Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Anorymous είπε Έτσι για να μην πιούμε σκέτο το κρασί Δηλαδή, για να μην πιείτε σκέτο το κρασί, τελικά ήπιατε μπίρα; 1
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, panossar95 είπε Τουλάχιστον βδομάδα ξέρω εγώ. Επίσης μυρίζει και περισσότερο αν δεν σιτεψει σωστα Τι πλακα ειναι αυτη φιλε μου; 1
panossar95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Είναι απλά ένα κομμάτι σίδερο που είχαν παλιά στο χωριό για να φτιάχνουν πλακοπιτες σε στρογγυλό σχήμα ( όσο στρογγυλό φαίνεται )Απλά επειδή είναι πολύ παλιό και χρησιμοποιείται χρονιά του βάλαμε αλουμινόχαρτο.
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Δηλαδή, για να μην πιείτε σκέτο το κρασί, τελικά ήπιατε μπίρα; Εγώ κρασί ήπια οι άλλοι ήπιαν μπύρα 1
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αι στο δια πια . Με λιγωσατε . Ευτυχώς μενω διπλα στο Κοσμικο στον Αγ.Νικολαο αχαρνων . Παω για γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι 1
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, villasg είπε Αι στο δια πια . Με λιγωσατε . Ευτυχώς μενω διπλα στο Κοσμικο στον Αγ.Νικολαο αχαρνων . Παω για γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι το εχουμε πει ποτε δεν μπαινουμε στο τοπικ αν δεν εχουμε καβατσα γλυκο η φαι στο ψυγειο ποτε και ειδικα τα βραδια που ειναι κλειστα τα μαγαζια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 33 minutes ago, villasg said: Παω για γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι Κρέμα κανταΐφι το λέει ο κόσμος... 1
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κρέμα κανταΐφι το λέει ο κόσμος... Που ξερει . Οι λοιποι θελουν επεξηγηση να μην ρωτανε . Επισης δεν εχει σε κομματια αλλα μονο ολοκληρο ταψι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Just now, villasg said: Επισης δεν εχει σε κομματια αλλα μονο ολοκληρο ταψι Έχει 2 μεγέθη, το μεγάλο αξίζει περισσότερο imo...
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Έχει 2 μεγέθη, το μεγάλο αξίζει περισσότερο imo... Εγω παιρνω οποιο εχει βγει πιο τελευταια απο την υπογα , το θελω ζεστο 2
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, villasg είπε Εγω παιρνω οποιο εχει βγει πιο τελευταια απο την υπογα , το θελω ζεστο Ξερεις φανταζομαι οτι την επομενη μερα το γαλακτομπουρεκο ειναι ακομα καλυτερο ετσι; Οπως και ολα τα γλυκα φυσικα.
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, webparts είπε Ξερεις φανταζομαι οτι την επομενη μερα το γαλακτομπουρεκο ειναι ακομα καλυτερο ετσι; Οπως και ολα τα γλυκα φυσικα. δεν προλαβαινει να μεινει ...
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παρε ενα κομματι παραπανω απο οσα αντεχεις να φας και δοκιμασε το τουλαχιστον μετα απο 24 ωρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις