Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ο Φώτης μου άνοιξε την όρεξη, ζήλεψα. @evabb, να έρθεις να πάμε! 2
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 And the winner iiiiis....τα τηγανόψωμα πάνω στην μαρμελάδα ντομάτας! Ο ουρανίσκος ενθουσιάστηκε!
Getta Robo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Και για τον Δεκεμβρη, η πιτσα ειναι το σημαντικοτερο γευμα της ημερας. 8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παραψήθηκε ή μου φαίνεται?
Getta Robo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παραψήθηκε ή μου φαίνεται? Οχι δυστυχως ειναι προβλημα με τον φωτισμο της φωτογραφικης, ξεραθηκε μονο λιγο στις ακρες η σαλτσα στο ταψι, το ζυμαρι δεν καηκε καθολου. Την πίτσα δεν βλέπω Σε βλεπει αυτη ομως.
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 τουλαχιστον εσυ βρισκεις παρεα για να πας. οι δικοι μου οι γνωστοι ειτε δεν τους αρεσει το γιαπωνεζικο ειτε ειναι μιζεροι και το να δωσουν πανω απο 10 ευρω για φαγητο τους φαινεται αδιανοητο. Δεν είσαι η μόνη Τα ίδια τραβάω κ εγώ Μόνο ένα ζευγάρι έχουμε γ παρέα σε φαγητά και τέτοια λίγο ακριβα,όλοι οι άλλοι μιζεριαζουν 1
Speculoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Απογευματινό κολατσιό με Πολωνικά γαριδάκια και Σουηδική σοκολάτα. Από τις ελάχιστες mainstream σοκολάτες που λένε salted caramel και δίνουν έμφαση στο salted αντί για το caramel. Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά περί ορέξεως. 4
Anorymous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπεργκερακια σημερα ενα με πατατες και ενα σχετο 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις