Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

We're processing this video. Check back later.

Αυτο βγάζει όταν πάω να δω το βίντεο.Γιατί;

Μεγάλο βίντεο και το κάνει process όπως λέει. Εκτός αν έγινε κανένα πρόβλημα στο upload, αλλά ελπίζω όχι.:P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την κάνω την δουλειά με το pinnacle studio και απο 4 gb βίντεο που είναι το αρχείο μου το κάνει 100mb και βγαίνει σε πάρα πολύ καλή ποιότητα

Οριστε μια δουλειά μου με pinnacle studio

Δημοσ.

Μεγάλο βίντεο και το κάνει process όπως λέει. Εκτός αν έγινε κανένα πρόβλημα στο upload, αλλά ελπίζω όχι. :P

Δυστυχώς δε σώθηκε σωστά.

Εγώ φταίω γιατί δε το δοκίμασα σε full διάρκεια πριν το ματς με κάποιον άλλο και απλά θεώρησα ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά. Ζητώ ξανά συγγνώμη γιατί το είχα υποσχεθεί αλλά σε πρώτη ευκαιρία θα γράψω ένα ματς με Παντελή γιατί πραγματικά έχουν πολύ ενδιαφέρον συνήθως.

Δημοσ.

Ντιβίζιον 2, μπίτσεζ. Και με δύο παιχνίδια to spare. Οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω να γράψω ένα με το Open Broadcast, αφού δεν κρινόταν άνοδος/παραμονή (χέστηκα για τα πρωταθλήματα κατηγοριών κάτω από την πρώτη). Σε 1280Χ720@60Hz δεν υπήρχε το παραμικρό slowdown. Το βίντεο φαίνεται να τρώει κάποια σκαλώματα, αλλά όταν έπαιζα το παιχνίδι ήταν τελείως smooth. Θα παίξω κι άλλο με τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θυμίζω μάλιστα ότι το OB κωδικοποιεί σε H.264, οπότε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα .mp4 μεγέθους 280 ΜΒs για 16,5 λεπτά βίντεο, το οποίο απλά ανέβασα στο YouTube χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία. Enjoy!

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο ρε Πανάθα! :D

(αν και επειδή είσαι εσύ, θα περίμενα σχολιασμό όπως στα reviews, σαν να βλέπουμε βουβό κινηματογράφο είναι, if you get my point :P)

Φίλε θα έκανα και θα είχε πολλή πλάκα, αλλά α) κοιμόταν το μωρό β) είχα πονοκέφαλο γάμα τα. Αλλιώς θα το έβαζα μετά στο after effects και θα γινόταν χαμός. Επιφυλάσσομαι για το άμεσο μέλλον όμως ;)

... εγινε κατι στο origin, αλλα δεν παρατηρησα αλλαγη στο game.

Το Origin ενημερώθηκε, όχι το FIFA. Και σε εμένα έκανε update ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...