Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θυμάμαι είχα αγοράσει ένα ωραίο προγραμμα απο αυτά τα που έδινε το ιστορικό περιοδικό "free"/ πρέπει να μου είχε κοστίσει 3,20/ μαζί με το free.

Δημοσ.

τα πιο ακριβα προγραμματα δεν τα βρισκεις ουτε με σφαιρες στους διαφορους θειους γιατι ειναι για πολυ λιγους. στην δουλεια μου δουλευω ενα προγραμμα που κανει 15000 στην απλη εκδοση στην φουλ δεν θελω να σκεφτομαι καν ποσο μπορει να κοστιζει.

Ποιο προγραμμα?

Δημοσ.

Χμμμμ για να θυμηθώ τι είχα πληρώσει, όταν ήμουν μικρός και αμούστακος ακόμα.

2003, mcaffee virus scan

2004  panda antivirus

Για αυτά τα 2 ίσως κανένα 40-50αρι ευρώ για το καθένα έδωσα.

2007 ήταν να αγοράσω windows xp κανένα 100αρι αλλά μου τα έκανε δώρο ο θείος μου.

2009 αγορά υπολογιστή πακέτο μαζί με original winvista και msoffice που μου έκαναν μεγάλη έκπτωση.

Δημοσ.

Ωραια θεμα ανοιξες πραγματικα που μπορει να γινει κουβεντα.

Μπορω να πω ειδικα στις αρχες σπανια αγοραζα καποιο software! Τωρα εχουν αλλαξει λιγο πολυ ρα πραγματα καποια βασικα software καλο ειναι να τα εχουμε γνησια οπως windows, antivirus για λογους ασφαλειας δικους μας γιατι τα σπασμενα μπαζουν, επισης υπαρχουν και οι αναβαθμισεις και δεν χρειαζεται καθε λιγο να ψαχνεις πως θα κανεις το σπασμενο να λειτουργησει.

Υπαρχον κλειδια στην αγορα φθηνα για software πλεον που χρειαζεστε και αξιζει τα λεφτα του το καθενα.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι λεφτά έχω δώσει τα έχω δώσει στο steam, συνολικά γύρω στο 100άρι για αγορά GTA V, CS:GO & Assetto Corsa! Τπτ άλλο, θείο

Δημοσ.

10 ευρώ για windows και περίπου 1000 ευρώ για fl studio, presonus studio one και κάποια εικονικά μουσικά όργανα και effects.

Κάθε χρόνο κανά 10άρικο το antivirus.

Δημοσ.

Δεν μου έδωσες κάτι φίλε. Άμα πάρω λεφτά απο κάποιον, πίστεψε με δεν το ξεχνάω.Οχι

Όχι βρε εσένα. Τον άλλο στη Σολωμού λέω. Αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είχατε καν γεννηθεί τότε για να τον θυμάστε.

Δημοσ.

0€

Παρακαλω να βγουν στην επιφανεια οσοι εχουν αγορασει winrar, μη ντρεπεστε, πειτε το!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι software έχω στους δύο υπολογιστές (γραφείο-σπίτι) και στις φορητές συσκευές (iPhone/iPad) είναι νόμιμα αγορασμένο. 

Την τελευταία 5ετία πρέπει να έχω δώσει γύρω στα 700-1.000 ευρώ συνολικά - δεν αγοράζω ιδιαίτερα ακριβό software.

Δημοσ.

Για games σε PC μονο πρεπει να εχω δωσει ευκολα γυρω στα 5500€ σε βαθος χρονου (απο 1995 και μετα περιπου). Κανα 500αρικο ακομα σιγουρα για παιχνιδια κονσολών.

Απο προγραμματα... Τα windows 7 ,το Guitar Pro, το Spybot (για ενα χρονο) και το...FRAPS :P

Δημοσ.

Για την επιχείρηση έχω δώσει για Windows & Office κανα 100άρικο , και δεν έχω πάρει όλες τις άδειες για όλα τα πισιά.

Για την εφορία πιο πολύ , μην μας την πέσουνε.

Κατα τα άλλα , αρνουμε να δώσω το παραμικρό , στην εποχή της πληροφορίας.

Το έχουνε πάρει χαμπάρι πλέον οι εταιρίες το πόσο πειρατεία πέφτει , για αυτό το γυρίσανε στις συνδρομες , όπως πχ.

η Adobe , που έβγαλε την πλατφόρμα CC.

H Microsoft πάει να κάνει το ίδιο με τα Windows 10.

Όχι ότι δεν θα γίνουνε πουστιές πάλι , απλά.....

Πιστέυω στο open source , και στην συνδρομή πάντως. Πχ , 10 Ευρώ τον μήνα για windows .

Λογική πιο πολύ Linux-οειδής , δηλαδή αν έχει επιχείρηση να πρέπει να δώσεις συνδρομές ,γιατί βγάζει λεφτά απο αυτό !

Πχ , η Autodesk , για το AutoCAD , και για τα υπόλοιπα , σε αφήνει να κατεβάσεις το λογισμικό της με 3 χρόνια δωρεάν , φοιτητικό.

Εάν όμως θες να το έχεις επιχειρηματικά , πρέπει να τα σκας.

Πιστεύω ότι κάθε software , θα πρέπει να είναι το ίδιο. Να υπάρχει student δωρεάν , και συνδρομή για επαγγελματικά.

Δημοσ.

Για την επιχείρηση έχω δώσει για Windows & Office κανα 100άρικο , και δεν έχω πάρει όλες τις άδειες για όλα τα πισιά.

Για την εφορία πιο πολύ , μην μας την πέσουνε.

Κατα τα άλλα , αρνουμε να δώσω το παραμικρό , στην εποχή της πληροφορίας.

Το έχουνε πάρει χαμπάρι πλέον οι εταιρίες το πόσο πειρατεία πέφτει , για αυτό το γυρίσανε στις συνδρομες , όπως πχ.

η Adobe , που έβγαλε την πλατφόρμα CC.

H Microsoft πάει να κάνει το ίδιο με τα Windows 10.

Όχι ότι δεν θα γίνουνε πουστιές πάλι , απλά.....

Πιστέυω στο open source , και στην συνδρομή πάντως. Πχ , 10 Ευρώ τον μήνα για windows .

Λογική πιο πολύ Linux-οειδής , δηλαδή αν έχει επιχείρηση να πρέπει να δώσεις συνδρομές ,γιατί βγάζει λεφτά απο αυτό !

Πχ , η Autodesk , για το AutoCAD , και για τα υπόλοιπα , σε αφήνει να κατεβάσεις το λογισμικό της με 3 χρόνια δωρεάν , φοιτητικό.

Εάν όμως θες να το έχεις επιχειρηματικά , πρέπει να τα σκας.

Πιστεύω ότι κάθε software , θα πρέπει να είναι το ίδιο. Να υπάρχει student δωρεάν , και συνδρομή για επαγγελματικά.

Τωρα θυμηθηκε η Αutodesk να το κανει συνδρομητικο....... πφφφφφφ.....

Μια χαρα μου τον επιασε το 2013.... οταν τα εσκασα για 2 programs της...... :mad: :mad: :mad:

Aλλα τα λεφτα τους τα εβγαλαν με το παραπανω.... :-D

Δημοσ.

Απο λογισμικο ,ας ειναι καλα το msdn ,τσαμπε ολα τα windows και αυθεντικα.

Στα υπολοιπα προγραμματα,μονο με θειο παιζω μπαλα,εκτος απο το kaspersky απο το αγοραζω τα τελευταια 4 χρονια στα 30 ευρω με 3 licence,1 χρονο και το μοιραζομαι με του κολλητους μου.Αρα εκαστος 10 ευρω

Συνολο 40 ευρω τα τελευταια 4 χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...