DoctorasZivangkos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια ειμαι μελος της κοινοτητας αρκετο καιρο και παρατηρω ολα τα νηματα αυτο που εχω παρατηρησει τελευταια ειναι πως καποια μελη κοροιδευουν και υποτιμανε καποια νεα μελη που εχουν ανοιξει καποιο θεμα με αποτελεσμα το θεμα να κλειδωνετε και τα μελη που το ανοιξαν να περιθωριοποιουντε δεν πιστευετε πως πρεπει καπως να σταματησουμε αυτο το φαινομενο? (no offense pls) 1
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Προφανως μιλας για τρολλοθεματα οπου εκει απαντουν οπως απαντουν και καλα κανουν....Καπου αλλου εγω δεν το ειδα αυτο..Αν εσυ το ειδες, ισως δεν προσεξες το κουμπακι της αναφορας... 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 πειτε οχι στο insomnia bullying! στα σοβαρα θεματα δεν γινετε αυτο! μονο σε κατι τυπους που εχουν εγγραφη την τελετυαια βδομαδα με 0 ποστ και γραφουν κατι μαλακιες που ουτε η Ανιτα δεν θα τους δεχοταν 4
haris_216 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Με δεδομένο ότι ο Φώσκολος έχει πεθάνει τι μπορεί να είναι ένα θέμα όπου "η γυναίκα του αφεντικού μου τον απατάει με τον άντρα της κόρης του και το παιδί που πρόκειται να γεννηθεί είναι δικό του, τί λέτε να το πω ή όχι;" πέρα από τρολλάρισμα. Όταν μάλιστα πέφτουν και ιδιαίτερα επιβαρυντικοί παράγοντες όπως: Εγγραφή 10 δευτερόλεπτα πριν το άνοιγμα του θέματος (γιατί γράφτηκε στο insomnia μόνο για να ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα εμένα τον άσχετο ψυχολόγο). Άνοιγμα θέματος παρασκευοσαββατορκύριακο. Τότε το πράγμα βγαζει μάτι. Σίγουρα μπορεί μέσα στα "ξερά να καούν και χλωρά" και να είναι πραγματικό ένα περίεργο θέμα που ανοίχτηκε Σάββατο αλλά...that's life. Σε τελευταία ανάλυση μέσα στα τόσα που συμβαίνουν στην πολυτάραχη ζωή κάποιου με το παραπάνω "πρόβλημα" το να παρεξηγηθεί στο insomnia είναι μάλλον το λιγότερο 1
george200-13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και εγω δεν εχω δει οτιδηποτε, εκτος απο κατι τρολοθεματα που ανοιγονται απο νεα μελη οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω....
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια ειμαι μελος της κοινοτητας αρκετο καιρο και παρατηρω ολα τα νηματα αυτο που εχω παρατηρησει τελευταια ειναι πως καποια μελη κοροιδευουν και υποτιμανε καποια νεα μελη που εχουν ανοιξει καποιο θεμα με αποτελεσμα το θεμα να κλειδωνετε και τα μελη που το ανοιξαν να περιθωριοποιουντε δεν πιστευετε πως πρεπει καπως να σταματησουμε αυτο το φαινομενο? (no offense pls) σιγα μην κλαψουν και στη μαμα που δεν τους κανουμε παρεα... 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γω πάντως κακομεταχειρίζομαι και τα παλιά μέλη. 8
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ολοι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ το βάπτισμα του πυρός, dont be a pussy... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κακομεταχείρηση δεν βλέπω εκτός από διάφορες τρολλιές που γίνονται. Τώρα ίσως θεωρείς άσχημο οτι μερικά νέα μέλη ρωτάνε διάφορα πράγματα για 1η φορά και κάποιοι παλιοί τους απαντάνε με διάφορες εικόνες περισσότερο για πλάκα π.χ το "You are new here". Αλλά εντάξει, είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως κακομεταχείρηση κάτι τέτοιο.
arxaggelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Plot twist: όλα αυτά τα θέματα τα ανοίγει ο thresh. 1
insomnia888 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν καταλαβαίνω με ποιά κριτήρια κάποια θέματα θεωρούνται τρολλαρισμα και ποιά όχι. Ανοιξα ενα θέμα σχετικά με την ετυμολογία του xxx και αμέσως κάποιες θεουσες το μπλοκαρανε. Την ίδια στιγμή παραμένουν ανοιχτά και επίκαιρα επι 2 χρόνια κάτι threads του τύπου "με τι τσιγάρα να ξεκινησω" όπου έχει πέσει η διαφήμιση της διαφήμισης για όλες τις μάρκες, σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η οποιαδήποτε προώθηση προϊόντων καπνού έχει απαγορευθεί με νόμο εδώ και χρόνια επειδή το τσιγάρο προκαλεί καρκίνο, έμφραγμα, εγκεφαλικό, ΧΑΠ, στυτική δυσλειτουργία κλπ. Το δικό μου thread αντίθετα θα προκαλούσε γέλιο σε μια ενότητα με τίτλο μπλα μπλα. Να χαιρεστε τους moderators... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις