manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η πολυ χαλαροτητα δεν βοηθησε ποτε την ανθρωποτητα.Σου ξαναλεω.Δεν ειναι θεμα γκομενας δεν το κανεις για την γκομενα.Λιγο βια κανει καλο στο να γινεις ανθρωπος οπως το εχουν ορισει πολυ σοφοτεροι και πολυ αρχαιοτεροι ανθρωποι απο εμας.Αποψη μου τι να σου πω ο καθενας διαλεγει τους κανονες και τους κωδικες που θα ζησει. 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Απορια: Οταν καποιος φτερνιζεται του λεμε:Γειτσες! Οταν ρευεται?Να πνιγει? Οταν κλανει?Αι σιχτιρ βρωμιαρη/α? Γιατι τοσο μενος για τις φυσικες αναγκες του ανθρωπου? . ? 1
MT60RS Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η πολυ χαλαροτητα δεν βοηθησε ποτε την ανθρωποτητα.Σου ξαναλεω.Δεν ειναι θεμα γκομενας δεν το κανεις για την γκομενα.Λιγο βια κανει καλο στο να γινεις ανθρωπος οπως το εχουν ορισει πολυ σοφοτεροι και πολυ αρχαιοτεροι ανθρωποι απο εμας.Αποψη μου τι να σου πω ο καθενας διαλεγει τους κανονες και τους κωδικες που θα ζησει. αντιθετα οι απαγορευσεις και η βια εχουν μονο θετικα αποτελεσματα, και δεν εχει καμμια διαφορα αν εισαι αυτος που τις ριχνει ή αυτος που τις τρωει το κακο ειναι οτι δεν ειναι συνειδητη και μελετημενη επιλογη, αλλα μια διαμορφωση τροπου σκεψης (και χαρακτηρα συνολικοτερα) μεσα απο μια κατασταση που θεωρεις νορμαλ, φυσιολογικη και δεδομενη
manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εκ του αποτελεσματος ευχαριστω οποιον ασχοληθηκε για την διαπαιδαγωγηση μου κοινωνικη και μη και μου περασε αυτο τον τροπο σκεψης και λειτουργιας.Δεν εχω χασει τιποτα απολυτως εχω κερδισει μονο και δεν αφορα προφανως το συγκεκριμενο θεμα ειναι αλυσιδα συμπεριφορας.Οπως ειπα πριν λιγη <<βια>>(αν και αφομοιωση θα το λεγα οχι βια) προς τον καλο δρομο ειναι πολυ καλη κατ εμε.Αποδιδει αργοτερα οταν μεγαλωσεις.Η πολυ ελευθερια βλεπεις που μας εφτασε σαν κοινωνια.Ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει με το καλο καποια πραγματα. υγ Αυτο που μετραει στο τελος δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα των οσων βιωσες με οτι αυτο συνεπαγετε.Το πως σταθηκες εσυ σαν ατομο απεναντι στην ζωη.(μεγαλες κουβεντες που δεν εχουν θεση εδω αλλα οκ απλα σου ολοκληρωνω τον συλογισμο μου. 1
MT60RS Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ενηλικιωση δεν σημαινει μονο οδηγαω και ψηφιζω. Ενηλικιωση σημαινει οτι εχεις παρει χαμπαρι ολα αυτα που συνεβαλλαν στην διαμορφωση σου σαν ανθρωπος, να τα επεξετασεις και να κρατησεις αυτα που σε πανε μπροστα
manzah80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μα ποιος σου ειπε οτι δεν τα εξετασα.Η εξεταση γινετε στην πραξη.Στην καθημερινη τριβη.Καποια πραγματα που κερδισα τα κερδισα μονο λογω αυτης της συμπεριφορας οπως και καποιους σπανιους ανθρωπους που δεν θα ηταν μαζι μου αν δεν ημουν ετσι.Δεν μετανοιωνω για τιποτα απολυτως και στο λεω συνειδητα.
MT60RS Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 η εξεταση δυσκολα γινεται στην πραξη. Πανω στην πραξη συνηθως ακολουθεις δοκιμασμενες και ευκολες τεχνικες για αμεσο και παροδικο αποτελεσμα. τα κερδισες επειδη ετυχε, και επειδη ο αλλος δεν ηξερε διαφορετικους τροπους για να σε κανει να καταλαβεις
Mozzie Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 "πράγματα που κάνετε όταν είστε μόνοι και δε τα κάνετε όταν είστε με άλλους" > 75% των posts μιλούν για προωθητικά αέρια πάσης φύσεως. https://www.youtube.com/watch?v=CX4cGhQW5Ec
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν βρείτε κοπέλα που κλάσετε μπροστά της και δεν σας βρίσει/τσιρίξει/σιχαθεί/χωρίσει, παρά μόνο γελάσει, marry her. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να νιώθεις άνετα μπροστά στον άλλο, σε επιτρεπτά πάντα όρια
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το κλασιμο χωρίς αντιδράσεις δεν ειναι αρκετό. #had_been_there Ώτοκορεκτ :·$
lifeowner771 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Tωρα που λετε για κλασιμο, μου ερχεται στο μυαλο αυτη η σκηνη απο το How I Met Your Mother 3
Mau-Maus Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν βρείτε κοπέλα που κλάσετε μπροστά της και δεν σας βρίσει/τσιρίξει/σιχαθεί/χωρίσει, παρά μόνο γελάσει, marry her. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να νιώθεις άνετα μπροστά στον άλλο, σε επιτρεπτά πάντα όρια Αν βρω κοπέλα που κλάσω μπροστά της και δεν γελασει αλλα με βρίσει/τσιρίξει/σιχαθεί/χωρίσει, , τοτε θα την παντρευτω ! Υπαρχουν και οι ομορφοι τροποι , το να μην κλανεις , να μην ρευεσαι - χεζεσαι - φτύνεις μπροστά στον αλλον σημαίνει οτι τον σέβεσαι και οχι οτι νιώθεις ανετα .. υπαρχουν ενα σωρό αλλοι τροποι να δειξεις - εκφράσεις το ποσο ανετα νιωθεις με κάποιον ειχα ενα φιλο κάποτε που εκλανε - ρευοταν - στην παρέα σαν να μην τρεζχει τιποτα και καθε φορα που το εκανε επαιρνε το υφος του ανετιλα και ελεγε 'ἐλπίζω να μην με παρεξηγειτε , αυτο σημαίνει οτι νιωθω πολυ ανετα μαζι σας '' ! ε μια, δυο ,τρεις ,πεντε ,δεκα τωρα τον εχουν κανει ολοι περα να κλανει μονος του στο σπίτι , οκ δεν γουσταρω να νιωθεις τοσο ανετα μαζι μου ρε φιλε ! 11
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 νταξει προφανως δεν μιλαμε να κλανεις και να ρευεσαι οπου βρεθεις και οπου σταθεις αλλα οχι και να σαι σπιτι και μην μπορεις να εκφραστεις ελευθερα σε ενα νορμαλ βαθμο! Μην κλανεις και στη μουρη του αλλου πχ
alex_000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Βλέπω ότι τα μέλη του fitness thread διατηρούν το υψηλό τους επίπεδο και εκτός του συγκεκριμένου νήματος. Εύγε. Προσωπικά δεν φέρομαι διαφορετικά όταν είμαι μόνος η με παρέα αν εξεραίσουμε τα αυτονόητα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα