Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χω πάθει κι εγώ με υποψήφια γκόμενα.

Μια φορά στην σχολη ήμουν σε έναν χώρο με μία που με ενδιέφερε και δεν υπήρχαν άλλα άτομα σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων. Ξαφνικά μύρισε κάτι και δεν ήμουν εγώ ο δράστης. Ξενέρωσα και την ξέγραψα τελειώς. Αν το να το κάνει άντρας είναι 1 φορά ξενέρωμα το να το κάνει γκόμενα ειναι 10 φορές.

μάλλον σε γουσταρε κι εκείνη, αγχώθηκε κι άρχισαν να της φεύγουν

α ρε μεγάλε, κάνεις  τις γκόμενες να κλάνουν πάνω τους 

Επεξ/σία από stavi
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξενερωσες που εκλασε διακριτικα καποια? εσυ ρε μεγαλε δε κλανεις? να μη σου μιλαμε ουτε εσενα δλδ ε? χαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απ' την πλάκα.. η υπερβολική οικειότητα σαν να σκοτώνει λίγο τον έρωτα, αυτό το μυστήριο.. Δεν είπαμε να με μην κλάνει ή να μη ρεύεται ο άλλος μπροστά μας, αλλά να μην μας βομβαρδίζει συνέχεια :P

Και εννοείται η πόρτα του μπάνιου μένει κλειστή όταν κατουράμε/χέζουμε. Αυτό είναι υπερβολική οικειότητα :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

stavi για σενα

11263974_360071574186983_138383286000539

πραγματικη ελευθερια στη σχεση υπαρχει οταν μπορεις να χεσεις μπροστα στον αλλο!!

θελω ολους εσας που εχετε θεμα μετ ο χεσιμο μπροστα στον αλλον τι θα κανατε σε περιπτωση που ο αλλος εκανε μπανιο ή δεν εφευγε απο το μπανιο when diarrhea strikes

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θα νοικιάζαμε εξαρχής σπίτι με wc. Problem solved

τι εννοεις? αλλου το μπανιο αλλου η τουαλετα? φλωριες!! Ελα εδω που εχω δυο πληρως εξοπλισμενα!

Δημοσ.

Αγάπη μου εννοώ 2 μπάνια, απλά το ένα δεν έχει μπανιέρα. Είδες για να έχεις μεγάλο σπίτι? Βολεύει στα πάντα :P

Δημοσ.

πραγματικη ελευθερια στη σχεση υπαρχει οταν μπορεις να χεσεις μπροστα στον αλλο!!

couple-toilet.jpg

4kxxfzbzx1dcqh7t2s3z9omoh.354x272x1.jpg

Δημοσ.

stavi για σενα

11263974_360071574186983_138383286000539

θελω ολους εσας που εχετε θεμα μετ ο χεσιμο μπροστα στον αλλον τι θα κανατε σε περιπτωση που ο αλλος εκανε μπανιο ή δεν εφευγε απο το μπανιο when diarrhea strikes

δε συμφωνώ  ότι πρέπει να χέζουμε μπροστα στον αλλον για να νιώσουμε οικειότητα

ουτε να κλάνουμε, ούτε να ρευόμαστε

απλά κάνεις μια μικρή προσπάθεια, τιποτα άλλο δε χρειάζεται

δεν έχεις διάθεση να κάνεις σεξ με κάποιον που τον έχεις τόσο πολύ απομυθοποιήσει

• Like 1
Δημοσ.

Μη σας μείνει κλινήρης ποτέ ο γκόμενος και πρέπει να τον ξεσκατίσετε ,δεν θέλω να ξέρω τι θα κάνετε.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

εγω τα θεωρω χαζομαρες αυτα! Και οι δυο ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τις ιδιες αναγκες! Το να "υποκρινεσαι" το θεωρω χαζο!

• Like 1
Δημοσ.

Σε προηγούμενη σχέση μου ήμουν κλινήρης για 3 εβδομάδες μετά από επέμβαση και με ξεσκάτιζε εκείνος, με έκανε μπάνιο, όλα στο κρεβάτι. Ε, εκεί τον αγάπησα περισσότερο να πω την αλήθεια μου..

• Like 2
Δημοσ.

Σε προηγούμενη σχέση μου ήμουν κλινήρης για 3 εβδομάδες μετά από επέμβαση και με ξεσκάτιζε εκείνος, με έκανε μπάνιο, όλα στο κρεβάτι. Ε, εκεί τον αγάπησα περισσότερο να πω την αλήθεια μου..

Ακριβώς και εγώ σε κάποια στιγμή πριν κανένα χρόνο που είχα γαστρεντερίτιδα για 3 μέρες (εμετό και διάρροια ) ο καημένος καθαρίζε λεκάνες ,μπάνια τα πάντα όλα.

Σύμφωνα με το σκεπτικο κάποιων εδώ θα έπρεπε να μου πει, εγώ δεν μπορώ να σε νταντέψω,θα έχουμε πολλή οικειότητα και δεν θα μπορώ να σε γαμήσω μετά. ΉΜΑΡΤΟ.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

εσεις πηγατε το παιχνιδι του γιατρου ενα βημα παρα περα :P

Δημοσ.

Ακριβώς και εγώ σε κάποια στιγμή πριν κανένα χρόνο που είχα γαστρεντερίτιδα για 3 μέρες (εμετό και διάρροια ) ο καημένος καθαρίζε λεκάνες ,μπάνια τα πάντα όλα.

Σύμφωνα με το σκεπτικο κάποιων εδώ θα έπρεπε να μου πει, εγώ δεν μπορώ να σε νταντέψω,θα έχουμε πολλή οικειότητα και δεν θα μπορώ να σε γαμήσω μετά. ΉΜΑΡΤΟ.

έχω περάσει κι εγώ γαστρεντερίτιδα αλλά δεν είχα την απαίτηση να μου καθαρίζουν τις ακαθαρσιες και τους εμετούς μου

απλα ζοριζόμουν λίγο περισσότερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...