Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μην τρολάρεις τον κόσμο. ο αδερφός μου κάνει πολύ παρόμοια δουλειά.....

Δεν τρολαρω βρε.....  :-)

Το ''piece of cake'' ηταν sarcasm, obviously.....

Δημοσ.

Θα το εκανα ανετα μλκ! Εσυ, ο δρομος κ η φυση!

Πέρνα αλυσίδες με -35 ή πάνε μέσα σε 4 πόδια λάσπη την άνοιξη όταν κολλήσεις η τα κουνούπια του καλοκαιριού. 

Χώρια τους κινδύνους από Ταράνδους όταν οδηγάς. 

Δεν είναι τόσο εύκολο όταν ακούγεται

Οι οδηγοί που απλά κάνουν χιλιόμετρα στην άσφαλτο δεν έχει μαρμήτα η υπόθεση. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονη.Προς το παρον βολεψου με το υπερογκο ποσο των 586€ μεικτα και ηλπιζε οτι δεν θα μειωθει.Ανοιξε και 1 λογαριασμο για καταθεση,ειναι επικινδυνο να εχεις πολλα χρηματα στο σπιτι.

Ηλπιζε επισης να κολλας ολα τα ενσημα και να παιρνεις δωρα,επιδοματα αδειας.

Και ολες αυτες οι καταπληκτικες ανεσεις αφου πρωτα βρεις δουλεια.Και αφου την βρεις η με πολυ ψαξιμο,η με μεσον ελπιζεις να σε κρατησουν για καιρο.Για να σε κρατησουν πρεπει φυσικα σε πολλες περιπτωσεις να κανεις και δουλειες που δεν συμφωνησες για αυτες και δεν ειναι στο αντικειμενο σου.Αλλιως κινδυνευεις να απολυθεις και ολα να πανε χαμενα.

1ο βημα:"Προσγειωσου" και ενημερωσου.Μετα ψαξε για δουλεια αλλα οχι με το σκεπτικο που εχεις.

2ο βημα:Να ελπιζεις.Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

• Like 2
Δημοσ.

Με τα μυαλά που κουβαλάς αγόρι μου για βασικό μισθό σε κόβω. Που μου θες 2000 μισθό στην Ελλάδα μετά από 3-4 χρόνια δουλειάς!χαχαχαχαχαχαχα

Γιατροί σε νοσοκομεία στην Ελλάδα αυτά τα λεφτά δεν τα βγάζουν ούτε μαζί με της εφημερίες που τις παίρνουν με πόσους μήνες καθυστέρηση.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα?

Ξέχασέ τους αυτούς τους μισθούς στην Ελλάδα πλέον, εξαιρετικά σπάνια θα βγάλεις τόσα και καθαρά λεφτά που θα τα βάλεις στην τσέπη χωρίς φόρους εισφορές κτλ. Κατά τα άλλα στο ανέφεραν και άλλοι, προσγειώσου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ θα προσγειωθω παιδια αλλα μιας και το αναφεραμε τι σχολη προτεινετε με λιγα σχετικα μορια?(14000 μορια ταβανι)

Επεξ/σία από karapro
Δημοσ.

Οκ θα προσγειωθω παιδια αλλα μιας και το αναφεραμε τι σχολη προτεινετε με λιγα σχετικα μορια?(1400 μορια ταβανι)

Μόνο το όνομα σου θα γράψεις; :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Οκ θα προσγειωθω παιδια αλλα μιας και το αναφεραμε τι σχολη προτεινετε με λιγα σχετικα μορια?(1400 μορια ταβανι)

Βοιδοσχολη
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...