localy Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 καλησπερα εχω ενα μηχανιμα windows 8,1 και κολησα ενα ιο και μου αλλαξε την καταληξη των αρχειων απο .doc σε .doc.qgggtrf και τα εκανα μετονομασια αλλα παλι τιποτα.ανοιγει αλλα εχει χαλασει η κωδικοποιηση του αρχειου.τα πηρα απο το μολυσμενο pc και τα εριξα σε ενα δισκο τα ανοιξα απο αλλο pc αλλα και παλι τιποτα.γινετε να τα επαναφερω η να τα κλαψω?
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 This is the end Hold your breath and count to ten? Συγνώμη δεν κρατήθηκα... Ontopic, δώσε ένα screenshot 2
me3ikan Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Παλιά η Kaspersky νομίζω είχε μια υπηρεσία που ανέβαζες ένα αρχείο και μετά σου τα διόρθωνε όλα νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια καθόλου. Ααα και μάλλον ήταν δωρεάν! 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Για δοκίμασε το Yodot DOC Repair αυτό θα σου επαναφέρει τα doc αρχεία στην αρχική τους μορφή.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται από τον ιό. Το εργαλείο της kaspersky λειτουργεί σε συγκεκριμένα variants. Σε γενικές γραμμές όμως θα συμφωνήσω με τον... snoopy This is the end
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται από τον ιό. Το εργαλείο της kaspersky λειτουργεί σε συγκεκριμένα variants. Σε γενικές γραμμές όμως θα συμφωνήσω με τον... snoopy ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα