Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια φίλη, που κάνει νύχια.. κλασσικά.

Ε, όπως όλες το μόνο της εργαλείο είναι το Facebook, και το μόνο που κάνει είναι να γράφει ένα "τάδεs nails" μέσω Paint χωρίς καν απόστροφο η κακομοίρα, και μιας και είναι in too deep στο θέμα με το πελατολόγιο της, και προσπαθεί, είπα μήπως βρίσκαμε κάτι catchy για να έχει σαν logo και να της μάθω πως να το τοποθετεί στα έργα τέχνης της.

Είχα σκεφτεί το "nail'd it" ή "Τάδε Nail'd it" or something.. αλλά δεν το καταλαβαίνει μετά από 45s επεξήγηση, και πάνω απ' όλα δεν θα το πιάνουν οι προικισμένες από μυαλά πελάτισσες της.

BRAINSTORMING λοιπόν.

Υ.Γ:
Σκεφτόμασταν να βάλουμε μια κινεζούλα να κάνει τα χέρια σαν να προσεύχεται και να λέει από τον έναν ώμο της Ν και από την άλλη Χ, που δημιουργεί το ΝΥΧΙ..
Αλλά δε μου αρέσει τόσο.. Και γραφίστα αν χρειάζεται η ιδέα που θα κατεβάσετε, μου κάνει, κάπως θα το καταφέρω.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υ.Γ: Σκεφτόμασταν να βάλουμε μια κινεζούλα να κάνει τα χέρια σαν να προσεύχεται και να λέει από τον έναν ώμο της Ν και από την άλλη Χ, που δημιουργεί το ΝΥΧΙ..

Nail'd it.

r7njd.gif

• Like 3
Δημοσ.

Πες της να κάνει και κατοχύρωση της ονομασίας που θα επιλέξει μετά μην μπει στο insomnia και λέει οτι τις έκλεψαν το name. Τώρα για την πρόταση ονομασίας, καλύτερα να σου πει καμιά γυναίκα.

• Like 1
Δημοσ.

αγαπητο staff του insomnia, αν στο τελος δειτε topic πως να βγαλουμε το μωρο μας, κλειστε το το ρημαδι το μπλα μπλα

thanks

• Like 3
Δημοσ.

Nail Fart.

Οι πελάτισσες δε θα καταλάβουν τίποτα έτσι κι αλλιώς, και η φίλη σου θα έχει κάτι να της φτιάχνει το κέφι τις δύσκολες στιγμές. Εκτός αν δεν το καταλάβει ούτε αυτή οπότε παραιτούμαι.

Δημοσ.

Υ.Γ: Σκεφτόμασταν να βάλουμε μια κινεζούλα να κάνει τα χέρια σαν να προσεύχεται και να λέει από τον έναν ώμο της Ν και από την άλλη Χ, που δημιουργεί το ΝΥΧΙ..

Αλλά δε μου αρέσει τόσο.. Και γραφίστα αν χρειάζεται η ιδέα που θα κατεβάσετε, μου κάνει, κάπως θα το καταφέρω.

Εναλλακτικα μπορει να κραταει ενα μπολ ρυζι νυχακι  :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...