Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επικινδυνα offtopic για το συγκεκριμενο threadΤο ξέρω, αλλά έχω τη συνείδηση μου καθαρή .
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το ξέρω, αλλά έχω τη συνείδηση μου καθαρή . Και παλι υποπιπτεις σε ατοπημα: Οτιδηποτε καθαρο και οχι βρωμικο, ειναι στα ορια του..ποινικου αδικηματος για το thread. 1
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Οτιδηποτε καθαρο και οχι βρωμικο, ειναι στα ορια του..ποινικου αδικηματος για το thread. Άρα, από 'δω και πέρα, τέρμα οι φωτογραφίες με τη μασαμπούκα σε πιάτα, σε λαδόκολλες και πάνω σε τραπέζια. Χύμα στο πάτωμα και κατανάλωση πεσμένοι στα τέσσερα, διαφορετικά ban. Πυγμή και επιβολή τής τάξης mr. mod... 1
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 rush it και μετά θα ακολουθήσει κι άλλη ... νομιζω οτι με τα υλικα που βλεπω επιβαλεται να κανεις ενα τσιζκεικ
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Άρα, από 'δω και πέρα, τέρμα οι φωτογραφίες με τη μασαμπούκα σε πιάτα, σε λαδόκολλες και πάνω σε τραπέζια. Χύμα στο πάτωμα και κατανάλωση πεσμένοι στα τέσσερα, διαφορετικά ban. Πυγμή και επιβολή τής τάξης mr. mod... M'αρεζεις. 1
Papakitou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ακολουθεί επισκεψη στο Brooklyn taste factory. Ετοιμαστείτε... Pancakes..........
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Φάτε μια σαλάτα με iceberg και μετά πείτε μας αν είναι λάχανο. Καμία επαφή, βλάσφημοι. Σερβίρουν σε ένα αγαπημένο μου μεζεδοπωλείο σαλάτα με iceberg, ανθότυρο, καρύδια και vinegrette με μέλι. Αν βρείτε οτιδήποτε μοιάζει σε αυτό, δοκιμάστε το. Κατανοώ γράφοντας το παρακάτω ότι όσοι σε αυτό το νήμα με διαβάζουν θα θέλουν να με κρεμάσουν ανάποδα και να με σιγοκάψουν πάνω σε φωτιά που ξεροψήνονονται 10 κιλά μπριζόλες αλλά δοκίμασε αν φτιάξεις την σαλάτα που περιγράφεις να βάλεις και ρόδι μέσα. 4
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 κλαμπ + μπεργκερ , το μπεργκερακι πηγε ακλαφτο με το που ηρθε 5
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κατανοώ γράφοντας το παρακάτω ότι όσοι σε αυτό το νήμα με διαβάζουν θα θέλουν να με κρεμάσουν ανάποδα και να με σιγοκάψουν πάνω σε φωτιά που ξεροψήνονονται 10 κιλά μπριζόλες αλλά δοκίμασε αν φτιάξεις την σαλάτα που περιγράφεις να βάλεις και ρόδι μέσα. Το ρόδι σε οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα είναι υπέροχο. Δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω με iceberg, έπαιρνα απλό μαρούλι και ρόκα συνήθως. Thanks! 1
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα5 χρόνια;;;;;;Omg
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα γιαυτό οι υπερβολές κάνουν κακό ενώ αππο 250- 500 γρ την ημέρα δεν θα ειχες πρόβλημα !!!
techm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 γιαυτό οι υπερβολές κάνουν κακό ενώ αππο 250- 500 γρ την ημέρα δεν θα ειχες πρόβλημα !!! Στο anti-fitness thread είσαι,όχι στο fitness. 1
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 σε αυτον να το πεις που δεν εφαγε παγωτο 5 χρονια , δεν το επιασες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις