BlackDarkFlag Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλά σου λένε οι γονείς σου. Θελουν να σε κάνουν μορφωμένο άνθρωπο χρήσιμο στη κοινωνία. Και ο αστυνομικός χρήσιμος δεν είναι; Γιατί όταν λέμε αστυνομία σκεφτόμαστε έναν ματατζή που δέρνει και όταν λέμε πανεπιστήμιο σκεφτόμαστε τον αινσταίν; 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Και ο αστυνομικός χρήσιμος δεν είναι; Γιατί όταν λέμε αστυνομία σκεφτόμαστε έναν ματατζή που δέρνει και όταν λέμε πανεπιστήμιο σκεφτόμαστε τον αινσταίν; δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα νταξει κανουν αρκετα μεγαλη χρηση της εξουσιας τους. Και δεν μιλαω για ματατζηδες εναντιων πολιτων κτλ αλλα πχ εδω που ειμαι εγω τον πρωην "αρχηγο" της ομαδας Ζ δεν τον εχω δει με πολιτικα ποτε να φοραει κρανος αλλα ξερει οτι κανεις δεν θα τονγ ραψει
militarist Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εχωντας τελειώσει ΣΜΥΝ και έμεινα και 10 χρόνια στο ΠΝ έχω να σου πω ένα πράγμα. Όταν έφυγα και άρχισα να δουλεύω στον ίδ. Τομέα ( αλλά σε άλλη χώρα) σε μεγάλη πολυεθνική ξέρεις τι αναρωτιθηκα;; Τι σκατα έκανα 10 χρόνια στο ΠΝ......... Η σχολή ήταν μάπα από την κλεισούρα , καψώνια και από μαθήματα που ήταν τελείως για άλλη εποχή ( 1980) ...... Μην πω για μισθό..... Άσε Για αστυνομία δεν ξέρω πως είναι η σχολές αλλά ΠΝ σκέψου το καλά πριν πας
Backpacker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Πηγαινε κάνα υπαξιωματικός αεροπορία (ΣΤΥΑ) εκεί είναι η ζωάρα! 2 χρόνια η σχολή στην Αθήνα...καμία σχέση οι καραβανάδες τους με τις υπολοιπες σχολές...είναι στρατός χωρίς στρατόκαυλους. Οι μεταθέσεις ειναι κυρίως κοντά σε μεγάλες πόλεις.. (Οι οκτώ κυριότερες αεροπορικές βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται στη Λάρισα, τη Νέα Αγχίαλο, την Ελευσίνα, την Τανάγρα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σούδα, την Ανδραβίδα και τον Άραξο. Βοηθητικά αεροδρόμια βρίσκονται διάσπαρτα στα νησιά του Αιγαίου, την Κάρπαθο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Σκύρο , τη Λήμνο, τηνΚαβάλα, το Ηράκλειο και το Τατόι) 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τελικά λέω πρώτη επιλογή να βάλω τη σχολή αξιωματικών της αστυνομίας και μετά στρατιωτικές σχολές. Το συζήτησα με τους γονείς μου είναι τέρμα αρνητικοί αλλά τι να κάνω; ξίδι στο κάτω κάτω. Ο πατέρας μου νομίζει θα γίνω κάτι σε διεστραμένο ματατζή που θα δέρνω κόσμο .. ότι να ναι..
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 κανε αυτο που γουσταρεις. Με τους γονεις σου θα εχεις πιο ειλικρινη σχεση απο την στιγμη που δεν θα κρεμεσαι απο αυτους και καποια στιγμη ισως τα βρειτε κανε τον να καταλαβει οτι "ναι ο μπατσος ειναι κακο πραγμα, αλλα μεχρι να φτασουμε να μην τον χρειαζομαστε, τον εχουμε αναγκη" Ρωτα τον τι ενεργειες εχει κανει αυτος ωστε να μην χρειαζομαστε μπατσους; Ο,τι και να πιστευει, χανει το δικιο του την ιδια στιγμη που παει να το επιβαλλει
bilya Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Φιλέ μου θα σου πω την εμπειρία που έχω απο γνωστούς κ φιλους που επέλεξαν το μακρινό πλεον 2007 να μπουν στρατό κ αστυνομία μονο κ μονο για την σιγουριά κ τα λεφτά . πλεον οι ποιο πολύ θέλουν να φύγουν αλλά χωρια οτι υπάρχει δέσμευση είναι κ το οικονομικό στην μέση. γιατί σκέφτονται ετσι??? Γιατί είναι νέοι θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν τους αφήνουν γιατί ειναι στα 25 τους κ εχουν μία ρουτίνα που κοιτοντας στο μέλλον δεν ξέρουν πως να φανταστούν τους εαυτούς τους κανοντας τα ιδια καθε μερα καθώς όλα είναι προκαθορισμένα ηδη. Η αστυνομία δεν είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεοραση πίστεψε με δεν κανεις τπτ ουσιαστικό.
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τελικά του κεφαλιού σου θα κάνεις -και καλά θα κάνεις- και οι γονείς σου θα συμβιβαστούν με τις επιλογές σου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς. Απλά θέλω να σου πω ένα πράγμα. Η σχολή είναι ένα ελάχιστο κομμάτι της ζωής σου. Το πώς θα περάσεις ως φοιτητής είναι μια υποσημείωση. Το αν θα είσαι ευτυχισμένος στο μέλλον εξαρτάται από το αν σε ικανοποιεί η δουλειά σου και αν φυσικά σου παρέχει αρκετά χρήματα για να ζεις αξιοπρεπώς. Οπότε και σκατά να είναι η ζωή στη σχολή, αν αυτό το επάγγελμα σου αρέσει, προσχώρα. Από την άλλη, αν το επιχείρημα είναι ότι θες να μπορείς να ζεις μόνος σου στα 18 αντί στα 22 ξέρω γω, είναι σίγουρα λάθος κριτήριο για να διαλέξεις σχολή. Καλή τύχη! 2
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Φιλέ μου θα σου πω την εμπειρία που έχω απο γνωστούς κ φιλους που επέλεξαν το μακρινό πλεον 2007 να μπουν στρατό κ αστυνομία μονο κ μονο για την σιγουριά κ τα λεφτά . πλεον οι ποιο πολύ θέλουν να φύγουν αλλά χωρια οτι υπάρχει δέσμευση είναι κ το οικονομικό στην μέση. γιατί σκέφτονται ετσι??? Γιατί είναι νέοι θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν τους αφήνουν γιατί ειναι στα 25 τους κ εχουν μία ρουτίνα που κοιτοντας στο μέλλον δεν ξέρουν πως να φανταστούν τους εαυτούς τους κανοντας τα ιδια καθε μερα καθώς όλα είναι προκαθορισμένα ηδη. Η αστυνομία δεν είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεοραση πίστεψε με δεν κανεις τπτ ουσιαστικό. Ε καλά δεν είναι οι μόνοι που αισθάνονται έτσι...πάρα πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι ή και ελεύθεροι επαγγελματίες αισθάνονται το ίδιο...
Kostas93 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Φιλέ μου θα σου πω την εμπειρία που έχω απο γνωστούς κ φιλους που επέλεξαν το μακρινό πλεον 2007 να μπουν στρατό κ αστυνομία μονο κ μονο για την σιγουριά κ τα λεφτά . πλεον οι ποιο πολύ θέλουν να φύγουν αλλά χωρια οτι υπάρχει δέσμευση είναι κ το οικονομικό στην μέση. γιατί σκέφτονται ετσι??? Γιατί είναι νέοι θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν τους αφήνουν γιατί ειναι στα 25 τους κ εχουν μία ρουτίνα που κοιτοντας στο μέλλον δεν ξέρουν πως να φανταστούν τους εαυτούς τους κανοντας τα ιδια καθε μερα καθώς όλα είναι προκαθορισμένα ηδη. Η αστυνομία δεν είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεοραση πίστεψε με δεν κανεις τπτ ουσιαστικό. Και τι είναι αυτο το ουσιαστικό που κάνουν οι περισσότεροι στα 25? (όσοι δε σπουδάζουν ακόμη) Αν κάποιος μπαίνει στον στρατό και στην αστυνομία και τα παρατάει είναι γιατί δεν ήξερε που έμπαινε. Ο στρατός και η αστυνομία δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήταν κάποτε. Όσοι πάνε σε αυτές τις σχολές πάνε με ένα σκοπό. Αυτο συνεπάγεται καμιά φορά να καταπιείς και τον εγωισμό σου και να κάνεις πράγματα που δε σου αρέσουν. Όποιος πάει και το παίζει ιστορία προφανώς και θα τραβήξει τα πάνδεινα και θα αναθεματίζει την ώρα που πήγε. Αυτό ισχύει κατ' επέκταση και σε ένα πολύ ευρύ φάσμα επαγγελματων. 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δε νομίζω να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το επάγγελμα, λίγο με σκάλωσε η ψυχολογική βία που έχω ακούσει ότι ασκείται στους φοιτητές των σχολών αυτών και ότι πολλοί αστυνομικοί κρύβουν το επάγγελμα τους έχω ακούσει και ότι φοβούνται να γυρίσουν σπίτι με τη στολή τους.
bilya Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αν κάποιος μπαίνει στον στρατό και στην αστυνομία και τα παρατάει είναι γιατί δεν ήξερε που έμπαινε. μα αυτό ακριβώς θέλω να του πω οτι όσοι πήγαν για τα λεφτά τώρα το χουν μετανιώσει ...αυτό που θέλει να κάνει και ο TS δλδ
Kostas93 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 TS στη σχολή τη πρώτη χρονιά μπορεί να περάσεις λίγο δύσκολα, μετά κανείς δεν ασχολείται μαζί σου, θα μπουν οι νέοι και θα τα τραβάνε αυτοί. Μη σε αγχώνει αυτό, εστίασε πρώτα στο να τα πας όσο καλύτερα μπορείς και στα αθλήματα και μετά έχεις χρόνο να ξανασκεφτείς το τι θέλεις οριστικά.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 και ότι πολλοί αστυνομικοί κρύβουν το επάγγελμα τους έχω ακούσει και ότι φοβούνται να γυρίσουν σπίτι με τη στολή τους. Ισχύει.
Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δε νομίζω να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το επάγγελμα, λίγο με σκάλωσε η ψυχολογική βία που έχω ακούσει ότι ασκείται στους φοιτητές των σχολών αυτών και ότι πολλοί αστυνομικοί κρύβουν το επάγγελμα τους έχω ακούσει και ότι φοβούνται να γυρίσουν σπίτι με τη στολή τους. Ισχύει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα