Fotis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το τσάκιζα χαλαρα Χ 3 Gazi college Γλυφαδα το μπανοφι ηταν κολαση ,το cheesecake μετριο και μια μεταμεσονυχτια βαφλα απο masterfood Aλιμο ,που προτεινε η Μαργαριτα . 8
Dynabyte Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ^Στην προτελευταία φωτογραφία ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πιάτο σας έχουν σερβίρει...
haris_216 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Gazi college Γλυφαδα το μπανοφι ηταν κολαση ,το cheesecake μετριο ................................................................ και μια μεταμεσονυχτια βαφλα απο masterfood Aλιμο ,που προτεινε η Μαργαριτα ....................... Πάντως ρε συ Φώτη, αν κάποιος μου έδειχνε τα posts σου σε αυτό το νήμα και μου έλεγε "ξέρεις αυτός ο άνθρωπος κάνει και διάφορα σπορ" (χωρίς να ξέρω) το μόνο που θα πήγαινε το μυαλό μου με τέτοια "αθλητική διατροφή" θα ήταν προς το...sumo 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πάντως ρε συ Φώτη, αν κάποιος μου έδειχνε τα posts σου σε αυτό το νήμα και μου έλεγε "ξέρεις αυτός ο άνθρωπος κάνει και διάφορα σπορ" (χωρίς να ξέρω) το μόνο που θα πήγαινε το μυαλό μου με τέτοια "αθλητική διατροφή" θα ήταν προς το...sumo Ενταξει ρε ειναι συνδυασμος ,εσυ βλεπεις εδω τα ποστ απο σουκου που τρωω εξω και τι καθημερινες λογω διατροφης τρωω χαρτια απο εφημεριδες και γενικα καιω πολλες θερμιδες λογω βαριας προπονησης και αεροβιας . Το φαγητο ειναι απολαυση οταν ξερεις να τρως αλλα δεν ειναι το μονο σημαντικο στην ζωη και εμενα μου αρεσει η ποικιλια σε ολα 5
haris_216 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ..........................εμενα μου αρεσει η ποικιλια σε ολα Αααχ εμένα μου αρέσει "μια ποικιλία....απ' όλα" 4
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ιδιαίτερη και λίγο πικρούλα μπύρα. Μπήκε στις αγαπημένες. 1
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πολύ καλή η Aventinus, και δεν τη λες πικρή, μάλλον γλυκιά, αρκετά κιόλας. Ειδικά σε βαρέλι αν τη βρείτε είναι τρομερή, καμία σχέση με την ετικέτα. 1
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τώρα που είπες λιωμένο the one hundred million question.. Παίζει πουθενά πιτόγυρο με λιωμένο τυρί; το μόνο που μπορεί να σου ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία είναι η σκεπαστή που έχει λιωμένο τυρί
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γλυκιά;! Καπνιστή κ λίγο πικρή μου φάνηκε. Και υπέροχο άρωμα επίσης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν είναι καπνιστή η Aventinus και με IBU 16 δεν την λες ούτε πικρή... Σκέψου ότι πχ μια Amstel Lager έχει IBU 21.
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τί στο διάολο!; Χάλασε η γλώσσα κ ο ουρανίσκος μου χθες; XD [Τί ήθελες κ ανέφερες την άμστελ......μπλιαχχχχ]
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Anyway, είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή, περισσότερο για χειμώνα βέβαια, αν και αν κρίνω απ' το πώς αντιλαμβάνεται ο οργανισμός σου το κλίμα, ό,τι πρέπει ήταν για σένα :Ρ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις