Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σιγά σιγά τελειώνουν και οι πανελλήνιες και εδώ και χρόνια έχω επιλέξει εμπορικό ναυτικό δαγκωτο.Το θέμα είναι άλλο όμως. Το πρώτο εξάμηνο δεν θα έχω αυτοκίνητο επομένως ψάχνω ένα σπίτι-γκαρσονιερα στην Αθήνα που να με βολευει παράλληλα με το λεοφωρειο της γραμμής που πάει Ασπρόπυργο.Δηλαδή να είναι κοντά η στάση και να μην χρειάζεται να αλλάζω 20 λεοφωρεια για να φτάσω εκεί που θέλω. Σε ποια περιοχή θα μου προτεινατε να ψάξω;

Εννοείται πως θα κατέβω Αθήνα τις μέρες που έρχονται αλλά θέλω να πάω προετοιμασμένος.Έχω κάνει προσπάθειες να ψάξω που καταλήγει η γραμμή από Ασπρόπυργο αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και εγω για εμπορικο ναυτικο παω του χρονου ξερεις μηπως τις βασεις για πλοιαρχους;

Δημοσ.

Γιατί στην Αθήνα και όχι κοντά στη σχολή?

Από την Κέρκυρα...Ασπροπύργο;

Δεν τον λυπάσαι :lol:;

Παλατάκι/Αγία μαρίνα οι περιοχές που σου κάνουν. Βαριά βαριά φτάνεις Περιστέρι/Αιγαλεω όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην λεωφόρο Αθηνών, για ψάξιμο και είσαι μια χαρά. 10 λεπτάκια από τη σχολή και μετρό δίπλα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αιγάλεω να κοιτάξεις. όσο το δυνατόν κοντύτερα στο μετρό (για να βγαίνεις Αθήνα) όπου έχει και στάση λεωφορείου που σε πηγαίνει σε 7-10' στην ΑΕΝ.

Δημοσ.

http://www.oasa.gr/

(παλατακι καποτε ειχε super turbo βρωμικο... εχει φυγει ο παλιος, και οι καινουριο ειναι σαφως πιο εκλεπτυσμενοι)

για καφεδακι πας ΤΕΙ Αθηνας που ειναι full στα κοριτσακια

Δημοσ.

Παλατάκι/Αγία μαρίνα οι περιοχές που σου κάνουν. Βαριά βαριά φτάνεις Περιστέρι/Αιγαλεω όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην λεωφόρο Αθηνών, για ψάξιμο και είσαι μια χαρά. 10 λεπτάκια από τη σχολή και μετρό δίπλα σου.

και εγώ αυτό θα έλεγα .... και είσαι παρέα με τους σπουδαστές του ΤΕΙ.

αν και το πρωι που τρώει πήξιμο το ρευμα προς Κόρινθο 10 λεπτά ούτε στα πιο τρελά όνειρα ... το έχω κάνει και πάνω από ώρα (σε μποτιλιάρισμα τέρμα).

εξαρτάται τι ώρα θα φέυγεις.

Τα δρομολόγια είναι λίγο αραιά και θα θες προσοχή. Βέβαια από το 2ο εξάμηνο αν έχεις αμάξι δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

1)Οι βάσεις των ΑΕΝ κυμαίνονται απο 10400 μέχρι 10900 Μαξ αν και φέτος θα μειωθούν εξαιτίας των δύσκολων μαθηματικών που έπεσαν. Έτσι μπαίνει το 60%,το υπόλοιπο 40% μπαίνει με προκήρυξη και απολυτήριο πάνω από 18.

2)Για Ασπρόπυργο δεν το έχω σκεφτεί αλλά δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι.

3)Είδα και στο google maps τις περιοχές που μου είπες και είναι αρκετά βολικές.Τι έχει ο Ασπρόπυργος φίλε μου;Είναι απομακρυσμένος;

4)Καλώς σε ευχαριστώ πολύ.

5)Χαχα με χτυπησες εκεί που πονουσα.Το παλατάκι είναι στο Αιγάλεω;

6)Εντάξει το πρώτο εξάμηνο θα είναι λίγο ζορικο αλλά θα την παλεψω.Το 2ο πάω εκπαιδευτικό ταξίδι επί πληρωμή με αρκετά ικανοποιητικές απολαβές οπότε από το 3ο εξάμηνο θα αγοράσω αυτοκίνητο

Δημοσ.

5)Χαχα με χτυπησες εκεί που πονουσα.Το παλατάκι είναι στο Αιγάλεω;

To παλατάκι είναι στη διαταυρωση Λ. Αθηνών με την Στρ. Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι.

άμα βάλεις

ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Χαϊδάρι, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα

στο googlemaps θα στο βγάλει (δεν είναι εκεί που δείχνει ο δείκτης αλλά στο "πράσινο" αριστερά από το δημαρχείο ... το κτίριο που φαίνεται σαν σταυρός από πάνω στην όψη "earth").

Παλατάκι βέβαια λέγεται όλη η περιοχή.

Η Στρ. Καραϊσκάκη είναι η καφετεριο-πιατσα του Χαϊδαρίου.

Αν θες κοντά Μετρό βέβαια καλύτερα Αιγάλεω.

Τα λεωφορεία προς Ασπρόπυργο περνάνε επί της Λ. Αθηνών (το 845, νομίζω και ένα Γ16 από κέντρο αλλά σπανιότατο) η συγκοινωνία προς ασρπόπυργο είναι λίγο προβληματική (ιδιαίτερα ΣΚ) οπότε δεν είναι ότι έχει κάτι το κακό ο Ασπρόπουργος αλλά ΣΚ θα είναι λίγο απμομονωμένος χωρίς αμάξι.

Δημοσ.

To παλατάκι είναι στη διαταυρωση Λ. Αθηνών με την Στρ. Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι.

άμα βάλεις

ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Χαϊδάρι, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα

στο googlemaps θα στο βγάλει (δεν είναι εκεί που δείχνει ο δείκτης αλλά στο "πράσινο" αριστερά από το δημαρχείο ... το κτίριο που φαίνεται σαν σταυρός από πάνω στην όψη "earth").

Παλατάκι βέβαια λέγεται όλη η περιοχή.

Η Στρ. Καραϊσκάκη είναι η καφετεριο-πιατσα του Χαϊδαρίου.

Αν θες κοντά Μετρό βέβαια καλύτερα Αιγάλεω.

Τα λεωφορεία προς Ασπρόπυργο περνάνε επί της Λ. Αθηνών (το 845, νομίζω και ένα Γ16 από κέντρο αλλά σπανιότατο) η συγκοινωνία προς ασρπόπυργο είναι λίγο προβληματική (ιδιαίτερα ΣΚ) οπότε δεν είναι ότι έχει κάτι το κακό ο Ασπρόπουργος αλλά ΣΚ θα είναι λίγο απμομονωμένος χωρίς αμάξι.

Δηλαδή η γραμμή που πάει Ασπρόπυργο είναι μόνο ή 845;

Δημοσ.

Υπάρχει και η Ελευσίνα.

Ναι αλλά δεν θα έχει αυτοκίνητο όπως είπε και τα ενοίκια στις μη μπουρδελογειτονιές δεν τα λες και φθηνά (εδώ μένω ξέρω απο πρώτο χέρι).

Δηλαδή η γραμμή που πάει Ασπρόπυργο είναι μόνο ή 845;

Έχει και τα 865 και Α16. Επιπλέον ΚΤΕΛ Μεγάρων καθε 30λεπτά.

Δημοσ.

Σαφώς και δεν χρειαζεται ΑΛΛΑ τι θα κάνει ελευσινα; Κύκλο δεν πρόκειται να φτιάξει εδώ, ουτε θα διασκεδάσει οπως φαντάζομαι θα θέλει ένας πιτσιρικάς.

Ωραία η ελευσινα για μας τους ντόπιους με μεταφορικό μέσο.Εισαι σε ολα δίπλα χωρις να ειναι ο ένας πανω στον άλλο. Αλλα για ξένο χωρις μέσο αμφιβάλλω πολύ.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν θα έχει αυτοκίνητο όπως είπε και τα ενοίκια στις μη μπουρδελογειτονιές δεν τα λες και φθηνά (εδώ μένω ξέρω απο πρώτο χέρι).

Έχει και τα 865 και Α16. Επιπλέον ΚΤΕΛ Μεγάρων καθε 30λεπτά.

από πού περνάνε αυτές ?

από Λ. Αθηνών δε νομιζω εκτός αν ειναι καινούργιες σχετικά ή αν πιάνουν λεωφόρο μετά το παλατάκι (αν ακολουθούν το 803 πχ όπως το 845 ακολουθά τη διαδρομη του 804)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...