλουδιών την έχω συνδέσει με πιο ρομαντικές καταστάσεις. Να της πάρω μια μπλούζα ή ένα γλυκό ή κάτι άλλο το βλέπω εντελώς λογικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δε λέω να μην την τιμάς,στα λουλούδια έχω ένσταση..Αν ήμουν κόρη της θα ήταν οκ.. Αλλά την προσφορά λουλουδιών την έχω συνδέσει με πιο ρομαντικές καταστάσεις. Να της πάρω μια μπλούζα ή ένα γλυκό ή κάτι άλλο το βλέπω εντελώς λογικό. αν δεν το νοιωθεις και να της τα παρεις δεν εχει νοημα. Οποτε παρε αυτο που θες. ΥΓ: επιτελους αυτοι οι κομπλεξισμοι περι μαμακιας,μπαμπακις,Οιδηποδεια κτλ πρεπει να σταματησουν επιτελους. Αν ηταν να κρινεται ο αντρισμος απο αν θα παρει καποιος λουλουδια στη μανα του το χουμε χασει το παιχνιδι 5
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δε λέω να μην την τιμάς,στα λουλούδια έχω ένσταση..Αν ήμουν κόρη της θα ήταν οκ.. Αλλά την προσφορά λουλουδιών την έχω συνδέσει με πιο ρομαντικές καταστάσεις. Να της πάρω μια μπλούζα ή ένα γλυκό ή κάτι άλλο το βλέπω εντελώς λογικό. Ναι οκ μαζι σου οσο αφορα το λουλουδικο .. Οπως αισθανεται κανεις.
haris_216 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το αν θα πάρεις λουλούδια, μπλούζα, γλυκά ή ότι άλλο δεν έχει να κάνει με την δική σου εικόνα αλλά με το τι θα ευχαριστούσε τον αποδέκτη (μαμά εν προκειμένω). Μάλιστα, για να στο κάνω και πιο προχωρημένο, αν την μάνα σου την έχεις ψιλοχ...νη (με την έννοια ότι δεν της διαθέτεις κάθόλου χρόνο) ίσως να ήταν ωραιότερο "δώρο" το να καθίσεις μια ωρίτσα μαζί να τα πείτε ή, γιατί όχι, να την πας για κάνα καφέ/παγωτό αυτό το τελευταίο (τον καφέ με τη μαμά) ίσως να ανεβάσει και τις "μετοχές" σου με το πρόσωπο (το οποίο θα έχεις φροντίσει να σε δει...τυχαίως) αφού και γλυκουλοευαίσθητος θα φανείς αλλά και πολύ άντρας, από εκείνους που δεν τραβάνε ζόρι να "τσαλακώσουν" την macho εικόνα τους 2
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το καλύτερο δώρο: Μια αγκαλιά και ένα φιλάκι σου γλυκό λένε πάντα σ' αγαπώ 4
Hellaslover Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Λοιπόν,γράφω για να σας πω τον πόνο μου και για να μου πείτε τη γνώμη σας Η γιορτή της μητέρας έρχεται και εκεί που συζητούσα με μια καλή μου φίλη (με προοπτικές για more than φίλη ) μου είπε να πάρω λουλούδια στη μητέρα μου,και της είπα οτι δεν το συνηθίζω και οτι το θεωρώ ψιλοκοριτσίστικο να πάρω λουλούδια στη μάνα μου! Και οτι προτιμώ να της πάρω κάποιο δώρο ή έστω κάποιο γλυκό.Λουλούδια παίρνω μόνο στα αισθήματα! Και εκεί άρχισε να με κατηγορεί οτι είμαι σαν τους άλλους και το παίζω σκληρός και οτι δεν της αρέσουν οι σκληροί κτλ κτλ Κλασσική περίπτωση βλάβης θα έλεγε κάποιος άλλος ,αλλά θέλω και τη γνώμη σας.. υγ.Το οτι είναι παρασκευή είναι καθαρή σύμπτωση! βασικα εχει δικιο η κοπελα. Καταρχην γιατι ρωτας τη γνωμη της για το τι να παρεις στη μαμα σου; Και να της παρεις λουλουδια, δε λεω τιποτα fancy με κοκκινα τριανταφυλλα αλλα κατι απλο να βαλει σ'ενα βαζο για το σπιτι αυτη τη μερα
johnbond Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καταρχην γιατι ρωτας τη γνωμη της για το τι να παρεις στη μαμα σου; Δε ζήτησα τη γνώμη της..Με ρώτησε αν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο την κυριακή και η κουβέντα κατέληξε εκει. αυτό το τελευταίο (τον καφέ με τη μαμά) ίσως να ανεβάσει και τις "μετοχές" σου με το πρόσωπο (το οποίο θα έχεις φροντίσει να σε δει...τυχαίως) αφού και γλυκουλοευαίσθητος θα φανείς αλλά και πολύ άντρας, από εκείνους που δεν τραβάνε ζόρι να "τσαλακώσουν" την macho εικόνα τους Δε μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα αυτό.
Hellaslover Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 σορρυ αλλα δε συμφωνω με το καφε. Δηλαδη θες να κοροιδεψεις /χρησιμοποιησεις κατα καποιο τροπο τη μανα σου για να βγαλεις γκομενα, και ποσο μαλλον μια μερα που ειναι special για τη μαμα. Και δε νομιζω η γκομενα να νοιαζετε η να θελει να βλεπεις καποιον τοσο κοντα με τη μαμα, δε θα σε πει γλυκοευαισθητο αλλα μαλ*κα. Αν ΘΕΣ να πας για καφε με τη μαμα τοτε οκ, αλλα μη το κανεις για τη γκομενα. Δε ξερω τι ηλικια εχεις και τι ηλικια η μαμα, αν ειναι μεγαλη και συ 40 ξερω γω τοτε καντο αλλιος δε γλυτωνεις το μαμακιας. Μη ξεχνας οτι αν τελικα τη κανεις κοπελα σου και ολα πανε καλα, καποια στιγμη η μαμα σου θα ειναι πεθερα της. Αρα απο τωρα δε τη συμπαθει. εδιτ: και συ ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες στη κοπελα. Επρεπε να απαντησεις οτι αντι για λουλουδια σκεφτεσε να της παρεις το ταδε φυτο για το μπαλκονι που ξερεις θα της αρεσει κτλ κτλ, να δειξεις οτι το χεις το θεμα και οχι οτι δε ξερεις να φερθεις σε μια γυναικα (ειτε γκομενα ειτε μαμα)
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πάρε ρε λουλούδια στη μανα σου και δες το χαμόγελο της και μετά θα ξες αν αξίζει ή όχι ως πράξη. Και μην πάρεις λουλούδια στη φίλη σου αν δεν εισαι σίγουρος πως θα πηδήξεις.
Hellaslover Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πάρε ρε λουλούδια στη μανα σου και δες το χαμόγελο της και μετά θα ξες αν αξίζει ή όχι ως πράξη. Και μην πάρεις λουλούδια στη φίλη σου αν δεν εισαι σίγουρος πως θα πηδήξεις. fixed αν και αυτες οι εποχες εχουν περασει. Τωρα οι κ*ριολες θελουν iphone
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οκ η 14/2 ειναι εμπορικη γιορτη, αλλα η ΓΤΜ ειναι πραγματικα κατι το ιερο, καθολου ευκαιριακο και εμπορικο βεβαιως Κι αν καποιος θεωρει πιο "ιερη" την γυναικα που επελεξε να περασει μαζι της το υπολοιπο της ζωης του, σε σχεση με αυτην που ετυχε και τον γεννησε, τι γινεται; Ξερω ξερω, σαν την ("ανιδιοτελη" ΧΑΧΑΧΑΧΑ) αγαπη και το παστιτσιο της μανας, δεν εχει... Και το σιδερωμα, που το βαζεις;
johnbond Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εδιτ: και συ ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες στη κοπελα. Επρεπε να απαντησεις οτι αντι για λουλουδια σκεφτεσε να της παρεις το ταδε φυτο για το μπαλκονι που ξερεις θα της αρεσει κτλ κτλ, να δειξεις οτι το χεις το θεμα και οχι οτι δε ξερεις να φερθεις σε μια γυναικα (ειτε γκομενα ειτε μαμα) Ήμουν χαλαρός και απροετοίμαστος.. Μη βαράτε!! υγ.Πάντως τελικά την κυριακή αν έχει καλό καιρό λέω να πάω για μπάνιο..να γλιτώσω απο τις γυναίκες. Μπορεί να βρω και καμιά γυναίκα εκεί!
ghostman13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 δε ξερω γιατι μα οταν ειδα τον τιτλο θημυθηκα το 1 2 3 ολα στην κυρια η ακομη και εναν συμαθητη μου παπαδοπαιδι στο δημοτικο που εδωσε λουλουδια στην γιορτη μιασ καθηγητριασ που ηταν αγρια.
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ξέρω ότι είναι αντιεμπορική η άποψη μου αλλά τις θεωρώ ανούσιες αυτές τις γιορτές. Τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν τους τιμάς με διαφορετικούς τρόπους καθημερινά και δεν τους εξαγοράζεις με δώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα