BlackDarkFlag Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Τώρα με την κρίση που έχουμε όλοι κόψει έξοδα. Αγοράζει κανείς από εδώ περιοδικά (όχι εφημερίδες); Εγώ αγόραζα το men's health αλλά το σταμάτησα, κυρίως επειδή όλο λέει τα ίδια και τα ίδια και καταντάει βαρετό. Εσείς ποιο αγοράζετε, αν αγοράζετε;
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εγω διαβαζα προ 18-20ετιας σουπερ Κατερινα.. Πως και πως περιμενα να βαλει καμια αφισα απο take that ή Ace of base! Aσε ασε τι μου θυμισες τωρα 4
gokuthelegend Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εγώ αγόραζα κυρίως το Focus και το Science Illustrated, μου αρέσουν τα επιστημονικά. Λίγο ότι τα κόψανε (το Focus κόπηκε εντελώς, το S.I. το τυπώνουν όποτε μπορούν), λίγο οι τιμές, λίγο το ίντερνετ, τελικά έκοψα τελείως την αγορά περιοδικών.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που αγόρασα το τελευταίο μου περιοδικό. Αγόραζα τα RAM, computer για όλους, pc master, pc magazine. Έπαιρνα τα cd που μοίραζαν και τα έβαζα στο pc και κοιτούσα τα λογισμικά που είχαν, χάζευα τα προσπέκτους που εξηγούσαν τι κάνει το κάθε λογισμικό, τα αγαπημένα μου ήταν φυσικά τα antivirus, firewalls, security software. Πλέον με το internet τα περιοδικά είναι κατά 95% άχρηστα, διαβάζεις οτι θέλεις ηλεκτρονικά και τέλος. Περιοδικά τύπου mens, women cosmopolitan κτλ καταντάνε βαρετά γιατί μετά από κάποιο διάστημα δεν υπάρχει νέο υλικό να γραφτεί, απλά ανακυκλώνουν τα ίδια από παλαιότερα τεύχη. 1
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Όχι. Το μόνο χαρτί που μπαίνει στο σπίτι μου πλέον είναι το υγείας...ούτε εφημερίδες ούτε περιοδικά. Βιβλία μόνο ψηφιακά στο Kindle.
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αγόραζα κάμποσα κάθε μήνα για χρόνια...γενικά μου αρέσει η αίσθηση του χαρτιού αλλά δεν αγοράζω πλέον. Άντε να πάρω ένα για "στήριξη" και γιατί έχει διαχρονικά θέματα...
aris1986 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολυ καλο θεμα, βασικα τωρα που το σκεφτομαι τελευταιο περιοδικο αγορασα το '12 που ειχα παει σε ενα χωριο απομονωνμενο στην Κρητη που δεν ειχε τιποτα μονο 3-4 καναλια επιανε η tv τοτε, λιγο το κινητο τοτε, κατεβηκα κατω στην πολη και πηρα ενα free αν θυμαμαι καλα, μπορει και οχι... Παντως ναι η κριση και το ιντερνετ τα ξεκληρισε τα περιοδικα...
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολυ καλο θεμα, βασικα τωρα που το σκεφτομαι τελευταιο περιοδικο αγορασα το '12 που ειχα παει σε ενα χωριο απομονωνμενο στην Κρητη που δεν ειχε τιποτα μονο 3-4 καναλια επιανε η tv τοτε, λιγο το κινητο τοτε, κατεβηκα κατω στην πολη και πηρα ενα free αν θυμαμαι καλα, μπορει και οχι... Παντως ναι η κριση και το ιντερνετ τα ξεκληρισε τα περιοδικα... Υπήρχε το free το '12; 1
lepaterious Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γενικά την σήμερον ημέρα ότι περιοδικό δεν μετακομίσει σε ταμπλετ έχει χαθεί...
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πωπω το FREE!! Ειδικά όταν έδινε δώρο τσοντοdvd ήταν ότι το καλύτερο Ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε, όχι προς το τέλος που έγινε φλώρικο. 2
aris1986 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Υπήρχε το free το '12; Oχι free, μαλλον playboy, καποιο δεν θυμαμαι παντως ειχε χαβαλε θεματακια. Free φοιτητης το επαιρνα! 2006~2009!Αν και το '10 τελειωσα! 1
king2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αρκετά χρόνια έπερνα το Hitech και το pc world.Επειτα με το Internet ενημερωνομουν από τις σελίδες τους και κατέβαζα σε pdf το Hitech. Εννοείται πως τα περιοδικά κρατήθηκαν για προσωπική συλλογή για να βλέπω πόσο πολύ έχει αλλάξει η τεχνολογία από το 2004 μέχρι σήμερα. 2
isim Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Επαιρνα το ΚΟΜΙΞ και τα κλασσικα μεχρι που τα σταματησε ο Τερζοπουλος. Δεν εχει νοημα πλεον να αγοραζεις περιοδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα