funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 μάλλον σε γουσταρε κι εκείνη, αγχώθηκε κι άρχισαν να της φεύγουν α ρε μεγάλε, κάνεις τις γκόμενες να κλάνουν πάνω τους Όχι μάλλον με έκλασε πριν καν της την πέσω. Ήταν συμβολική ενέργεια. ξενερωσες που εκλασε διακριτικα καποια? εσυ ρε μεγαλε δε κλανεις? να μη σου μιλαμε ουτε εσενα δλδ ε? χαχαχ Μόνο κλάσιμο στο σεξ θα δικαιολογούσα από γκομενάκι.
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 έχω περάσει κι εγώ γαστρεντερίτιδα αλλά δεν είχα την απαίτηση να μου καθαρίζουν τις ακαθαρσιες και τους εμετούς μου απλα ζοριζόμουν λίγο περισσότερο Δεν είναι θέμα απαίτησης,όταν σε πάει laser κάθε 20 λεπτά ,δεν μπορείς να καθαρίσεις τουαλέτα,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ακριβώς και εγώ σε κάποια στιγμή πριν κανένα χρόνο που είχα γαστρεντερίτιδα για 3 μέρες (εμετό και διάρροια ) ο καημένος καθαρίζε λεκάνες ,μπάνια τα πάντα όλα. Σύμφωνα με το σκεπτικο κάποιων εδώ θα έπρεπε να μου πει, εγώ δεν μπορώ να σε νταντέψω,θα έχουμε πολλή οικειότητα και δεν θα μπορώ να σε γαμήσω μετά. ΉΜΑΡΤΟ. Μπορεί να έπεσες σε κοπρολάγνο και να γούσταρε τρελά.
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ^ Από που συμπέρανες πως απαιτούσε να καθαρίζει ο δικός της τις ακαθαρσίες της?
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εγω τα θεωρω χαζομαρες αυτα! Και οι δυο ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τις ιδιες αναγκες! Το να "υποκρινεσαι" το θεωρω χαζο! δεν είναι καθόλου θέμα προσποίησης, όπως είπα ήδη πολλές φορές απλά προσπαθείς λίγο περισσότερο για να μην εκτεθείς αν εσύ θέλεις να είσαι τόσο χύμα στο κύμα είναι μάλλον γιατί βαριέσαι αφάνταστα πριν κανένα χρόνο που είχα γαστρεντερίτιδα για 3 μέρες (εμετό και διάρροια ) ο καημένος καθαρίζε λεκάνες ,μπάνια τα πάντα όλα. ^ Από που συμπέρανες πως απαιτούσε να καθαρίζει ο δικός της τις ακαθαρσίες της? Δεν είναι θέμα απαίτησης,όταν σε πάει laser κάθε 20 λεπτά ,δεν μπορείς να καθαρίσεις τουαλέτα,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. έτσι ήταν και για μένα, αλλά και πάλι τι έννοείς ότι τα άφηνες έτσι και πήγαινε αυτός μετά και τα καθάριζε;
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ότι δεν είχα το κουράγιο και το έβλεπε και ο ίδιος εννοώ.
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ^ Από που συμπέρανες πως απαιτούσε να καθαρίζει ο δικός της τις ακαθαρσίες της? Σε προηγούμενη σχέση μου ήμουν κλινήρης για 3 εβδομάδες μετά από επέμβαση και με ξεσκάτιζε εκείνος, με έκανε μπάνιο, όλα στο κρεβάτι. Ε, εκεί τον αγάπησα περισσότερο να πω την αλήθεια μου.. Από πουθενά, έτσι για την εμπλούτιση της συζήτησης το έθεσα. Επίσης μπορεί και ο δικός σου να ήταν κρυφοκοπρολάγνος.
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ότι δεν είχα το κουράγιο και το έβλεπε και ο ίδιος εννοώ. πρέπει να ήταν πολύ καλό παληκάρι πάντως Όχι μάλλον με έκλασε πριν καν της την πέσω. Ήταν συμβολική ενέργεια. Μόνο κλάσιμο στο σεξ θα δικαιολογούσα από γκομενάκι. λίγο out of topic αλλά φαντάζομαι οτι γνωρίζεις οτι αυτά που ακούγονται στο σεξ απο τη γυναίκα δεν είναι πορδές ε; είναι ο αέρας που μπαίνει μέσα ιδιώς οταν αλλάζεις πολλές στάσεις
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κι γω με τη κοπελα που μαι τωρα, αν τυχη κατι τετοιο θα το εκανα... δεν εχω θεμα, αλλιως την βλεπω οταν ειμαι στο κρεβατι μαζι της για σεξ κι αλλο στην καθημερινοτητα .. Οπως μπορει να τυχει και σε μενα.... Αυτα ειναι αμοιβαια....οτι δινεις παιρνεις...69 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 δεν είναι καθόλου θέμα προσποίησης, όπως είπα ήδη πολλές φορές απλά προσπαθείς λίγο περισσότερο για να μην εκτεθείς αν εσύ θέλεις να είσαι τόσο χύμα στο κύμα είναι μάλλον γιατί βαριέσαι αφάνταστα να βαριεμαι αφανταστα τι?
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 όχι γιατί την έχω πατήσει... ήταν απίστευτο αυτό που μου είχε συμβεί, δεν φτάνει που έτυχε κανα δυο φορές, πάει να με αγκαλίασει και έτσι πως ακουμπάνε οι αμασχάλες μας ακούγεται πάλι... ήταν και πρωτάρης αυτός μετα απο εκείνη τη φορά δεν ήθελε να με ξαναδεί.... αναγκάστηκα να του εξηγήσω με ένα μηνυμα τι συνεβαινε οι φιλες μου με δουλευαν, θα σεχει γράψει κλανιάρα, μου λέγαν στο κινητό.. η άλλη αφού της είπα όλη τη φάση μου απαντάει "ε ρε Σταβι κι εσύ να κλάνεις;;;!!!" μ'αφησε μαλάκα..
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 λίγο out of topic αλλά φαντάζομαι οτι γνωρίζεις οτι αυτά που ακούγονται στο σεξ απο τη γυναίκα δεν είναι πορδές ε; είναι ο αέρας που μπαίνει μέσα ιδιώς οταν αλλάζεις πολλές στάσεις Ναι αλλιώς θα το είχα κόψει το σεξ με τόσο κλάσιμο.
stavi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 όταν μετα απο καιρό ξαναβρεθήκαμε με το παληκάρι μου λέει "πως... δε θα μπορούσα ποτέ να εξηγήσω" του λέω και τι να έκανα; να σ'αφηνα να πιστευεις οτι κλάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα