Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To δεχομαι, αλλα να ξες πως καποιες το βρισκουν γοητευτικο :lol:

we <3 σκεμπεδιακούς :D αθηνέζε (το σωσα; )

<p><br />

Δεν καταναλωσες ινσουλινη...:/<br />

Απλα με ολη αυτην την ζαχαρη το παγκρεας σου δουλευε υπερωριες παραγοντας ινσουλινη</p>

δεν δούλευε, δουλεύει, ένιωθα το γλυκογόνο να κυλάει στις φλέβες μου...ας μη το κάνουμε φιτνεσάδικο εδώ μέσα όμως 

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

To σωσες το σωσες :lol:

Κατεβασα που λετε ενα πακετο πατατακια με τρυπες του τσακιρη. Πολυ δυνατη γευση.

• Like 1
Δημοσ.

To σωσες το σωσες :lol:

Κατεβασα που λετε ενα πακετο πατατακια με τρυπες του τσακιρη. Πολυ δυνατη γευση.

τρύπια πατατάκια βγάζουν πια;;; α τους αλήτες !! τι γεύση είχε; 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τρύπια πατατάκια βγάζουν πια;;; α τους αλήτες !! τι γεύση είχε;

Pizza. Η γευση τους θυμιζει τρελα τα παλια Τι και Τι.
  • Like 3
Δημοσ.

Pizza. Η γευση τους θυμιζει τρελα τα παλια Τι και Τι.

φαε κ για μενα ενα σακουλι με δρακουλινια, ηταν τα αγαπημενα μου
  • Like 2
Δημοσ.

Bάλτε και καμιά φωτό βρε παιδιά.Καλοκαίρι είναι,η ατασθαλία πάει σύννεφο.

σορυ αλλα αυτες οι βαφλες ειναι γτπκ εντελως. αν η βαφλα χρειαζεται παγωτο για να την φας τοτε ειναι μαπα.

Δημοσ.

σορυ αλλα αυτες οι βαφλες ειναι γτπκ εντελως. αν η βαφλα χρειαζεται παγωτο για να την φας τοτε ειναι μαπα.

Δηλαδή εσύ τρώς τη βάφλα όπως ακριβώς  βγαίνει από τη βαφλιέρα; :huh:

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ τρώς τη βάφλα όπως ακριβώς  βγαίνει από τη βαφλιέρα; :huh:

ναι, αν δοκιμασεις βελγικη βαφλα θα καταλαβεις οτι οι σοκολατες και τα παγωτα απλα χαλανε την γευση της βαφλας

btw εγω μετακομιζω στο fitness thread, πηγα για μαγιο χθες και μονο που δεν εβαλα τα κλαματα. να ναι καλα αυτη η πωλητρια που ειχε την υπομονη να μου βρει μαγιο.

Δημοσ.

Τελευταία φορά που είχα φάει βάφλες ήταν πριν αρκετά χρόνια, είχα πάει στο πεντελικό που πτώχευσε πρόσφατα, εκεί είχα φάει καναδέζικες βάφλες. Μας είχανε φέρει ένα πράγμα σαν παχύ μπισκότο αλλά οχι σκληρό και επάνω του είχαν μια μπάλα με παγωτό κρέμα.

Δημοσ.

ναι, αν δοκιμασεις βελγικη βαφλα θα καταλαβεις οτι οι σοκολατες και τα παγωτα απλα χαλανε την γευση της βαφλας

btw εγω μετακομιζω στο fitness thread, πηγα για μαγιο χθες και μονο που δεν εβαλα τα κλαματα. να ναι καλα αυτη η πωλητρια που ειχε την υπομονη να μου βρει μαγιο.

εχεις δοκιμασει αλμυρες βαφλες; Πως ειναι; Θυμιζουν αλμυρες κρεπες;

αλλαζουν καθολου την ζυμη; Οπως μερικοι εχουν αλλη ζυμη για αλμυρες/γλυκες

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει αλμυρες βαφλες; Πως ειναι; Θυμιζουν αλμυρες κρεπες;

αλλαζουν καθολου την ζυμη; Οπως μερικοι εχουν αλλη ζυμη για αλμυρες/γλυκες

dat is blasphemy :shock:  :shock:  :shock:  δεν υπαρχουν αλμυρες βαφλες στο βελγιο. υποθετω ομως οτι αν καποιος θελει να πειραματιστει πρεπει να αλλαξει την στανταρ ζυμη γιατι δεν νομιζω οτι ταιριαζουν τα λιωμενα τυρια με τα κοτρωνια ζαχαρης μεσα στην ζυμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...