Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι γιατί την έχω πατήσει... 

ήταν απίστευτο αυτό που μου είχε συμβεί, δεν φτάνει που έτυχε κανα δυο φορές, πάει να με αγκαλίασει και έτσι πως ακουμπάνε οι αμασχάλες μας ακούγεται πάλι... 

ήταν και πρωτάρης αυτός μετα απο εκείνη τη φορά δεν ήθελε να με ξαναδεί....

αναγκάστηκα να του εξηγήσω με ένα μηνυμα τι συνεβαινε

οι φιλες μου με δουλευαν, θα σεχει γράψει κλανιάρα, μου λέγαν στο κινητό.. 

η άλλη αφού της είπα όλη τη φάση μου απαντάει "ε ρε Σταβι κι εσύ να κλάνεις;;;!!!"

μ'αφησε μαλάκα.. 

χαχα πες μας σε παρακαλώ τι έλεγε ακριβώς το μήνυμα. Δεν σε έκλασα μωρό μου...

• Moderators
Δημοσ.

όταν μετα απο καιρό ξαναβρεθήκαμε με το παληκάρι μου λέει "πως... δε θα μπορούσα ποτέ να εξηγήσω" 

του λέω και τι να έκανα; να σ'αφηνα να πιστευεις οτι κλάνω;

ΚΛΑΝΕΙΣ

Δημοσ.

να βαριεμαι αφανταστα τι?

όλη αυτήν την προσπάθεια που απαιτείται προκειμένου να μη δώσεις ποτέ δικαιώματα στον άλλον να καταλάβει οτι κλάνεις, ή ότι ξέρω γω ρε παιδί μου... 

να σου πω μια αλλη φάση

μια γνωστή έμενε με ένα παληκάρι.. έχεζε αυτός άνοιγε μετά την πόρτα και βρωμούσε όλο το σπίτι

αυτή το κανε συνήθως όταν αυτος δεν ήταν εκεί 

τη ρωτουσε αυτος καλά εσύ δε χέζεις ποτέ;;

δεν ειπα να μη χέζετε αλλά ξέρω γω, υπαρχουν αποσμητικά, καθίστε λίγο μέσα μέχρι να φύγει η μπόχα.. μια μικρή προσπάθεια ζηταμε

ΚΛΑΝΕΙΣ

τώρα μου θύμισες μια άλλη που έλεγε

ρε μαλάκες εγώ κλάνω και απο το μν

οχι δεν ειναι κλανίδι πιστεψε με.... 

• Moderators
Δημοσ.

ετσι λες! ειμαι απο τα ατομα που προσεχουν το πως συμπεριφερονται! και οσο μπορω να το αποφυγω το κανω αλλα νταξει απο ενα σημειο και μετα δεν θα βαλω και αστυνομο στο κωλο μου!

Δημοσ.

χαχα πες μας σε παρακαλώ τι έλεγε ακριβώς το μήνυμα. Δεν σε έκλασα μωρό μου...

ε τώρα γίνεται πολύ Intim

αλλα αν θυμάμαι καλά πρέπει να του έγραψα οτι έβαλε αυτος τον αέρα

Δημοσ.

Έλα ρε Stav,υπερβολές.

Άκλαστος κώλος δεν υπάρχει και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και εσύ. Καταλαβαίνω την κατάσταση με τον άλλον,αλλά μην το παίρνεις πατριωτικά.

Πες το με τρόπο ότι δεν μπορείς τα κλανίδια ρε παιδί μου,αλλά πρέπει να έχεις και εσύ κατανόηση διότι όλοι οι κώλοι δεν είναι γυμνασμένοι.  :P

Από εκεί και πέρα πολύ το σίχαμα ψιλοφεύγει με τον καιρό,ιδίως όταν είσαι με τον άλλο πολύ καιρό μαζί και είναι λογικό γιατί απομυθοποιείς τον άλλον και η σχέση περνάει σε άλλη κατηγορία.

Όπως και ότι θέλεις να βοηθήσεις τον άλλον ακόμη και όταν σου φαίνεται σαν αηδιαστικό(όπως είπαν με τις σερμπαντίνες και τις λοιμώξεις που άλλου ο κώ και αλλού ο λος).

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει το πιασα το νόημα 

θελετε να κλάνετε

εντάξει παιδιά, εντάξει, κατάλαβα

δεν το διαπραγματεύεστε με τίποτα, έγινε, 

υποχωρώ

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με τα θέλω μας, είναι φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Συμφωνώ ότι είναι γαϊδούρια να το κάνεις μπροστά σε άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

φαντάζομαι ότι θέλετε  να σκαλίζετε και τη μύτη σας;

ελπίζω μόνο να μην τα κάνετε και τρία παράλληλα

Δημοσ.

Το κλάσιμο και το χεσιμο γίνονται απο την ίδια οπή, τι εννοείς παράλληλα;

εε?

πιωμένος είσαι;

α κάτσε τώρα κατάλαβα

χαχα σορυ

εννοώ παράλληλα να κλάνετε να σκαλίζετε τη μύτη σας και να ρευεστε

μια ομορφια!

Δημοσ.

Σταβι, η εκσπερμάτωση πως σου φαίνεται; Εγώ τη βρίσκω ιδιαίτερα αηδιαστική: 1. Γίνεται απο κει που κατουράμε ενώ το όργανο ειναι αφύσικα μεγάλο και δύσκολα διαχειρίσιμο, 2. Καθώς βογκάμε, 3. Κάνουμε σπαστικές κινήσεις, 4. Ειναι άσπρο, 5. Μυρωδάτο και 6. Του αρεσει να πέφτει σε πρόσωπα... Σκέτη αηδία μου φαίνεται εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με τη stavi σε όσα έχει γράψει. Πρέπει να είμαστε διακριτικοί. Όσο καιρό και να είμαστε με τον άλλον-άλλη. Δεν είναι ανάγκη να "μοιραζόμαστε" τα πάντα :)

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...