Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περιστατικό που θα σας περιγράψω είναι άκρως για άκρως αληθινό και από τότε που συνέβη μέχρι και σήμερα με έχει βάλει σε σκέψεις, με έχει κάνει να ψάχνομαι πνευματικά αλλά μου έχει αφήσει και μεγάλα κενά συγχρόνως.

Μέσα Φεβρουαρίου 2015, ώρα μεσημέρι:
Πάω στο νοσοκομείο να παρκάρω το αμάξι για να πάρω κάτι εξετάσεις και στον χώρο του parking βλέπω μία τσιγγάνα η οποία στέκεται στο τέρμα βάθος του διαδρόμου, όρθια δίπλα από το βαν της και μιλάει σε όποιον πήγαινε εκεί κοντά για να παρκάρει (δεν ήμασταν και πολλοί, 2-3 αμάξια). Με τα πολλά πολλά πάω και εγώ να παρκάρω και καθώς με κοιτούσε άρχισε να μου λέει: "Εσύ είσαι ωραίος σε ζηλεύουν (x2)". Δεν δίνω σημασία, παρκάρω και κατεβαίνω από το αμάξι. Την ώρα που πάω να απομακρυνθώ με πιάνει από το χέρι και συνεχίζει: "Θες να σου πω την μοίρα σου (x2); Εμένα μην με βλέπεις έτσι. Ξέρεις από που είμαι εγώ; Εγώ είμαι από την Άρτα, εγώ γνωρίζω πολλά (x2)". Βγάζω, της δίνω ένα 5ευρω και της λέω σε παρακαλώ πολύ άσε με να φύγω γιατί δεν είμαι καλά και ήρθα να πάρω κάποιες εξετάσεις. Αυτή συνεχίσε κοιτώντας την παλάμη μου να μου λέει: "Περίμενε γιατί βλέπω ότι σου έχουν κάνει μάγια. Βλέπω μεγάλη συμφορά, μεγάλο κακό. Αχ αγόρι μου... είσαι ωραίος και καλός και σε ζηλέψανε και σου κάναν μάγια. Για αυτό τρέχεις στους γιατρούς δεξιά και αριστερά".

Σε εκείνο το σημείο σταματάει και κάλει μια γιαγιά η οποία έρχεται να μου μιλήσει λέγοντάς μου να καθίσουμε και οι 3 στην άκρη του βαν τους. Μου εξηγεί ότι είναι μητέρα της άλλης και μου πιάνει το χέρι και μου λέει αν εμπιστεύομαι αυτήν να μου πει τη μοίρα μου λόγω γηραιότητας. Εγώ ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά λέω yolo από μέσα μου και την ρωτάω αν αυτή και η κόρη της είναι χριστιανές ορθόδοξες προτού προχωρήσουμε. Μου βγάζει και μου δείχνει ένα κομποσκοίνι. Αφού μου λέει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα μου εύστοχα και πετυχαίνει και το όνομα της κοπέλας μου με την πρώτη, με ρωτάει αν θέλω να μου λύσει τα μάγια που μου έχουν κάνει. Μου αναφέρει ότι πλήρωσαν 100 ευρώ σε ένα νεκροταφείο μία κόρη με την μητέρα της μαζί σε κάποιον/α για να μου τα κάνει. Πέτυχε και το πρόβλημα υγείας που έχω και σχετίζεται με το συκώτι και μετά άρχισαν τα "μαγικά". Μου έδωσε 2 κλωστές τις οποίες μου είπε να τις κάνω 8 κόμπους και επειτά τις έκλεισα μέσα στην παλάμη μου, επανάλαμβανα ότι μου έλεγε εκείνη και έκανα κάποιους ήπιους τελετουργικούς μορφασμούς και όταν μου είπε να ανοίξω τα χέρια μου οι κόμποι είχαν λυθεί από μόνοι τους. Μετά έβγαλε ένα μαγικό μαντήλι και μου ζήτησε να της βάλω 5 -20ευρα εκεί μέσα τα οποία θα συμβόλιζαν τα "καταραμένα" 100 ευρώ με τα οποία αγοράστηκαν τα μάγια. Μετά ξανά το ίδιο τροπάριο και όταν μου λέει άνοιξε τώρα το μαντήλι τα 100 ευρώ είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί. Τα μάτια μου ήταν ορθάνοιχτα και στις 2 περιπτώσεις και μέρα μεσημέρι με ντάλα τον ήλιο δεν παίζει να μην το παρατηρούσα αν γινόταν κάτι παράξενο ή ήταν απάτη η όλη φάση. Τέλος, μου ζήτησε να της δώσω 15 ευρώ σε εκείνη και άλλα 10 ευρώ στην κόρη της επειδή μου λύσαν τα μάγια και μου είπαν ότι θα έρθουν να με επισκεφτούν στον χώρο που δουλεύω (τους είπα σε περίπτερο και την περιοχή) και να συζητήσουμε αν από τότε θα έχει υπάρξει πρόοδος στην ζωή μου και θα με έχει εγκαταλείψει η γρουσουζιά.

Κόστος: 130 ευρώ

Πρόβλημα υγείας: προς το παρόν συνεχίζει να υπάρχει

Εμπειρία: αξέχαστη

Εσείς τι παράξενες, τέτοιου είδους καταστάσεις έχετε ζήσει; Έχετε επισκεφτεί ποτέ μέντιουμ, χαρτορίχτρα, κάποια που να λέει το φλιτζάνι του καφέ κτλ. πιστεύοντας ότι θα πάρετε υπερφυσικές απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν;

Επεξ/σία από NinjaMan
  • Like 3
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε, πρέπει να πάω για ύπνο. Μπορείς να το ανοίξεις αύριο το πρωί να μην χάσω την ... συνέχεια; Ευχαριστώ. :-)

• Like 7
Δημοσ.

2015 και ο αλλος πιστεύει στα μαγια. 

Ρε γαμώ τον Δαρβινισμό, φερτε πίσω την natural selection να γουστάρουμε

• Like 6
Δημοσ.

Δηλαδή της έδωσες αρχικά 5 ευρώ , μετά 100 και μετά άλλα 15 σε αυτή και 10 στην άλλη, σύνολο 130.

Πράγματι αξέχαστη εμπειρία.

• Like 4
Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν είχες πρόβλημα στην μέση, θα σου είχαν ζητήσει να κατεβάσεις το παντελόνι και να σκύψεις για να λυθούν τα μάγια και θα είχαμε άλλα τώρα. Θα μου πεις το τελικό αποτέλεσμα το ίδιο ήταν βέβαια, οπότε...

Το καλύτερο μαγικό τους πάντως ήταν που τσίμπησαν τα 130 ευρώ μέσα σε 5 λεπτά και γίνανε καπνός,

δεν το βλέπεις κάθε μέρα αυτό.

"Τα μάτια μου ήταν ορθάνοιχτα και στις 2 περιπτώσεις και μέρα μεσημέρι με ντάλα τον ήλιο δεν παίζει να μην το παρατηρούσα αν γινόταν κάτι παράξενο ή ήταν απάτη η όλη φάση."

Πάλι καλά! Φαντάζεσαι να σε είχαν πιάσει τίποτα κορόιδο;;

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...