stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Το χω πάθει κι εγώ με υποψήφια γκόμενα. Μια φορά στην σχολη ήμουν σε έναν χώρο με μία που με ενδιέφερε και δεν υπήρχαν άλλα άτομα σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων. Ξαφνικά μύρισε κάτι και δεν ήμουν εγώ ο δράστης. Ξενέρωσα και την ξέγραψα τελειώς. Αν το να το κάνει άντρας είναι 1 φορά ξενέρωμα το να το κάνει γκόμενα ειναι 10 φορές. μάλλον σε γουσταρε κι εκείνη, αγχώθηκε κι άρχισαν να της φεύγουν α ρε μεγάλε, κάνεις τις γκόμενες να κλάνουν πάνω τους Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από stavi
tzizzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ξενερωσες που εκλασε διακριτικα καποια? εσυ ρε μεγαλε δε κλανεις? να μη σου μιλαμε ουτε εσενα δλδ ε? χαχαχ 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πέρα απ' την πλάκα.. η υπερβολική οικειότητα σαν να σκοτώνει λίγο τον έρωτα, αυτό το μυστήριο.. Δεν είπαμε να με μην κλάνει ή να μη ρεύεται ο άλλος μπροστά μας, αλλά να μην μας βομβαρδίζει συνέχεια Και εννοείται η πόρτα του μπάνιου μένει κλειστή όταν κατουράμε/χέζουμε. Αυτό είναι υπερβολική οικειότητα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 stavi για σενα πραγματικη ελευθερια στη σχεση υπαρχει οταν μπορεις να χεσεις μπροστα στον αλλο!! θελω ολους εσας που εχετε θεμα μετ ο χεσιμο μπροστα στον αλλον τι θα κανατε σε περιπτωση που ο αλλος εκανε μπανιο ή δεν εφευγε απο το μπανιο when diarrhea strikes 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Θα νοικιάζαμε εξαρχής σπίτι με wc. Problem solved 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Θα νοικιάζαμε εξαρχής σπίτι με wc. Problem solved τι εννοεις? αλλου το μπανιο αλλου η τουαλετα? φλωριες!! Ελα εδω που εχω δυο πληρως εξοπλισμενα!
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αγάπη μου εννοώ 2 μπάνια, απλά το ένα δεν έχει μπανιέρα. Είδες για να έχεις μεγάλο σπίτι? Βολεύει στα πάντα
redhotstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 πραγματικη ελευθερια στη σχεση υπαρχει οταν μπορεις να χεσεις μπροστα στον αλλο!!
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 stavi για σενα πραγματικη ελευθερια στη σχεση υπαρχει οταν μπορεις να χεσεις μπροστα στον αλλο!! θελω ολους εσας που εχετε θεμα μετ ο χεσιμο μπροστα στον αλλον τι θα κανατε σε περιπτωση που ο αλλος εκανε μπανιο ή δεν εφευγε απο το μπανιο when diarrhea strikes δε συμφωνώ ότι πρέπει να χέζουμε μπροστα στον αλλον για να νιώσουμε οικειότητα ουτε να κλάνουμε, ούτε να ρευόμαστε απλά κάνεις μια μικρή προσπάθεια, τιποτα άλλο δε χρειάζεται δεν έχεις διάθεση να κάνεις σεξ με κάποιον που τον έχεις τόσο πολύ απομυθοποιήσει 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μη σας μείνει κλινήρης ποτέ ο γκόμενος και πρέπει να τον ξεσκατίσετε ,δεν θέλω να ξέρω τι θα κάνετε. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εγω τα θεωρω χαζομαρες αυτα! Και οι δυο ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τις ιδιες αναγκες! Το να "υποκρινεσαι" το θεωρω χαζο! 1
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σε προηγούμενη σχέση μου ήμουν κλινήρης για 3 εβδομάδες μετά από επέμβαση και με ξεσκάτιζε εκείνος, με έκανε μπάνιο, όλα στο κρεβάτι. Ε, εκεί τον αγάπησα περισσότερο να πω την αλήθεια μου.. 2
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σε προηγούμενη σχέση μου ήμουν κλινήρης για 3 εβδομάδες μετά από επέμβαση και με ξεσκάτιζε εκείνος, με έκανε μπάνιο, όλα στο κρεβάτι. Ε, εκεί τον αγάπησα περισσότερο να πω την αλήθεια μου.. Ακριβώς και εγώ σε κάποια στιγμή πριν κανένα χρόνο που είχα γαστρεντερίτιδα για 3 μέρες (εμετό και διάρροια ) ο καημένος καθαρίζε λεκάνες ,μπάνια τα πάντα όλα. Σύμφωνα με το σκεπτικο κάποιων εδώ θα έπρεπε να μου πει, εγώ δεν μπορώ να σε νταντέψω,θα έχουμε πολλή οικειότητα και δεν θα μπορώ να σε γαμήσω μετά. ΉΜΑΡΤΟ. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σε προηγούμενη σχέση μου ήμουν κλινήρης για 3 εβδομάδες μετά από επέμβαση και με ξεσκάτιζε εκείνος, με έκανε μπάνιο, όλα στο κρεβάτι. Ε, εκεί τον αγάπησα περισσότερο να πω την αλήθεια μου.. εσεις πηγατε το παιχνιδι του γιατρου ενα βημα παρα περα
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ακριβώς και εγώ σε κάποια στιγμή πριν κανένα χρόνο που είχα γαστρεντερίτιδα για 3 μέρες (εμετό και διάρροια ) ο καημένος καθαρίζε λεκάνες ,μπάνια τα πάντα όλα. Σύμφωνα με το σκεπτικο κάποιων εδώ θα έπρεπε να μου πει, εγώ δεν μπορώ να σε νταντέψω,θα έχουμε πολλή οικειότητα και δεν θα μπορώ να σε γαμήσω μετά. ΉΜΑΡΤΟ. έχω περάσει κι εγώ γαστρεντερίτιδα αλλά δεν είχα την απαίτηση να μου καθαρίζουν τις ακαθαρσιες και τους εμετούς μου απλα ζοριζόμουν λίγο περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα