pape11 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δουλεύω σε μηχανογράφηση νοσοκομείου, κάποια μέλη εδώ με γνωρίζουν προσωπικά. Πρίν 10 χρόνια δεν ήθελα με τίποτα να μπω σε αυτό το χώρο. Τώρα δε θέλω να φύγω με τίποτα. Ολα είναι μια συνήθεια. Στο νεκροτομείο για ένα πρόβλημα με υπολογιστή ... και δίπλα ένα νεκρό παιδάκι. Στο χειρουργείο για άλλο πρόβλημα με υπολογιστή και δίπλα ένας με ανοιχτή θωρακοτομή, στα επείγοντα με σκηνές που δε περιγράφονται. Το χειρότερο από όλα είναι το βλέμμα των ανθρώπων με νεοπλασματικές νόσους ( καρκίνοι ). Όμως τα συνηθίζεις όλα αυτά. Δε μπορούμε όλοι να έχομε εργοδότες τύπου GOOGLE, MICROSOFT.
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Οι πορνες γα@@νται στην δουλεια... Μπα στην ελλαδα οι πιο πολλες σε 5 λεπτα σε ξεπετανε και ολοι την δουλεια την κανεις εσυ 1
star12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 τροχονομος.Γιατι αν γινομουν ποτε ξερω οτι θα γινοταν καραμπολα
NinjaMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δε θα μπορούσα να γίνω ποτέ οικοδόμος/αγρότης λόγω της κούρασης και των ζωυφίων.
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 σερβιτορα.παιζει να τα σπαω ολα με μια κινηση. 4
Dictated_Silence Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Η πορνεία μια χαρά επάγγελμα είναι εφόσον το ασκεί κάποιος που επιθυμεί να το ασκήσει. Όλα τα υπόλοιπα γύρω απο την πορνεία (νταβατζής, τσατσά, κρεατέμπορας) ειναι επαγγέλματα που θα πρέπει να εξαλειφθούν. 4
8elwADSL Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σερβιτορος είμαι λίγο ατσαλος και δεν έχω και σταθερά χέρια.
funbreaker Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Βρίσκω λίγο λάθος την οπτική σου...το να εξυπηρετείς κάποιον δεν σε κάνει δούλο του! Τα επαγγέλματα που έγραψες στην αρχή μπορούν να ασκηθούν αξιοπρεπέστατα. Δεν τα βρίσκω ευτελή και δουλοπρεπή! Είναι υποκειμενικό ίσως. Εμένα μου φαίνεται υποτιμιτικό να εξυπηρετώ κάποιον ως υπηρέτης ή για θελήματα. Γιατί τέτοιον χαρακτήρα έχουν τα επαγγέλματα που είπα. Μακάρι να μην χρειαστεί να το κάνω ποτέ. Ε, ναι ρε συ. Δεν ειναι αυτο, αλλα σκεψου οτι μπορει να δουλεψουν 10 φορες το μηνα συνολικα, και να βγαλουν πανω απο 20-30k Ποιοι είναι αυτοί ρε και παίρνουν 2-3κ την φορά. Τόσο ακριβά πάει το ζιγκολίκι?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δε νομίζω πως θα αντεχα να κανω καποια δουλειά που δε θα είχε επαφες με κόσμο. Ή καποια δουλειά στην οποια δε θα γινόταν κατι διαφορετικο μερα με τη μερα. 1
LongTom Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ι)Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι=/=τεμπελόσκυλα του κερατά που έχουν post-doc στο ξύσιμο.Καλή η τσατσιά στυλ Alpha/Mega για το ότι για όλα φταίνε οι ΔΥ,αλλά το τσουβάλιασμα δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. ΙΙ)Μάου-μάου γιατί σε κάποιες λέξεις βάζεις περισπωμένες και αλλού γυρνάς στο μονοτονικό; ΙΙΙ)Δεν θα ήθελα με τίποτα να ήμουν παπάς λόγω ιδεολογίας, σερβιτόρος λόγω ατσουμπαλιάς, δικηγόρος λόγω ιδεολογίας, μπάτσος λόγω ιδεολογίας, ψυχίατρος λόγω creepiness, οτιδήποτε που έχει νυχτερινή βάρδια λόγω βιορυθμού(και γενικότερα δεν γουστάρω την "νύχτα" σαν κατάσταση,έτσι μπαρόβιος-διτζέη-πι/αρ είναι εκτός) και τέλος οτιδήποτε έχει να κάμει με τα αψηλά μέρη.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δικαστικός Επιμελητης : Είχα δεχτεί αρκετό "πόλεμο" από τη μάνα μου και λόγω της αδερφής μου που είναι δικηγόρος να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Ο λόγος ότι θα είχα σταθερή δουλειά από την αδερφή μου και από συναδέλφους της. Δεν έκανα καμία κίνηση γιατί απλά δεν γουστάρω να πηγαίνω στα σπίτια ανθρώπων που δεν εχουν στο ήλιο μοίρα να τους δίνω εξώδικα και κατασχέσεις. Υπάλληλος σε εισπρακτική. Επειδή το έχω κάνει για ένα μικρό διάστημα...τονίζω ότι δεν το ξανακάνω ποτέ ξανά όσα λεφτά και να μου δώσουν. Και γενικά καμία δουλειά η οποία έχει να κάνει με κοροιδια , με έλλειψη συναισθήματος και συνείδησης ωστε να κάνεις την δουλειά σου και φυσικά με ψέματα. Ειδικότερα δεν μπορώ και τις καθιστικές δουλειές . 1
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ε, ναι ρε συ. Δεν ειναι αυτο, αλλα σκεψου οτι μπορει να δουλεψουν 10 φορες το μηνα συνολικα, και να βγαλουν πανω απο 20-30k Που πήγαν να ρωτήσω και εγώ? Υπάρχει όριο ύψους?
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Που πήγαν να ρωτήσω και εγώ? Υπάρχει όριο ύψους? Τι να σου πω αρχηγε, αυτα ειναι κλειστα clubs κατα καποιο τροπο..... Αν αποφασισω στροφη στην καριερα μου, θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες 1
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αυτό με το ύψος μάθε γιατί στο 1.78 έχω ένα άγχος! Αρχίζω άμεσα γυμναστική και περιμένω νέα! :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα