Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.. ειπα να κλεισω και εγω για φετος να παω Σκιαθο και μπαινω να δω τιμες εισητηριων....

Περσι ενας φιλος μου ειχε παει με τιμες 40 ευρω το αυτοκινητο απο Αγ. Κωνσταντινο (ειχε και η cosmote το 2 φορ 1,οποτε 40 περα δωθε)

Βαζω στην τελικη τωρα και βλεπω τιμες 30 ευρω το ατομο για το αργο καραβι (2.40 ωρες) και 60!! ευρω το αμαξι!! 

Τι κανουν οι ανθρωποι?? τοσα λεφτα για να πας σε ενα κοντινο νησι σαν την Σκιαθο? 

Επισης απο περιεργια κοιταξα για Μυκονο που ειναι 4.30 ωρες και περισσοτερο τουριστικο νησι, και οι τιμες ηταν πιο χαμηλες! 

Δηλαδη ενω περσι εκλεινες ταξιδι για Σκιαθο για 2 ατομα με 80 (πανω κατω) ευρω πηγαινε-ελα (με 2for1), φετος σου λενε 180 ευρω!!! 

• Moderators
Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα πριν λιγο καιρο πηρε το ματι μου καποιο φεκ/νομο στην εφημεριδα της κυβερνησεως με νεες τιμες ακτοπλοηκων μειωμενες

Δημοσ.

Φίλε μου το αμάξι είναι ακριβό στο καράβι για Κυκλάδες, και τα εισιτήρια παίζουν από 35 έως 40.Δες μήπως σε συμφέρει να νοικιάσεις, πολλά καταλύματα πλέον δίνουν πακέτο με αμάξι μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Σκιάθο και δικό σου αμάξι;

Χαζοί είστε;

Έναν δρόμο έχει μόνο η Σκιάθος και υπάρχει ΚΤΕΛ για αυτόν.

Και ένα μόνο χωριό βασικά, την πόλη της Σκιάθου, τα υπόλοιπα είτε κατοικίες είτε ξενοδοχεία.

Όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είναι ΓΤΠ και επιστρέφοντας το αμάξι θέλει αλλαγή αναρτήσεων και όχι μόνο.

Λιγότερα πληρώνεις αν νοικιάσεις και με συγκοινωνία, να πάρει κάποιος Σκιάθο το αμάξι του είναι τελείως ανεγκέφαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου το αμάξι είναι ακριβό στο καράβι για Κυκλάδες, και τα εισιτήρια παίζουν από 35 έως 40.Δες μήπως σε συμφέρει να νοικιάσεις, πολλά καταλύματα πλέον δίνουν πακέτο με αμάξι μαζί.

και αυτα πως τα βρισκεις? γιατι μεσα απο σαιτ μεχρι στιγμης δεν εχω πετυχει κατι τετοιο..

αν θυμαμαι καλα πριν λιγο καιρο πηρε το ματι μου καποιο φεκ/νομο στην εφημεριδα της κυβερνησεως με νεες τιμες ακτοπλοηκων μειωμενες

ναι σιγουρα... ακυρωσαν και το καραβι απο Κυμη, οποτε αντι για μειωση καναν αυξηση

Δημοσ.

Ευγενικός όπως πάντα ο Grey

και αυτα πως τα βρισκεις? γιατι μεσα απο σαιτ μεχρι στιγμης δεν εχω πετυχει κατι τετοιο..

Ποια αυτά;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα ποστάρουν κάπου ,μπορείς να κάνεις ένα τηλεφώνημα στην ένωση ξενοδόχων του νησιού που σε ενδιαφέρει να μάθεις αν υπάρχει. Εγώ ξέρω για Σύρο.

Που να με δεις και σε live action.

Ουτε στον εχθρο μου να μη τυχει να χει τετοια τυχη.

Δημοσ.

γιατι εψαξα λιγο

στο viva τα εισ. για αμαξι μου τα εβγαζε 50 πηγαινε 75 ελα (δεν ξερω γιατι διαφορετικες τιμες)

και τα εκλεισα στο travelplanet24 με 53 ευρω... 

Δημοσ.

Επειδη πηγα μολις περυσι Σκιαθο θα σου πω τα εξης.

Καταρχας, λεωφορεια εχει καθε μισαωρο αν θυμαμαι καλα, ειναι πολυ οργανωμενο νησι σε αυτο το θεμα, δεν θα εχεις προβλημα.

Υπαρχουν ορθιοι μεσα, συνηθως απο bananista που ειναι ολοι αλλα εγω 6 μερες φαντασου παντα ειχα θεση, αλλα ειναι τοσο μικρες οι αποστασεις που ενα 20λεπτο η πιο μακρινη που ειναι δεν θα χεις ουτε σε αυτο θεμα.

Τωρα, αν λογω ηλικιας επειδη βαριεσαι η επειδη θα σαι με την κοπελα σου η παρεα ξερω γω, εγω θα σου προτεινα να πας χωρις αυτοκινητο, τις μισες μερες να κινηθεις με το λεωφορειο και μετα τις αλλες μισες να νοικιασεις ενα αυτοκινητακι να το γυρισεις το νησι οπου γουσταρεις. Σε 5-6 μερες ειναι πολυ ευκολο. Εγω αυτο θα κανω την επομενη φορα γιατι σαν νησι μου αρεσε πολυ. Ειναι αρκετα πρασινο, ξεφευγει απο την συνηθισμενη ξεραιλα.

Και μια φωτογραφια απο την θεα που ειχα απο το μπαλκονι μου, αξιζε την διαολεμενη ανηφορα που εκανα καθε φορα

23iuyqw.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...