Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επικινδυνα offtopic για το συγκεκριμενο thread

Το ξέρω, αλλά έχω τη συνείδηση μου καθαρή :P.
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το ξέρω, αλλά έχω τη συνείδηση μου καθαρή :P.

Και παλι υποπιπτεις σε ατοπημα:

Οτιδηποτε καθαρο και οχι βρωμικο, ειναι στα ορια του..ποινικου αδικηματος για το thread.

• Like 1
Δημοσ.

Οτιδηποτε καθαρο και οχι βρωμικο, ειναι στα ορια του..ποινικου αδικηματος για το thread.

Άρα, από 'δω και πέρα, τέρμα οι φωτογραφίες με τη μασαμπούκα σε πιάτα, σε λαδόκολλες και πάνω σε τραπέζια. Χύμα στο πάτωμα και κατανάλωση πεσμένοι στα τέσσερα, διαφορετικά ban. Πυγμή και επιβολή τής τάξης mr. mod...

• Like 1
Δημοσ.

rush it και μετά θα ακολουθήσει κι άλλη ...

13227713_1183121178406624_76201846420015

νομιζω οτι με τα υλικα που βλεπω επιβαλεται να κανεις ενα τσιζκεικ

• Moderators
Δημοσ.

Άρα, από 'δω και πέρα, τέρμα οι φωτογραφίες με τη μασαμπούκα σε πιάτα, σε λαδόκολλες και πάνω σε τραπέζια. Χύμα στο πάτωμα και κατανάλωση πεσμένοι στα τέσσερα, διαφορετικά ban. Πυγμή και επιβολή τής τάξης mr. mod...

M'αρεζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Φάτε μια σαλάτα με iceberg και μετά πείτε μας αν είναι λάχανο. Καμία επαφή, βλάσφημοι.  :o Σερβίρουν σε ένα αγαπημένο μου μεζεδοπωλείο σαλάτα με iceberg, ανθότυρο, καρύδια και vinegrette με μέλι. Αν βρείτε οτιδήποτε μοιάζει σε αυτό, δοκιμάστε το. 

Κατανοώ γράφοντας το παρακάτω ότι όσοι σε αυτό το νήμα με διαβάζουν θα θέλουν να με κρεμάσουν ανάποδα και να με σιγοκάψουν πάνω σε φωτιά που ξεροψήνονονται 10 κιλά μπριζόλες :P αλλά δοκίμασε αν φτιάξεις την σαλάτα που περιγράφεις να βάλεις και ρόδι μέσα.

• Like 4
Δημοσ.

Κατανοώ γράφοντας το παρακάτω ότι όσοι σε αυτό το νήμα με διαβάζουν θα θέλουν να με κρεμάσουν ανάποδα και να με σιγοκάψουν πάνω σε φωτιά που ξεροψήνονονται 10 κιλά μπριζόλες :P αλλά δοκίμασε αν φτιάξεις την σαλάτα που περιγράφεις να βάλεις και ρόδι μέσα.

Το ρόδι σε οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα είναι υπέροχο. Δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω με iceberg, έπαιρνα απλό μαρούλι και ρόκα συνήθως. Thanks!

• Like 1
Δημοσ.

Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα

5 χρόνια;;;;;;

Omg

Δημοσ.

γιαυτό οι υπερβολές κάνουν κακό ενώ αππο 250- 500 γρ την ημέρα δεν θα ειχες πρόβλημα !!!

Δημοσ.

γιαυτό οι υπερβολές κάνουν κακό ενώ αππο 250- 500 γρ την ημέρα δεν θα ειχες πρόβλημα !!!

Στο anti-fitness thread είσαι,όχι στο fitness. :angry:  :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...