alex_000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εμένα ακόμα και η δεκασέλιδη συζήτηση περί πέρδησης, αφόδευσης και ρεψίματος σε ένα φορουμ μου φαίνεται απαράδεκτη. Προφανώς αποφεύγω οποιονδήποτε φέρεται με τρόπο που προσβάλει τον ίδιο του τον εαυτό in real life. Επίσης αν και βρίζω αρκετά (και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά στην δουλειά) και μου είναι πολύ εύκολο να πω και να γράψω "μαλάκας", "πούστης", "αρχίδια" κτλ μου είναι πολύ δύσκολο να γράψω η χρησιμοποιησω λέξεις που αναφέρονται στις σωματικές ανάγκες στην καθομιλουμένη και μου κάνει πολύ αρνητική εντύπωση όταν ακούω ενήλικο να τις χρησιμοποιεί (να μου πει δήλαδή "πάω να ρίξω ένα χ.." αντί για "πάω στην τουαλέτα") 6
Mau-Maus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εειι ψιτ manzah80 αν φας την stavi θα παρεξηγηθουμε στο λεω ! χαχαααχααχ πλακα κανω φιλοςςς , αν θυμαμαι καλα παντως ειχε ανεβασει φωτο παλια και ειναι ωραιο μωρο να ξερεις , δεν ειναι κακο να δοκιμασετε χαχαχαχαχ
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το καταλληλο δωρακι λοιπον για ολους εσας τους βρωμυλους Site: JART
evabb Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 αν ειμαι μονη μου μπορω να καω οοοοοοοοοοοοολη μερα βλεπωντας ανιμε ή σειρες με διαλειμμα μονο για κατουρημα. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 αν ειμαι μονη μου μπορω να καω οοοοοοοοοοοοολη μερα βλεπωντας ανιμε ή σειρες με διαλειμμα μονο για κατουρημα. οσο βλεπεις ανιμε κλανεις ομως? 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Άντε πάμε παρακάτω με τους ψυχαναγκασμούς σας ενάντια στο κλάσιμο. Όταν είμαι μόνος μου διαβάζω σχεδον ολες τις ταμπελίτσες στα μουσεία, ειδικά στα μουσεία τέχνης και περνάω όσων ώρα χρειάζεται για να καταλάβω το περιεχόμενο. Επίσης, μιλάω σε όποιον διαφορετικό μου κινήσει το ενδιαφέρον - τα καλύτερα παιδιά ειναι ξεχαςμένα πρώην παιδιά των λουλουδιών, ναρκομανείς, πόρνες, τραβεστάις, έμποροι παράνομων ουσιών από ανάγκη, γέροι μπάρμεν, συνταξιοδοτημένες τσατσαδες, μοντέλα πάνω από 45, κοντραμπασίστες και ντράμερς, καντινάρχηδες, ζωγράφοι, χορογράφοι. 2
GreekMonkey Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στο δίλημμα να κλάσει ή να φωνάξει επιλέγει το δεύτερο. 2
evabb Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 οσο βλεπεις ανιμε κλανεις ομως? αν εχω φαει φασολαδα δεν νομιζω οτι κανει διαφορα η μοναξια
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 * δεν ήθελα να γράψω αλλά ειναι γνωστό πως δεν κρατιέμαι (κλάνω συχνά:·) ): Το να βρίζει κάποιος στον εργασιακό του χώρο δε δείχνει αυτοσεβασμό ουτε καν σεβασμό προς τους συναδέλφους του. Αυτό που εννοω με αυτήν τη σημείωση ειναι πως ο καθένας μας, για τους δικούς του λόγους, αντιλαμβάνεται και πρατει διαφορετικά σε χώρο με αλλα άτομα.
alex_000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Είναι λογικό να σκέφτεσαι έτσι καθώς όλοι οι παρακάτω, με τους οποίους συναναστρέφεσαι στον εργασιακό τους χώρο, είναι με το "σεις" και με το "σας". Πρόσεξε μην πετάξεις κανένα "μαλάκα" μπροστά τους γιατί παρεξηγιούνται εύκολα. Επίσης, μιλάω σε όποιον διαφορετικό μου κινήσει το ενδιαφέρον - τα καλύτερα παιδιά ειναι ξεχαςμένα πρώην παιδιά των λουλουδιών, ναρκομανείς, πόρνες, τραβεστάις, έμποροι παράνομων ουσιών από ανάγκη, γέροι μπάρμεν, συνταξιοδοτημένες τσατσαδες, μοντέλα πάνω από 45, κοντραμπασίστες και ντράμερς, καντινάρχηδες, ζωγράφοι, χορογράφοι. 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ειχα ενα φιλο κάποτε που εκλανε - ρευοταν - στην παρέα σαν να μην τρεζχει τιποτα και καθε φορα που το εκανε επαιρνε το υφος του ανετιλα και ελεγε 'ἐλπίζω να μην με παρεξηγειτε , αυτο σημαίνει οτι νιωθω πολυ ανετα μαζι σας '' ! ε μια, δυο ,τρεις ,πεντε ,δεκα τωρα τον εχουν κανει ολοι περα να κλανει μονος του στο σπίτι , οκ δεν γουσταρω να νιωθεις τοσο ανετα μαζι μου ρε φιλε ! Καποτε εκανα παρεα με 1 που οποτε του ερχοταν εκλανε και ρευοταν ακομα και μπροστα σε κοσμο,στην καφετερια κλπ.Οσα και αν του λεγαμε δεν χαμπαριαζε,αντιθετως εκανε χειροτερα.Γιατι ελεγε?Αφου ειναι φυσικη αναγκη.Παρ'ολο που ηταν εξυπνος και καλος ανθρωπος ειχε μαλακισμενη συμπεριφορα.Μα εκανε ρεζιλι. Δηλαδη του στυλ σας γραφω εκει που ξερω αλλα δεν σας το λεω ευθεως και τρολλαρω. Για αυτο τον λογο τον εκαναν λιγα ατομα παρεα.Οποτε εκοψα την παρεα μαζι του και ηρεμησα. 3
Gtr34 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οι χειρότεροι είναι αυτοί που κλανουν και κάνουν την κλασική ερώτηση: Ποιος έκλασε; 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Όταν βλέπω ταινία μόνος μου, ενεργοποιώ τους υποτιτλους, αν ειναι διαθέσιμοι στο popcorn. Χωρίς να τους διαβάζω, απλά μου θυμίζουν τα νιάτα μου όταν έβλεπα τηλεόραση στο πατρικό μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα