therock Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οπου και αν ειμαι σπιτι, εξοχικο, γρφειο, κινητο ναι γεια σας ειμαι απο την ταδε, και εχω να σας προτεινω την ταδε προσφορα κτλ. Εχουν κουρασει. Επειδη δε καταλαβαινουν το μη ξανακαλεσετε σε αυτον τον αριθμο, μπορω να κανω μια μυνηση σε ολους για να σταματησει αυτο το αστειο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δυστυχώς η περίφημη "Λίστα του άρθρου 13" αφορά μόνο προωθητικές ενέργειες μέσω ταχυδρομείου. Είναι όμως μια αρχή. Στις τηλεπικοινωνίες ισχύει η τήρηση του μητρώου από τον πάροχό σου για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις άλλων παρόχων - για παράδειγμα είμαι στον ΟΤΕ και δήλωσα στον ΟΤΕ ότι δεν επιθυμώ να μου τηλεφωνούν άλλοι πάροχοι (Forthnet, Hol, Wind κλπ) για τις προσφορές τους. Στις τράπεζες δουλεύει το "είμαι υπάλληλος της ΤΑΔΕ τράπεζας" (όπου ΤΑΔΕ βάλε το όνομα μιας τυχαίας τράπεζας - αποκλειόμενης αυτής για την οποία σε ενοχλούν) και στο κλείνουν αμέσως. Κατά τα λοιπά, κλείσιμο και τέρμα. Ούτε βρισίδια ούτε τίποτα. Χάσιμο χρόνου. 3
therock Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σιγουρα αν δηλωσω στον παροχο μου θα σταματησουν εστω οι αλλοι να με ενοχλουν? Εδω λεμε μεχρι και 2 το πρωι ειχα κληση. Πραγματικα δε τους αντεχω αλλο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σιγουρα αν δηλωσω στον παροχο μου θα σταματησουν εστω οι αλλοι να με ενοχλουν? Εδω λεμε μεχρι και 2 το πρωι ειχα κληση. Πραγματικα δε τους αντεχω αλλο Τι να σου πω; Προσωπικά πρόσφατα το έκανα (στον ΟΤΕ όπου είμαι πελάτης) και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα με ξαναενοχλήσουν - μέχρι τώρα (10 ημέρες τώρα) δεν έχω λάβει κλήση από άλλον πάροχο.
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπαρχουν κάποιες συσκευές για σταθερά που μπορείς να κάνεις επιλεκτική φραγή εισερχόμενων κλήσεων. Κοστίζει πολύ πιο φθηνά από μηνύσεις και δικηγόρους. Σταδιακά με αυτό τον τρόπο η κατάσταση θα ηρεμήσει. Επίσης να μην δίνεις το σταθερό σου σε κληρώσεις για πλούσια δώρα σε fb κλπ. Θα σου τηλεφωνήσουν μόνο για να πουλήσουν.
Pintsie Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τι να σου πω; Προσωπικά πρόσφατα το έκανα (στον ΟΤΕ όπου είμαι πελάτης) και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα με ξαναενοχλήσουν - μέχρι τώρα (10 ημέρες τώρα) δεν έχω λάβει κλήση από άλλον πάροχο. εμένα γιατί με παίρνουν κάθε μέρα παρόλο που το έκανα;; Αν το κάνω απόρρητο, θα φτιάξει η κατάσταση; ή το ίδιο με τώρα;;
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 εμένα γιατί με παίρνουν κάθε μέρα παρόλο που το έκανα;; Αν το κάνω απόρρητο, θα φτιάξει η κατάσταση; ή το ίδιο με τώρα;; Υπάρχουν πολλά call centers που τηλεφωνουν βάσει έντυπου τηλεφωνικού καταλόγου του οποίου οι σελίδες σχίζονται και μοιράζονται στους υπαλλήλους. Καλύτερα συσκευή με επιλεκτική απόρριψη κλήσεων.
Pintsie Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπάρχουν πολλά call centers που τηλεφωνουν βάσει έντυπου τηλεφωνικού καταλόγου του οποίου οι σελίδες σχίζονται και μοιράζονται στους υπαλλήλους. Καλύτερα συσκευή με επιλεκτική απόρριψη κλήσεων. μα το τηλέφωνό μου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει σε τηλεφωνικό κατάλογο (έτσι μου είπαν από τον ΟΤΕ!)
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 μα το τηλέφωνό μου υποτίθεται ότι δεν υπάρχει σε τηλεφωνικό κατάλογο (έτσι μου είπαν από τον ΟΤΕ!) Είναι πιθανό ο αριθμός να ανήκε σε άλλον παλιά, την είχα πατήσει εγώ με νέο αριθμό του ΟΤΕ οπου για 2 χρόνια μου τηλεφωουσαν απο διαφορες εισπρακτικές εταιρείες κσι δικηγορικα γραφεια που έψαχναν τον κύριο ταδε για οφειλές. Επίσης μην δίνεις τον αριθμό σου σε κληρώσεις για πλούσια δώρα στο fb, δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Το ίδιο αν στελνεις βιογραφικά, βαζε μόνο κινητό
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν πιάνει το κόλπο με το απόρρητο τηλέφωνο, εμείς το έχουμε χρόνια και εξακολουθούν και παίρνουν, όχι καθημερινά βέβαια ούτε το βράδυ αλλά σε μηνιαίο διάστημα.
haris_216 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εκείνο που πραγματικά μου "αρέσει" είναι ότι κάποιος αποφασίζει κάποια στιγμή ότι μπορεί να κάνει κάτι (πχ αφού έχεις τηλέφωνο μπορώ να το καλώ και να σου λέω για τις προσφορές μου) και έρχεται μετά το κράτος να με "προστατέψει" λέγοντας ότι μπορώ να δηλώσω σε αυτή τη λίστα για να σταματήσουν τις ενοχλήσεις. Για ποιο λόγο το δεδομένο δεν είναι το αντίθετο; Ότι δηλαδή "δεν θέλω να μου προμοτάρουν τίποτα" και αυτοί που γουστάρουν προσφορές να μπαίνουν στην σχετική λίστα να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους; Ποιός ακριβώς αποφασίζει ότι έχοντας την όποια τηλεφωνική σύνδεση "αυτόματα" θεωρούμαι αποδέκτης εκτός αν αποφασίσω διαφορετικά (και ενεργήσω ανάλογα); Μήπως από αύριο να αρχίσω να στέλνω στα σπίτια πχ ταψιά γαλακτομπούρεκο και να τους λέω "είμαι από το ζαχαροπλαστείο που άνοιξε στη γωνία και αφού δεν έχεται αναφέρει πουθενά ότι δεν θέλετε την υπηρεσία μας, θεωρώ ότι την αποδέχεσθε άρα ρίξτε τα φράγκα και καλή σας όρεξη" (εντάξει, ξέρω το extreme του παραδείγματος και μην πιαστείτε από αυτό. Απλά επικεντρώνομαι στο ότι όταν θέλεις μια υπηρεσία, την ζητάς. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να θεωρεί ότι για να μην έχεις αυτή την υπηρεσία πρέπει να δηλώσεις άρνηση)
kaliakman Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Από την στιγμή που το νούμερο σου δεν είναι κανένας μυστικός κωδικός ακόμα και εγώ τώρα αν το πετύχω μπορώ να σε πάρω να σου προμοτάρω κάτι....Δηλαδή θέλω να πω οτί απλά να διαφημίσουν θέλουν.. Πχ όταν φέρνουν διαφημιστικά φυλλάδια στο σπίτι δεν σε ρωτάνε αν τα θέλεις... το ίδιο και στις διαφημισεις στην tv κτλ...
BritGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι να σου πω; Προσωπικά πρόσφατα το έκανα (στον ΟΤΕ όπου είμαι πελάτης) και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα με ξαναενοχλήσουν - μέχρι τώρα (10 ημέρες τώρα) δεν έχω λάβει κλήση από άλλον πάροχο. Εγώ δεν είμαι στον ΟΤΕ, αλλά έχω ζητήσει από τον πάροχό μου να μην δέχομαι διαφημιστικές κλήσεις. Ωστόσο, όχι μόνο εξακολουθώ να δέχομαι σε όλα μου τα κινητά και σταθερά (όπως έχω γράψει σε άλλα thread, αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ επειδή κάποιοι (συγκεκριμένος πάροχος και μια ασφαλιστική, των οποίων ΔΕΝ είμαι πελάτης) με ζητούν με το ονοματεπώνυμό μου καθημερινά σχεδόν, για να μου κάνουν προσφορά, αναφέροντας και άλλα στοιχεία. Πχ η ασφαλιστική μου προτείνει ασφάλεια για το σπίτι μου στην οδό τάδε, ενώ στο κινητό με καλούν για να μου κάνουν προσφορά για το σταθερό μου που είναι το τάδε. Αν σκεφτεί κανείς ότι συμμετοχές σε διαγωνισμούς δεν έχω, και ότι τα τηλέφωνά μου δεν είναι σε κανένα κατάλογο, ειλικρινά απορώ πώς βρίσκουν τόσες πολλές πληροφορίες για μένα, δηλαδή ακόμα και το πού μένω! Πάντα ρωτάω πώς ξέρουν τα στοιχεία μου και οι απαντήσεις είναι πάντα συγκεκριμένες: α) από τον ονομαστικό κατάλογο (στον οποίο δεν υπάρχουν τα στοιχεία μου) β) η επιλογή αριθμών είναι τυχαία βάσει λίστας (όταν δεν με ζητούν με το όνομά μου...). Έχει καταντήσει τρισμέγιστη αηδία όλο αυτό, και ειδικά οι συνεχόμενες κλήσεις από τα 211 του γνωστού παρόχου, που δεν σέβεται ούτε τις ώρες κοινής ησυχίας και καλεί όποτε γουστάρει.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Από την στιγμή που το νούμερο σου δεν είναι κανένας μυστικός κωδικός ακόμα και εγώ τώρα αν το πετύχω μπορώ να σε πάρω να σου προμοτάρω κάτι....Δηλαδή θέλω να πω οτί απλά να διαφημίσουν θέλουν.. Πχ όταν φέρνουν διαφημιστικά φυλλάδια στο σπίτι δεν σε ρωτάνε αν τα θέλεις... το ίδιο και στις διαφημισεις στην tv κτλ... Και ο άλλος αν εσύ τον πάρεις και τον ενοχλήσεις μπορεί να σου κάνει μήνυση, τα στοιχεία σου δεν είναι μυστικά και μπορούν να βρεθούν. Το παράδειγμα με την tv και το σπίτι είναι άκυρα. Την tv αν θες την κλείνεις και δεν βλέπεις ή αλλάζεις κανάλι, η διαφήμηση είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία ενός ιδιωτικού σταθμού αλλιώς δεν θα υπήρχαν σταθμοί πέρα από ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ. Στο σπίτι υπάρχει το ταχυδρομικο κουτί που τα μαζεύεις και τα πετάς, όσα γαϊδούρια χτυπάνε κουδούνια και μπαίνουν μέσα κακώς το κάνουν αλλά φταίνε οι βλαμμένοι ιδιοκτήτες που χτυπάει κάποιος ένα τυχαίο κουδούνι της εισόδου και ανοίγει για να μπει μέσα να βάζει φυλλάδια στις πόρτες και να τα πετάει στο πάτωμα. Το τηλέφωνο είναι απαραίτητο πλέον και ενοχλείται κάποιος αν χτυπάει ένα μάτσο φορές την ημέρα για διαφημήσεις. Το αν θέλουν να διαφημίσουν δεν με ενδιαφέρει, να μην ενοχλούν. Αν θέλουν τρόπους να διαφημιστούν ας ψάξουν για διαφημίσεις στο internet, ας κοιτάξουν σε κανέναν ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό χαμηλής εμβέλειας, να ρίχνουν τα φυλλάδια στα ταχυδρομικά κουτιά εφόσον υπάρχουν αλλιώς να πάνε στον αγύριστο. Έχει καταντήσει τρισμέγιστη αηδία όλο αυτό, και ειδικά οι συνεχόμενες κλήσεις από τα 211 του γνωστού παρόχου, που δεν σέβεται ούτε τις ώρες κοινής ησυχίας και καλεί όποτε γουστάρει. Ψάξε να κάνεις φραγή σε όσα νούμερα αρχίζουν από αυτό.
Pintsie Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είναι πιθανό ο αριθμός να ανήκε σε άλλον παλιά, την είχα πατήσει εγώ με νέο αριθμό του ΟΤΕ οπου για 2 χρόνια μου τηλεφωουσαν απο διαφορες εισπρακτικές εταιρείες κσι δικηγορικα γραφεια που έψαχναν τον κύριο ταδε για οφειλές. Επίσης μην δίνεις τον αριθμό σου σε κληρώσεις για πλούσια δώρα στο fb, δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Το ίδιο αν στελνεις βιογραφικά, βαζε μόνο κινητό αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου! Δεν θα μου φαινόταν παράλογο είναι η αλήθεια γιατί έχουμε και λίγα σπίτια με τηλέφωνο εδώ πάνω και όλα είναι "παρόμοια".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα