deesnider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 παίρνουν ένα πολύ καλό κόκκινο κρασί και ζητάνε να τους ρίξουν μέσα ...παγάκια! Δεν θες να σου πω τι σκέψεις κάνω απο μέσα μου... ...ότι δε γνωρίζουν καν το βασικότερο; Ότι, δηλαδή, το κόκκινο κρασί πίνεται αποκλειστικά με τριμμένο πάγο και ποτέ με παγάκια; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ενταξει, τωρα το θεμα ζάχαρης πραγματικά ποτε δεν το κατάλαβα. Αρχικά να πω οτι τον καφε τον πινω σκέτο (ουτε ζαχαρη ουτε γαλα). Αλλά αυτούς τους soft τραμπουκισμούς, που αγγίζουν όρια δηθενιας, οτι μερικοί δεν καταλαβαίνουν πώς κάποιοι αλλοι βάζουν ζαχαρη ή γαλα στον καφε ποτέ μου δεν τους κατάλαβα. Αν ειναι ετσι ρε παλικάρια και κυρίες, να μη βάζουμε ουτε αλατι στο φαγητο (που κάποιοι το κανουν) . Έκαστος τα γούστα του... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από minash
TeZaS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σωστός καφές είναι μόνο ένας. Φραπεδάρα, με 3 κουταλιές ζάχαρη και γάλα. Τον χτυπάς να έχει πολύ αφρόμ βάζεις τίγκα παγάκια και ελάχιστο νερό, έτσι ώστε όσο λιώνουν τα παγάκια να στρώνει ο καφές και να μην νερώνει. Ωστόσο τα τελευταία 2 χρόναι το έχω ρίξει στον esspreso, ζεστό ή κρύο Hausbrandt Gourmet τον οποίο τον πίνω σκέτο. Έχω πάρει απο eshop μια καφετιέρα 40€ και κάνει τρομερό καφέ. Αλλά μια στις 10 φτιάχνω την φραπεδάρα μου την άρρωστη και το φχαριστιέμαι. *Ανωμαλία που έχω... Φραπέ σκέτο πίνω αλλά προτιμώ γλυκό γάλα, νες πίνω μόνο γλυκό, freddo espresso μόνο σκέτο, cappuccino μόνο γλυκό. Στην καφετέρια που παίρνω καφέ μου έχουν πει οτι είμαι ο πιο ανώμαλος στους καφέδες και δνε μπορούν να βγάλουν άκρη....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ...ότι δε γνωρίζουν καν το βασικότερο; Ότι, δηλαδή, το κόκκινο κρασί πίνεται αποκλειστικά με τριμμένο πάγο και ποτέ με παγάκια; Σε αυτές τις περιπτώσεις, "κρασί της παρέας" και πολύ τους είναι! 2
mary Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μην το λες για πλάκα. Βλέπω κυρίους και κυρίες που παίρνουν ένα πολύ καλό κόκκινο κρασί και ζητάνε να τους ρίξουν μέσα ...παγάκια! Δεν θες να σου πω τι σκέψεις κάνω απο μέσα μου... Σε νιωθω αγαπητε. Ειναι ιεροσυλια πραγματικα. Το κρασακι θελει λιγη ωρα στο ψυγειο, να πιασει τους 13-14 βαθμους και μετα σερβιρισμα. Για να μη προσθεσω πως σε άλλο ποτηρι σερβιρεται το λευκο και σε άλλο το κοκκινο κρασι και σοκαρω μερικους. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 coffeeholic είμαι Λατρεύω Ελληνικό Κουπάτο και freddo espresso σε ποτήρι του φραπέ εννοείται σκέτοι... 1
michael92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ...ότι δε γνωρίζουν καν το βασικότερο; Ότι, δηλαδή, το κόκκινο κρασί πίνεται αποκλειστικά με τριμμένο πάγο και ποτέ με παγάκια; Η απλά δεν γνωρίζουν την φανταστική εφεύρεση της σαμπανιέρας
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ενταξει, τωρα το θεμα ζάχαρης πραγματικά ποτε δεν το κατάλαβα. Αρχικά να πω οτι τον καφε τον πινω σκέτο (ουτε ζαχαρη ουτε γαλα). Αλλά αυτούς τους soft τραμπουκισμούς, που αγγίζουν όρια δηθενιας, οτι μερικοί δεν καταλαβαίνουν πώς κάποιοι αλλοι βάζουν ζαχαρη ή γαλα στον καφε ποτέ μου δεν τους κατάλαβα. Αν ειναι ετσι ρε παλικάρια και κυρίες, να μη βάζουμε ουτε αλατι στο φαγητο (που κάποιοι το κανουν) . Έκαστος τα γούστα του... Καμία σχέση, το πήρες λίγο στραβά Συμφωνώ ότι είναι γούστα και η γεύση του καθενός, απλά το είπα γιατί όντως μου κάνει λίγο εντύπωση (δηλαδή αν σε κάποιον αρέσει η γεύση του καφέ πιστεύω ότι δεν θέλει να την αλλοιώνει). Για τα άλλα που έγραψες πραγματικά καμία σχέση (για μένα τουλάχιστον, δεν τα έγραψα καθόλου για να φανούν έτσι και με ενοχλεί που φάνηκε έτσι....)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καμία σχέση, το πήρες λίγο στραβά Συμφωνώ ότι είναι γούστα και η γεύση του καθενός, απλά το είπα γιατί όντως μου κάνει λίγο εντύπωση (δηλαδή αν σε κάποιον αρέσει η γεύση του καφέ πιστεύω ότι δεν θέλει να την αλλοιώνει). Για τα άλλα που έγραψες πραγματικά καμία σχέση (για μένα τουλάχιστον, δεν τα έγραψα καθόλου για να φανούν έτσι και με ενοχλεί που φάνηκε έτσι....) Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι πλέκεται μια παρεξήγηση και κάθε άλλο παρά διαδικτυακές παρερμηνείες θέλω, δεν αναφερόμουν σε σενα. Το έθιξα, επειδή το είδα να σχολιάζεται. Ηταν κάτι πιο γενικο! Keep Calm
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι πλέκεται μια παρεξήγηση και κάθε άλλο παρά διαδικτυακές παρερμηνείες θέλω, δεν αναφερόμουν σε σενα. Το έθιξα, επειδή το είδα να σχολιάζεται. Ηταν κάτι πιο γενικο! Keep Calm Καμία παρεξήγηση φίλε μου! Απλά ήθελα να το διευκρινίσω κι εγώ! Ας απολαύσουμε το καφεδάκι μας όπως αρέσει στον καθένα!
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ίΑν όμως πας και φτιάξεις έναν καφέ με 5 κουταλιές καφέ μέσα ή φτιάξεις έναν εσπρέσο και περάσει κάνα 15λεπτο μέχρι να τον πιεις (και θα έχει οξειδωθεί μέσα στα πρώτα λεπτά), είναι λογικό να μη νιωσεις ευχάριστη γεύση. Εννοεις οτι πινεις τον καφε σου μεσα σε 15 λεπτα? Εγω το βαζω διπλα μου και κανω ωρες μεχρι να τον πιω. Αν ειναι ετσι ρε παλικάρια και κυρίες, να μη βάζουμε ουτε αλατι στο φαγητο (που κάποιοι το κανουν) . Αλατι στο φαγητο?? ποτέ. Αρκει το αλατι που υπαρχει στο γιαουρτι, το γαλα και αλλου. Γιατι να το βαλεις στο φαϊ και να αλλοιωσεις τη γευση του?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εννοεις οτι πινεις τον καφε σου μεσα σε 15 λεπτα? Εγω το βαζω διπλα μου και κανω ωρες μεχρι να τον πιω. Αναφέρομαι στον εσπρέσο όταν βγαίνει απο τη μηχανή. Αν δεν τον ανακατέψεις με κάτι άλλο (γάλα, νερό, παγάκια κλπ), τότε μέσα σε ένα δύο λεπτά αρχίζει να οξειδώνεται και όλες οι γεύσεις και τα αρώματα πάνε περίπατο. Γι'αυτό και τα εσπρεσάκια τα πίνουμε με τη μία μόλις βγούν απο τη μηχανή. Προφανώς τον φρέντο κλπ δεν τον πίνω μονορούφι! PS: Γελάω όταν βλέπω σε μερικά καφέ που λένε πως έχουν τέλειες ποικιλίες και μηχανές και όταν πας να πάρεις έναν, τους βλέπεις να έχουν κάτι άθλια βρώμικα μπρίκια και κούπες που έχουν κάτω απο τις μηχανές και αφού βγει ο καφές τον θυμούνται κάνα 2λεπτα μετά και στον αδειάζουν στη συνέχεια σε άλλη κούπα/φλυτζάνι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πρώτες εμπειρίες δοκιμών: Τον Nescafe δεν τον σχολιάζω. Εξαρχής με πείραζε κυρίως στο ότι έπινα έναν κατά τις 6 το απόγευμα και μετά δεν κοιμόμουν το βράδυ. Φανταστείτε ότι είμαι άνθρωπος που δεν τον "πιάνει" κανένας καφές! Τώρα, δοκίμασα Jacobs, ωραίος και πιο ελαφρύς και γενικά νομίζω ξεφεύγει λίγο από την κλάσικη γεύση του στιγμιαίου. Σε φίλους δοκίμασα La Meloise και Maxwell. Ο πρώτος καλός, ο δεύετρος απλά δεν πινόταν. Όλα αυτά πάντα για τα γούστα μου. Μένει ο Douwe αλλά αφού βλεπω πως θα το τραβήξω με κόβω να δοκιμάζω μέχρι και tanica
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σε φίλους δοκίμασα La Meloise και Maxwell. Ο πρώτος καλός, ο δεύετρος απλά δεν πινόταν. Όλα αυτά πάντα για τα γούστα μου. Μένει ο Douwe αλλά αφού βλεπω πως θα το τραβήξω με κόβω να δοκιμάζω μέχρι και tanica Ο Μeloise ηταν ζεστος ή κρυος? Τanica Africa ειχα δοκιμασει σαν φραπε πριν πολλa χρονια, μου θυμιζε κατι σαν απιρινη
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ο Μeloise ηταν ζεστος ή κρυος? Τanica Africa ειχα δοκιμασει σαν φραπε πριν πολλa χρονια, μου θυμιζε κατι σαν απιρινη Κρύο ήπια. Καλα, νομίζω ότι πλέον δεν κυκλοφορεί ο tanica...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα