Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουνε το αντιδοτο :P

ps: Το εχω ακουσει πραγματικα αυτο.

ειναι τυχαιο που υπαρχουν καποιοι (εβραικης καταγωγης) πιλοτοι, που 2 φορες την εβδομαδα κανουν ενεσεις κολλαγονου;

Αυτη η εταιρια που ανηκουν φαινεται σαν "General Aero Transport Ltd" και ειναι θυγατρικη της blackwater!!!!!!!!! To FIR δεν ξερει τιποτα γι' αυτους...

Και να ρωτησω εγω εστω οτι μας ψεκαζουν! Τι σε κανει να πιστευεις οτι απο εκει που αφηνει το αεροπλανο τα χημικα μεχρι να φτασει σε μας δεν εχει εξαυλωθει? Εδω τα σκατα απο τα αεροπλανα πετανε και δεν φτανουν σε μας!

ασε φιλε μην τα συζητας, ολα υπολογισμενα τα εχουν στην παγκοσμια σκακιερα τους...

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άντε ποιος θα το δοκιμάσει να μας πει τι (δεν) θα γίνει; Εγώ δεν έχω κρασί πρόχειρο. :X

Δημοσ.

To αστειο ειναι οτι καθονται και πιστευουν κατι τετοιες φωτογραφιες, και μετα η φαντασια καλπαζει με ξεφρενους ρυθμους.....

contrailscience.com_skitch_Photos__Boein

contrailscience.com_skitch_1549782_20120

Φυσικα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο δοκιμες σε αεροπλανα για αιφνιδια μετατοπιση φορτιου..... και ξαφνικες αποσυμπιεσεις καμπινας.

Αλλα οχι, μας ψεκαζουν. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι πρώτη φορά άκουσα πως το ψεκαζόμενο υλικό είναι κάποιου είδους "ίνες" που μπουκώνεις μια Παράγκα Κυρ-Γιάννη και σου βγάζει αυτό το κλιτς πράγμα της φωτογραφίας.

Γενικά, είναι από τις χειρότερες θεωρίες συνομωσίας που έχω ακούσει, το όλο σκηνικό με τους ψεκασμούς. Πολύ χτυπητό σύστημα, ελάχιστα αποτελεσματικό αν κρίνει κανείς από το πλήθος των καταγγελιών, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό ή με σκοπό που αλλάζει κατά διαστήματα.

Βέβαια, εδώ κάποτε κάποιοι θησαύριζαν πουλώντας τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, οπότε...

• Like 3
Δημοσ.

Βέβαια, εδώ κάποτε κάποιοι θησαύριζαν πουλώντας τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, οπότε...

δεν το κανουν για τα λεφτα το κανουν για να ξυπνησει ο κοσμος!!! Γι' αυτο ειδοποιουν για την περιορισμενη διαθεσιμοτητα, αλλιως θα το καναν σε φαση amazon

εδω μεχρι και η κΑφροδιτη εχει μαθει την Αληθεια και εσεις ακομα να ξυπνησετε ρεεεεεεεεεεε!!!

http://www.bambam.gr/ads/show/155891.aspx

Δημοσ.

Έτσι. Φυσική Ανώτερης Ατμόσφαιρας σε 3ς γραμμές.

Γατάκια των πανεπιστημίων.

--------------------------------------

Γιατί μας ψεκάζουν αντί να το ρίχνουν στο νερό και να μην τους καταλάβουμε;

Δεν ειμαι κολλημενος με καμια πλευρα...αλλα δεν ειμαι και απο αυτους που μονο κοροιδευουν και οτι ολα ειναι συνωμοσιες...

Εχω πετυχει ομως 2 αεροπλανα στον ουρανο ταυτοχρονα το ενα να αφηνει πισω την γνωστη ασπριλα και το αλλο μετα απο δευτερολεπτα να εξαφανηζετε αυτο που αφηνε....

Δημοσ.

Το ότι άλλοτε τα αεροσκάφη αφήνουν ίχνη και άλλοτε όχι, άλλοτε μένουν για ώρα στον ουρανό και άλλοτε όχι, έχει να κάνει με το ότι οι ατμοσφαιρικές συνθήκες διαφέρουν. Το ότι εδώ κάτω "ήλιο είχε χτες, ήλιο και σήμερα, γιατί είναι αλλιώς εκεί" δε σημαίνει πως στον ουρανό, σε ύψος πολλών εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων μέτρων, οι συνθήκες είναι ίδιες.

Δεν ειμαι κολλημενος με καμια πλευρα...αλλα δεν ειμαι και απο αυτους που μονο κοροιδευουν και οτι ολα ειναι συνωμοσιες...

Εχω πετυχει ομως 2 αεροπλανα στον ουρανο ταυτοχρονα το ενα να αφηνει πισω την γνωστη ασπριλα και το αλλο μετα απο δευτερολεπτα να εξαφανηζετε αυτο που αφηνε....

Προφανως δεν πετανε στο ιδιο υψος τα αεροπλανα.....

• Super Moderators
Δημοσ.

To ότι τα πέτυχες "ταυτόχρονα" δε σημαίνει ότι τα δύο αεροσκάφη πετούσαν στο ίδιο υψόμετρο.

Για την ακρίβεια, για να κινούνται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, δεδομένα πετούσαν σε διαφορετικά υψόμετρα, αλλιώς...

Και, θα επαναλάβω, είναι μια θεωρία συνομωσίας χωρίς ειρμό. Τι προσπαθούν να πετύχουν; Ποιοι είναι αυτοί που το κάνουν; Γιατί επιλέγουν έναν τόσο πολυέξοδο (τι στοιχίζει να σηκώνεις τόσα αεροσκάφη στον ουρανό) και σπάταλο (έχει φωτογραφήσει ο αδερφός μου contrails πάνω από τον Ινδικό, τι ψεκάζανε, τις μαρίδες...) σύστημα;

Απλά, εκεί που κάποτε οι άνθρωποι βλέπανε στον ουρανό τους κεραυνούς και φαντάζονταν πως κάποιος θεός έπαιζε σφαλιάρες με κάποιον άλλο θεό, τώρα βλέπουν τα ίχνη των αεροσκαφών και φαντάζονται άλλους θεούς να μας τυραννάνε.

Υπό αυτή την έννοια, η "εξέλιξη" του ανθρώπου είναι πάρα μα πάρα πολύ σχετική έννοια.

• Like 3
Δημοσ.

μην τα γραφεις αυτα δημοσια γιατι θα σου χτυπησει την πορτα η mossad

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως δεν πετανε στο ιδιο υψος τα αεροπλανα.....

Καλα αυτο προφανως ΔΕΝ το ηξερα...δεν ειχα και το κινητο ευκαιρο να το δω απο την εφαρμογη :P 

μην τα γραφεις αυτα δημοσια γιατι θα σου χτυπησει την πορτα η mossad

Ρε μεγαλε εδω και 3-4 ποστ το μονο που κανεις ειναι να ειρωνευεσαι.

Θες να αρχισω να πιστευω οτι εισαι το πρωτο δειγμα αεροψεκασμου?

Δημοσ.

να πιστευεις και στον θεο, αν αυτο σε βοηθαει και ΔΕΝ μας τα πρηζεις

Δεν ειδα πουθενα να αναφερθηκα σε εσενα και αν σου πρηζονται τοσο ευκολα μαλλον πρεπει να τα αδειασεις γιατι θα εχεις καιρο προφανως. Εχεις τρελο κομπλεξ μεγαλε...

Δημοσ.

κι αν το κομπλεξ μου οφειλεται στους ψεκασμους; Μηπως ειμαι και εγω ενα ακομα θυμα; Λες να παρω το αντιδοτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...