Pa0ki Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γνωστός μου πάντως έφυγε ακριβώς επειδή ήταν πολύ στρατοκαβλε. Για τη σχολή μιλάς ή μετά?
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Φιλέ μου θα σου πω την εμπειρία που έχω απο γνωστούς κ φιλους που επέλεξαν το μακρινό πλεον 2007 να μπουν στρατό κ αστυνομία μονο κ μονο για την σιγουριά κ τα λεφτά . πλεον οι ποιο πολύ θέλουν να φύγουν αλλά χωρια οτι υπάρχει δέσμευση είναι κ το οικονομικό στην μέση. γιατί σκέφτονται ετσι??? Γιατί είναι νέοι θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν τους αφήνουν γιατί ειναι στα 25 τους κ εχουν μία ρουτίνα που κοιτοντας στο μέλλον δεν ξέρουν πως να φανταστούν τους εαυτούς τους κανοντας τα ιδια καθε μερα καθώς όλα είναι προκαθορισμένα ηδη. Η αστυνομία δεν είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεοραση πίστεψε με δεν κανεις τπτ ουσιαστικό. Στα 25 πάντως μια χαρά προλαβαίνουν να αλλάξουν καριέρα. Δεν νομίζω να τους υποχρεώνει κανείς να κάτσουν. Για τη σχολή μιλάς ή μετά? Για τη σχολή. Απλά λέω βέβαια τι μου είπε ο ίδιος. Και μιλάω για μερικά χρόνια πριν.
Kostas93 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εξαρτάται, νομίζω έχεις κάποιες υποχρεώσεις (οικονομικές) αν φύγεις. Δε μπορείς να σπουδάσεις πχ ιατρική/φαρμακευτική στο στρατό και μόλις την βγάλεις να την παρατήσεις και να πας να δουλεψεις έξω σαν γιατρός/φαρμακοποιος.Είναι αυτός που του αρέσει (πολύ) ο στρατός. Άλλη μία ανόητη ονομασία που κάποιος καποτε σκέφτηκε και έχει μείνει πλέον. http://www.slang.gr/lemma/335-stratokaulos
NT1G Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Τι ακριβώς σημαίνει στρατόκαβλος; 2 λέξεις. Στρατός και κάβλα. Do the math... 1
Pa0ki Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Για τη σχολή. Απλά λέω βέβαια τι μου είπε ο ίδιος. Και μιλάω για μερικά χρόνια πριν. Εγώ μιλούσα για μετά Και στη σχολή πάντως, μόνο τον πρώτο χρόνο τους τρέχουν και φυσικά πολύ πιο χαλαρά από ευελπίδων π.χ.
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλά ναι. Μετά δεν νομίζω να νιώθουν καν πως είναι στρατό. Είναι πάντως η δεύτερη στρατιωτική σχολή που θα πήγαινα μετά από ιπτάμενος.
BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 2 λέξεις. Στρατός και κάβλα. Do the math... Ντάξει έχουμε κ από τα 2
Dictated_Silence Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Να ακούς τους γονείς σου! Σε αυτο το θέμα ξέρουν.
Kostas93 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Βασικά δε μας είπες, οι γονείς σου προς ποια κατεύθυνση σε σπρώχνουν? Για να μη θέλουν στρατό/αστυνομία θα έχουν κάτι αλλο στο μυαλό τους λογικά.
Kostas93 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αν και είσαι τρολλ, αλλά για πες από ενδιαφέρον, τι το κακό έχει η αστυνομία/στρατός?
BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αν και είσαι τρολλ, αλλά για πες από ενδιαφέρον, τι το κακό έχει η αστυνομία/στρατός? Θέλουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτά. Τους χτυπάει το κεντρικό νευρικό σύστημα απλά. 1
Kostas93 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αστυνομικούς και στρατιωτικούς.ωραίο επιχείρημα. Να φανταστώ είσαι ληστής/εγκληματίας/παρανομος και σε ενοχλεί η αστυνομία? Ο στρατός δε σου αρέσει ε, ήθελες να είσαι υπό σε κανέναν μαχαραγιά ακόμη,ωραίος ρε συ. Για πες μας και με τι ασχολείσαι πέρα απο το να τρολάρεις το βράδυ στο insomnia. Δε σε βλέπω να φτουράς και πολύ στο φόρουμ. Θέλουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτά. Τους χτυπάει το κεντρικό νευρικό σύστημα απλά.Πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένοι όμως. Με τι ασχολούνται οι δικοί σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα