tommybertsen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Έχει δίκιο ο @webparts ! Ποτέ δεν ήταν καλό ζεστό το γαλακτομπούρεκο. Υπενθυμίζω ότι δούλευα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και κάθε μέρα παραλαμβάναμε πολλά γλυκά. Ένα από αυτά ήταν το γαλακτομπούρεκο. Όταν το επέλεγα για το διάλειμμά μου (συνήθως έτρωγα κάτι άλλο - τρίγωνο κυρίως), το άφηνα από το μεσημέρι εκτός και το έτρωγα το βραδάκι 1
webparts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Έχει δίκιο ο @webparts ! Ποτέ δεν ήταν καλό ζεστό το γαλακτομπούρεκο. Υπενθυμίζω ότι δούλευα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και κάθε μέρα παραλαμβάναμε πολλά γλυκά. Ένα από αυτά ήταν το γαλακτομπούρεκο. Όταν το επέλεγα για το διάλειμμά μου (συνήθως έτρωγα κάτι άλλο - τρίγωνο κυρίως), το άφηνα από το μεσημέρι εκτός και το έτρωγα το βραδάκι Τα ιδια και εδω,δουλευα για ενα ζαχαροπλαστειο το οποιο αν και μικρο ειχε μονιμως ουρα. Εγω δουλευα στο καφε τους,το οποιο ειχε πολλα απο τα γλυκα.Μονιμως οι πελατες ζητουσαν ζεστο γαλακτομπουρεκο,οπως τους ειχε πεισει ενας κακομοιρης ζαχαροπλαστης παρακατω οτι ειναι καλο.Ο ζαχαροπλαστης λοιπον μου εξηγουσε ποσο σημαντικο ειναι να δεσει ενα γλυκο,οτι γλυκο και αν ειναι αυτο,και ποσο καλυτερο θα ειναι μετα απο ενα 24ωρο. Φυσικα σε οποιον το εξηγουσα απο το ενα αυτι εμπαινε και απο το αλλο εβγαινε,εκει κολλημενοι στο ζεστο γαλακτομπουρεκο το οποιο ποτε δεν πηραν. Θυμαμαι μαλιστα εναν συγκεκριμενο πελατη που εφαγε καποια πολυ φρεσκια παστα ( παντα πουλουσαμε γλυκο 1 ημερας τουλαχιστον ) και ειπε οτι "τα χαλασαμε τα γλυκα μας" . 1
webparts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ηταν μικρη η πιτα και ειπες να βαλεις μεγαλη φωτο για να ψαρωσουμε; 2
*nenya* Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αυτό το τελευταίο με τί τυρί είναι και τί άλλα πράματα κρύβει;
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, *nenya* είπε Αυτό το τελευταίο με τί τυρί είναι και τί άλλα πράματα κρύβει; φετα σαγανακι ειναι με πιπεριες και ντοματα πολυ νοστιμο ηταν αλλα λιγο . Επισης sorry που τα ανεβαζω τμηματικα αλλα δεν βρισκω αλλο τροπο (εκτος των λινκς )λογω του περιορισμου . 11
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπα να στοκαρω μερικά γλυκά μην ξεμεινω : p Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Anorymous 8
mclein Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 anorymoys, αν μπορεις τραβα τις φωτογραφιες απο λιγο πιο μακρια γιατι εχουμε τυφλωθει. επισης γινομαστε ρεζιλι στους διπλα που βλεπουν οτι κοιταμε φαγητα 3
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, mclein είπε anorymoys, αν μπορεις τραβα τις φωτογραφιες απο λιγο πιο μακρια γιατι εχουμε τυφλωθει. επισης γινομαστε ρεζιλι στους διπλα που βλεπουν οτι κοιταμε φαγητα είχα την εντύπωση ότι τα κοντινά ήταν καλύτερα θα κάνω πιο μακρινά πλάνα πλέον αφού είναι ενοχλητικό 1
dreaming123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Κρέπα διαίτης (λευκή σοκολάτα.μπισκότο) 5
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Πήρα γαλακτομπούρεκο από Κοσμικόν και, παιδιά, ευχαριστώ πολύ που το μνημονεύετε τόσο συχνά, ήταν θεϊκό αν και εγώ αυτό το γλυκό δεν το έχω σε τεράστια εκτίμηση. Όσο για τη μάχη ζεστό vs κρύο, ζεστό λέει σε μπουρεκάκια χωρίς σιρόπι με κανέλα. Αυτά όμως γίνονται μόνο στα εργαστήρια των ζαχαροπλαστείων μέσα ή στο σπίτι. 2
sakura22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αν και λογικά όλο και κάποιος θα το έχει αναφέρει για γαλακτομπούρεκο δοκιμάστε και από το Γαλυφιανάκη παίδες (κάνει και delivery, νομίζω σε ίδιες τιμές με του καταστήματος). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις