Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω πω ρε Σταβι, πραγματικα τι εχεις περασει;;; :shock:

Συγχωρα με αλλα εχω διπλωσει απο τα γέλια.

• Like 3
Δημοσ.

Το χω πάθει κι εγώ με υποψήφια γκόμενα.

Μια φορά στην σχολη ήμουν σε έναν χώρο με μία που με ενδιέφερε και δεν υπήρχαν άλλα άτομα σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων. Ξαφνικά μύρισε κάτι και δεν ήμουν εγώ ο δράστης. Ξενέρωσα και την ξέγραψα τελειώς. Αν το να το κάνει άντρας είναι 1 φορά ξενέρωμα το να το κάνει γκόμενα ειναι 10 φορές.

Δημοσ.

εχετε παρει λαθος "στροφη" , δεν ειναι αναγκη να ειναι υποψηφιοι γκομενες και γκομενοι για να μην ειναι ζωα, μιλατε γενικα για ανθρωπια, αμα ο αλλος δεν ειναι πρωτα ανθρωπος πως σκατα θα τον πιασετε γκομενο  :blink:

Δημοσ.

μια τεράστια σιχαμερή κουράδα 

έχεις από αυτά τα καζανάκια που όσο και να τα πατάς δεν φεύγει η άτιμη;

Το χω πάθει κι εγώ με υποψήφια γκόμενα.

Μια φορά στην σχολη ήμουν σε έναν χώρο με μία που με ενδιέφερε και δεν υπήρχαν άλλα άτομα σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων. Ξαφνικά μύρισε κάτι και δεν ήμουν εγώ ο δράστης. Ξενέρωσα και την ξέγραψα τελειώς. Αν το να το κάνει άντρας είναι 1 φορά ξενέρωμα το να το κάνει γκόμενα ειναι 10 φορές.

πραγματικά μια κλανιά μπορεί να καταστρέψει και την μεγαλύτερη καψούρα

για αυτό δεν πιστεύω στον έρωτα

• Moderators
Δημοσ.

Οι γυναίκες δεν κλάνουν/ρεύονται/χέζουν.

Νόμος

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη
  • Like 9
Δημοσ.

Όταν είμαι μόνη μου και στεγνώνω μαλλί, γυρίζω νοητά βίντεο κλιπ.

Βοηθάει ο αέρας του σεσουάρ.

• Like 3
Δημοσ.

Νόμος

Για αυτο δεν κρατανε οι γαμοι, πριν τον γαμο ειναι πριγκιπισα και μετα γινεται μποθρονα χαχα

Δημοσ.

Όταν είμαι μονη τραγουδάω πολύ δυνατά. Vanilla το ξέρω αλλά έχω πολύ μάπα φωνή so..ε φυσικά παίζουν και αρκετά που είπατε.

Δημοσ.

Γυμναστική και πολεμικές τέχνες. Σοβαρά τώρα, κάνω σε δωμάτιο στο σπίτι (φτιαγμένο μόνο για αυτό), δεν μπαίνει άλλος μέσα, και συνήθως προπονούμαι 4-6 το πρωί.

Δημοσ.

εκεί όμως που είπα ότι χωρίζω 

ήταν όταν ένα βράδυ ειχε πιάσει όλο το χώρο στο κρεβάτι και μ'είχε κολλήσει στον τοίχο

πατάει τη βρωμερότερη κλανιά που μπορεί να έχει αμολήσει άνθρωπος στον πλανήτη 

Ήταν τόσο βρωμερή που μεχρι και ο ίδιος ξύπνησε από την μπόχα

δε μίλησα έκανα ότι κοιμόμουν από μέσα μου όμως έλεγα "αυτό ηταν ρε παλιοπούστη, αυτό ήταν έχεις τελειώσει για μένα!!!!"

Χωρις να θελω να τον υπερασπιστω, δεν ειναι σωστο να του καταλογιζεις πραγματα που εκανε στον υπνο του, αρα χωρις να εχει ελεγχο των πραξεων του.

Την ιδια μερα, πανω στο πρωινο του πεταξες το χωριζουμε?

Δημοσ.

Νόμος

έτσι είναι

οι γυναίκες αμολούν αστερόσκονη

11118854_10152819252111643_8937828639040

Χωρις να θελω να τον υπερασπιστω, δεν ειναι σωστο να του καταλογιζεις πραγματα που εκανε στον υπνο του, αρα χωρις να εχει ελεγχο των πραξεων του.

Την ιδια μερα, πανω στο πρωινο του πεταξες το χωριζουμε?

όχι αλλά μ'αυτά και μ'αυτά... ξενέρωσα

Σε πληροφορώ ότι μια φορά κατέβαλλα αξιόλογες προσπάθειες να τον ικανοποιήσω αλλά ήταν τέτοια η μπόχα από τα πόδια του που αναγκάστηκα να ξανανέβω στην επιφάνεια προκειμένου να μην πεθάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...