agamoi-thytai Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είναι πάνω στη κρέπα να υποθέσω πως είναι λιωμένο τυρί έτσι ; 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είναι πάνω στη κρέπα να υποθέσω πως είναι λιωμένο τυρί έτσι ; εδω κολαει το ανεκδοτο -Σερβιτόρε, τι είναι αυτό το άσπρο πάνω στον καφέ στην κρεπα μου; -Σορρυ, μαλακία μου... 6
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που είναι πάνω στη κρέπα να υποθέσω πως είναι λιωμένο τυρί έτσι ; ε ναι ρε Επιτέλους επέστρεψες ! ο Anorymous που αγαπήσαμε! ο αδερφος το τσογλανι 3 μερες σερι επαιρνε απο εξω ε δεν αντεξα χθες και εγω και παρήγγειλα μια κρεπουλα 1
Anorymous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 εδω κολαει το ανεκδοτο -Σερβιτόρε, τι είναι αυτό το άσπρο πάνω στον καφέ στην κρεπα μου; -Σορρυ, μαλακία μου... ολοι θυμόμαστε νομιζω το εκπληκτικό μπεργκερ που ανεβασα με το facecum
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θελω να δωσετε βαση στον κοκκινο δισκο που διακρινεται. Καβατζα απο τον θρυλικο Λεβεντη, εξω απο τα Καμμενα Βουρλα. 13
Mau/Maus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό με τα αυγά δείχνει σπέσιαλ, τι ειναι ? Το σουβλάκι απαράδεκτο, τίγκα στις πατάτες χωρίς καθόλου κρέας!
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αυγα πατάτες και καμια σως φέτα το κώβω μαους κόλαση!!!! 2
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πατάτες, αυγά, φέτα *τι να σου πω εμενα μια χαρά με ικανοποιεί! Νορμαλ πατάτες είχε... 2
tommybertsen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό με τα αυγά δείχνει σπέσιαλ, τι ειναι ? Το σουβλάκι απαράδεκτο, τίγκα στις πατάτες χωρίς καθόλου κρέας! χαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα Συγγνώμη , αλλά αν αυτό είναι τίγκα στις πατάτες, θα πρέπει να ανέβω πάλι Θεσσαλονίκη για να δεις πως είναι το τίγκα στις πατάτες Ψάχνω καιρό ένα τυλιχτό μεγάλο και τρανό και μόνο από την "Πικάντικη Γωνιά" στην Καλλιθέα το βρήκα 1
j0hnn1e Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 χαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα Συγγνώμη , αλλά αν αυτό είναι τίγκα στις πατάτες, θα πρέπει να ανέβω πάλι Θεσσαλονίκη για να δεις πως είναι το τίγκα στις πατάτες Ψάχνω καιρό ένα τυλιχτό μεγάλο και τρανό και μόνο από την "Πικάντικη Γωνιά" στην Καλλιθέα το βρήκα Αθήνα έχω σταματήσει να τρώω τυλιχτά γιατί απογοητεύομαι. Μας έχει κακομάθει το Πλάζα Θεσαλλονίκη με 1/2-1 μερίδα γύρο μέσα και 1 μερίδα πατάτες 2
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ξερω δεν ειναι καλη εικονα αλλα ειπα να ανεβασω για το καλο 11
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μου θυμιζει πιτσα που φαγωθηκε στα 90s Σαν αναμνηση... 6
tommybertsen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μου θυμιζει πιτσα που φαγωθηκε στα 90s Σαν αναμνηση... χααχαχαχαχαχα ακριβώς όμως. H pizza του Μπάμπη του σουγιά και του Παναγιώτη του πεταλούδα των ΑΜΑΝ (μιας και τους έχει avatar ο anorymous ) 2
mclein Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 συνεχιζουμε τη διατροφη, μενοντας στα βασικα ! 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις