mary Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πω πω ρε Σταβι, πραγματικα τι εχεις περασει;;; Συγχωρα με αλλα εχω διπλωσει απο τα γέλια. 3
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το χω πάθει κι εγώ με υποψήφια γκόμενα. Μια φορά στην σχολη ήμουν σε έναν χώρο με μία που με ενδιέφερε και δεν υπήρχαν άλλα άτομα σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων. Ξαφνικά μύρισε κάτι και δεν ήμουν εγώ ο δράστης. Ξενέρωσα και την ξέγραψα τελειώς. Αν το να το κάνει άντρας είναι 1 φορά ξενέρωμα το να το κάνει γκόμενα ειναι 10 φορές.
InfernoN Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εχετε παρει λαθος "στροφη" , δεν ειναι αναγκη να ειναι υποψηφιοι γκομενες και γκομενοι για να μην ειναι ζωα, μιλατε γενικα για ανθρωπια, αμα ο αλλος δεν ειναι πρωτα ανθρωπος πως σκατα θα τον πιασετε γκομενο
g_alkis Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο του θρεντ σε "Τα μέλη του ινσόμνια και οι κλανιές τους" 19
φραμπάλα Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μια τεράστια σιχαμερή κουράδα έχεις από αυτά τα καζανάκια που όσο και να τα πατάς δεν φεύγει η άτιμη; Το χω πάθει κι εγώ με υποψήφια γκόμενα. Μια φορά στην σχολη ήμουν σε έναν χώρο με μία που με ενδιέφερε και δεν υπήρχαν άλλα άτομα σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων. Ξαφνικά μύρισε κάτι και δεν ήμουν εγώ ο δράστης. Ξενέρωσα και την ξέγραψα τελειώς. Αν το να το κάνει άντρας είναι 1 φορά ξενέρωμα το να το κάνει γκόμενα ειναι 10 φορές. πραγματικά μια κλανιά μπορεί να καταστρέψει και την μεγαλύτερη καψούρα για αυτό δεν πιστεύω στον έρωτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Οι γυναίκες δεν κλάνουν/ρεύονται/χέζουν. Νόμος Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη 9
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όταν είμαι μόνη μου και στεγνώνω μαλλί, γυρίζω νοητά βίντεο κλιπ. Βοηθάει ο αέρας του σεσουάρ. 3
Anorymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Οι γυναίκες δεν κλάνουν/ρεύονται/χέζουν. Νόμος Για αυτο δεν κρατανε οι γαμοι, πριν τον γαμο ειναι πριγκιπισα και μετα γινεται μποθρονα χαχα
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όταν είμαι μόνη μου και στεγνώνω μαλλί, γυρίζω νοητά βίντεο κλιπ. Βοηθάει ο αέρας του σεσουάρ. Εισαι σα να μπαίνει η άνοιξη;;; 1
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όταν είμαι μονη τραγουδάω πολύ δυνατά. Vanilla το ξέρω αλλά έχω πολύ μάπα φωνή so..ε φυσικά παίζουν και αρκετά που είπατε.
spyroskonst Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Γυμναστική και πολεμικές τέχνες. Σοβαρά τώρα, κάνω σε δωμάτιο στο σπίτι (φτιαγμένο μόνο για αυτό), δεν μπαίνει άλλος μέσα, και συνήθως προπονούμαι 4-6 το πρωί.
Bspus Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εκεί όμως που είπα ότι χωρίζω ήταν όταν ένα βράδυ ειχε πιάσει όλο το χώρο στο κρεβάτι και μ'είχε κολλήσει στον τοίχο πατάει τη βρωμερότερη κλανιά που μπορεί να έχει αμολήσει άνθρωπος στον πλανήτη Ήταν τόσο βρωμερή που μεχρι και ο ίδιος ξύπνησε από την μπόχα δε μίλησα έκανα ότι κοιμόμουν από μέσα μου όμως έλεγα "αυτό ηταν ρε παλιοπούστη, αυτό ήταν έχεις τελειώσει για μένα!!!!" Χωρις να θελω να τον υπερασπιστω, δεν ειναι σωστο να του καταλογιζεις πραγματα που εκανε στον υπνο του, αρα χωρις να εχει ελεγχο των πραξεων του. Την ιδια μερα, πανω στο πρωινο του πεταξες το χωριζουμε?
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Οι γυναίκες δεν κλάνουν/ρεύονται/χέζουν. Νόμος έτσι είναι οι γυναίκες αμολούν αστερόσκονη Χωρις να θελω να τον υπερασπιστω, δεν ειναι σωστο να του καταλογιζεις πραγματα που εκανε στον υπνο του, αρα χωρις να εχει ελεγχο των πραξεων του. Την ιδια μερα, πανω στο πρωινο του πεταξες το χωριζουμε? όχι αλλά μ'αυτά και μ'αυτά... ξενέρωσα Σε πληροφορώ ότι μια φορά κατέβαλλα αξιόλογες προσπάθειες να τον ικανοποιήσω αλλά ήταν τέτοια η μπόχα από τα πόδια του που αναγκάστηκα να ξανανέβω στην επιφάνεια προκειμένου να μην πεθάνω
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 stavi αλλη φορα θα λες παμε να κανουμε ενα μπανιο μαζι, αυτος δεν θα καταλαβει τι και πως, εσυ απλα πλενε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα