totem_lost Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν μιλάμε καθαρά οικονομικά υπάρχουν πάμπολοι λόγοι να νομιμοποιηθεί (εάν φορολογείται). Όσο για το 'Ολλανδικό πρότυπο' που βλέπω εδώ ως νο1 επιχείρημα, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα, μιας και οι δυο χώρες είναι μέρα με τη νύχτα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.
Backpacker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η κάνναβη με την κόκα και την ηρωίνη την στιγμή που είναι πολύ πιο ακίνδυνη από το αλκοόλ και την νικοτίνη είναι λίγο παράνοια. Επίσης νομιμοποιώντας την κάνναβη μειώνεις και την εξάπλωση των σκληρών ναρκωτικών...γιατί εκεί που πάει σήμερα και βρίσκει το χόρτο βρίσκει και την κοκα και την πρέζα. Αν μπορεί να την αγοράσει νόμιμα τότε δεν θα έχει τέτοιου είδους νταραβέρια. Χώρια ολα τα φορολογικα έσοδα για το κράτος...χώρια την υποκρισία να ειναι παρανομο κάτι που είναι πολύ πιο μαλακό από τα ήδη νόμιμα αλκοόλ-νικοτίνη.
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν και εγώ είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης, θεωρώ ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε τη παιδεία για να το υποστηρίξουμε. Σε μια κοινωνία που θεωρούμε λογικό να πίνουμε και να οδηγάμε, ένα τέτοιο μέτρο θα φέρει ραγδαία αύξηση στη χρήση ναρκωτικών κατά τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει η ενημέρωση για το τι μπορεί να προκαλέσει η κάνναβη μετά απο μακροχρόνια χρήση. Θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να πέσουν τα ποσοστά χρήσης σε φυσιολογικά επίπεδα. 2
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Με απλα λογια και εν συντομία, αν και δεν ειμαι χρηστης κανενός εκ των δύο, οσοι πιστεύουν οτι το χόρτο ειναι πολυ πιο σοβαρό ναρκωτικό απο το τσιγάρο η το ππτο είναι Βλακες με β κεφάλαιο. Ότι και να κάνεις σε υπερβολικό βαθμό ακόμα και το φαγητό έχει αρνητικες από επιπτώσεις στον οργανισμό. Αντε διαβάστε, δείτε μελετες και ελατε να μου πείτε για τα "κακά" της κανναβης
NT1G Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η κάνναβη με την κόκα και την ηρωίνη την στιγμή που είναι πολύ πιο ακίνδυνη από το αλκοόλ και την νικοτίνη είναι λίγο παράνοια. ΕΛ. Gtr34 .. Ωραία η άποψη αυτή αλλά.. Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο και με την ηρωίνη η την κολα; Αυτά τα δύο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και όλοι κερδίζουν μαζί και το κράτος,; έλα ντε γιατί άραγε... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 τελικά επιβεβαιώνεται πως η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όριο. Όχι στην όποια μορφή ναρκωτικής ουσίας.
totem_lost Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το ecstacy έχει το ίδιο physical harm με την κάνναβη; Not.
redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ο μπαφος είναι ανάμιξη κανναβης και καπνού; Το ίδιο δεν είναι?? Η σκέτη κάνναβη ΔΕΝ καπνιζεται..
παπι Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν μιλάμε καθαρά οικονομικά υπάρχουν πάμπολοι λόγοι να νομιμοποιηθεί (εάν φορολογείται). Όσο για το 'Ολλανδικό πρότυπο' που βλέπω εδώ ως νο1 επιχείρημα, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα, μιας και οι δυο χώρες είναι μέρα με τη νύχτα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Δεν θα αλλαξει και κατι. Ατυπα, δεν ειναι παρανομη η χρηση της.
Miracle Worker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εγώ είμαι υπέρ του Ελβετικού μοντέλου. Να έχεις κάνα δύο δενδρύλια στην κατοικία σου και κατανάλωση μόνο εντός της οικίας.
bluesattack Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν και εγώ είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης, θεωρώ ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε τη παιδεία για να το υποστηρίξουμε. Ποια παιδεια ? Σκετο κομματικο τσιρκο ατιπαραθεσης θα γινει.Αλλοι θα λενε για την κανναβικη επανασταση και αλλοι οτι σκοτεινα κεντρα θελουν να πληξουν τον ελληνισμο. Δεν ξεκιναμε απο κατι πιο απλο ? Την ζωνη ασφαλειας και το κρανος ας πουμε.Και βλεπουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις