Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.  Μετακομιζω σε λιγο καιρο και λεω να αγορασω καινουργιο στρωμα.  Το τελευταιο που αγορασα ηταν πριν πολλα χρονια, σχετικα φτηνο αλλα απο αυτα τα απλα με τα ελατηρια.  Κοιμαμαι  ανετα τις περισσοτερες φορες αλλα αλλες φορες δε βολευομαι και "τιναζομαι" πανω στον υπνο μου και γυριζω πλευρα.  Δε ξερω αν φταιει το στρωμα (τυπου στρωματος η οτι ειναι παλιο) η αν φταιω εγω και τυχαινει να βλεπω κανενα κακο ονειρο οταν συμβαινει.

Σε μαξιλαρι προτιμω τα φουσκωμενα και σχετικα σκληρα.  Φανταζομαι το ιδιο ψαχνω και σε στρωμα.  Θελω δηλαδη να κοιμαμαι ανετα και να βολευομαι κατευθειαν αλλα δε θελω να ειναι πολυ μαλακο με νερο, αερα κτλ που να παιζει ουτε αυτα τα memory foam νομιζω θα μου αρεσουν εκτος και αν δεν ειναι τοσο μαλακα οσο φαινονται.  Κοιμαμαι ανασκελα η στο πλαι.  Τι προτεινετε;

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα μαγαζι με στρώματα και κοιτα για ένα ανατομικό. Στην Ελλάδα ξεκινουν απο 300-400 μεχρι κάποιες χιλιάδες.

Δημοσ.

Δεν ξεκινούν από 300-400 ευρώ... Υπάρχουν κι οι φτηνές σειρές με 80€ - 200€, που δεν είναι φτηνές επειδή υστερούν σε άνεση ( οι μεγάλες γνωστές εταιρίες προσέχουν όλες τις σειρές τους), αλλά επειδή δεν έχουν κάποιες πολυτέλειες.

Δημοσ.

Δεν ξεκινούν από 300-400 ευρώ... Υπάρχουν κι οι φτηνές σειρές με 80€ - 200€, που δεν είναι φτηνές επειδή υστερούν σε άνεση ( οι μεγάλες γνωστές εταιρίες προσέχουν όλες τις σειρές τους), αλλά επειδή δεν έχουν κάποιες πολυτέλειες.

Τι εννοείς με το πολυτέλειες;

Ένα παράδειγμα μπορείς να μας δώσεις;

Δημοσ.

http://www.candia-strom.gr/%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B1/onar

Το πήρα εδώ και ένα μήνα και ευχαριστιέμαι τον ύπνο πλέον.

ποσο το πηρες;  αν και για καλο στρωμα δινω οσο να ναι και εχω, αν το σκεφτεις ειναι το μονο πραγμα που χρησιμοποιεις για χρονια και καθε μερα για 8-10 ωρες.

Να κοιταξω για memory foam δηλαδη ετσι; Κατι αλλα που ειναι foam και spring μαζι δε θα ναι το ιδιο;

Δημοσ.

ποσο το πηρες;  αν και για καλο στρωμα δινω οσο να ναι και εχω, αν το σκεφτεις ειναι το μονο πραγμα που χρησιμοποιεις για χρονια και καθε μερα για 8-10 ωρες.

Να κοιταξω για memory foam δηλαδη ετσι; Κατι αλλα που ειναι foam και spring μαζι δε θα ναι το ιδιο;

Σωστά τα λες.

Το διπλό 700€ το πήρα.

Δεν είναι memory foam.

Δημοσ.

Ισχύει οτι τα memory foam γίνονται πιο άνετα όσο τα χρησιμοποιείς; Είχαμε στο σπίτι ενα διπλό στρώμα SULTAN από IKEA (ακριβούτσικο) με memory foam το οποίο μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε ένα άτομο το οποίο κοιμόταν στην αριστερή πλευρά. Τώρα κοιμόμαστε δυο άτομα και ενώ η αριστερή πλευρά είναι άνετη, η δεξιά (η δικιά μου) είναι χάλια. Μετά από κανένα μήνα παρατήρησα οτι έχω αρχίσει να κοιμάμαι καλύτερα. Απλά συνήθησα στο άβολο στρώμα ή έχει αρχίσει να παίρνει το σχήμα του σώματός μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...