ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν μπορειτε η γνωριζετε απο καποιον συγγενη σας θα ηθελα πληροφοριες. Εχω πολλα προβληματα στη ζωη μου και θα ηθελα να παω ναυτικος για να ξεφυγω απο αυτα αν μπορεσω δλδ. Εννοω να παω σε καραβια που πανε αυστραλια, σιγκαπουρη κι ετσι. Απο οσο εψαξα στο ιντερνετ λεω να βγαλω το κοκκινο φυλλαδιο για να μην κατσω 9 μηνες στα πυροσβεστικα. Θελω να φυγω οσο πιο γρηγορα γινεται και αυριο αν ηταν δυνατον. Πειτε μου αν μπορειτε καποια λεπτομερεια για το τι χαρτια χρειαζονται και ακομη αν για να βγαλω το κοκκινο φυλλαδιο πρεπει να εχω παει στρατο. Για το στρατο εχω παρει αναβολη λογω σπουδων μπορω λοιπον να παω? Ξαναλεω οτι σεν μπορω να περιμενω πρεπει να φυγω το ταχυτερο δυνατον. Και γενικοτερα για να βγαλω οποιοδηποτε ναυτικο φυλλαδιο πρεπει να εχω παει στρατο? Πειτε μου τις αποψεις σας για το θεμα και λαβετε υποψη οτι ειναι απολυτη αναγκη να φυγω οσο γινεται ταχυτερα. Ακομη θα ηθελα αν ξερατε να μου πειτε για τις συνθηκες μεσα στο καραβι. Πχ οι απλοι ναυτες μενουν ολοι μαζι σε κοινοχρηστες τουαλετες σαν το στρατο? Αυτο δεν μου αρεσει λιγο γιατι εχω μαθει να κοιμαμαι μονος μου (θα μου πειτε πολυ καλομαθημενος ειμαι και θελω και καραβια αλλα απο το να παω στο αγιο ορος η σε φιλανθρωπικη αποστολη καλυτερη φαση μου ακουγεται). Ακομη επειδη δε με ενδιαφερουν τα λεφτα θα μπορουσα να προτεινω στην εταιρεια να παρακρατα ενα μερος του μισθου μου και να μου δωσει πχ μια καμπινα μονος μου η ειναι τοο ματς? Συγχωρεστε με ειμαι ασχετος απο αυτα οποτε αν κατι σας φανει αστειο μην το ειρωνευτείτε
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μανα θα παω στα καραβια... Σοβαρα τωρα, δεν ειναι πλεον οπως ηταν τα πραγματα. Δεν μπορεις απλα να πας στο λιμανι, να πεις στον αρχιμούτσο ότι θες δουλειά και να σου πει "ανεβα και ξεκινα σφουγγαρισμα στο καταστρωμα". Πρεπει να κανεις εκπαιδευση καπου στον Ασπροπυργο για μηνες, να κανεις εμβολια και μετα απο σχεδον ενα χρονο θα μπεις σε καραβι. Ασε ολα τα υπολοιπα ανασταλτικα που εχεις (προσωρινη αναβολη λογω σπουδων, οτι θες ειδικη μεταχειριση, κλπ). Καλυτερα πηγαινε μεταναστης αφου δεν σε σηκωνει ο τοπος.
ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μανα θα παω στα καραβια... Σοβαρα τωρα, δεν ειναι πλεον οπως ηταν τα πραγματα. Δεν μπορεις απλα να πας στο λιμανι, να πεις στον αρχιμούτσο ότι θες δουλειά και να σου πει "ανεβα και ξεκινα σφουγγαρισμα στο καταστρωμα". Πρεπει να κανεις εκπαιδευση καπου στον Ασπροπυργο για μηνες, να κανεις εμβολια και μετα απο σχεδον ενα χρονο θα μπεις σε καραβι. Ασε ολα τα υπολοιπα ανασταλτικα που εχεις (προσωρινη αναβολη λογω σπουδων, οτι θες ειδικη μεταχειριση, κλπ). Καλυτερα πηγαινε μεταναστης αφου δεν σε σηκωνει ο τοπος. Nομιζω οτι ασπροπυργο πας μονο αν θες να γινεις πλοιαρχος μηχανικος κλπ. Εγω θελω να γινω μουτσος, λοστρομος ο,τι κατσει δε με νοιαζει. Για μεταναστης ποτε δεν το σκεφτηκα και αυτο το τυπου βαζω ενα σακιδιο στην πλατη και παω στο αεροδρομιο και περνω την πρωτη πτηση ποτε δε μου αρεσε... Αυτό που λες για μηνες εκπαιδευσης ειναι σιγουρο?
4saken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 αυτο το τυπου βαζω ενα σακιδιο στην πλατη και παω στο αεροδρομιο και περνω την πρωτη πτηση ποτε δε μου αρεσε... Αυτο παντως λεγεται τουρισμος και οχι μεταναστευση. 4
ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αυτο παντως λεγεται τουρισμος και οχι μεταναστευση. Στα λογια μου ερχεσαι γι αυτο και δεν το κανω και επιπλεον μεταναστης δεν ειχα σκεφτει ποτε σοβαρα να παω γι αυτο και πηρα την αποφαση να γινω ναυτικος
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 on topic..... Δεν εισαι ο μοναδικος που εχει προβληματα στην ζωη του..... ΟΛΟΙ εχουμε...... αλλα δεν γινεται να παραιτηθουμε και να τα αφησουμε ολα και να την κανουμε ετσι απλα...... Καθε προβλημα εχει και την λυση του..... οποτε ψαξε να τις βρεις......
ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 on topic..... Δεν εισαι ο μοναδικος που εχει προβληματα στην ζωη του..... ΟΛΟΙ εχουμε...... αλλα δεν γινεται να παραιτηθουμε και να τα αφησουμε ολα και να την κανουμε ετσι απλα...... Καθε προβλημα εχει και την λυση του..... οποτε ψαξε να τις βρεις...... Φιλε μου το εχω παλεψει να βρω λυση στα προβληματα μου αλλα δεν ειδα και μεγαλα αποτελεσματα. και το να φυγω ειναι μια λυση. Και επιπλεον ζητησα πληροφοριες για τα καραβια οχι πως να λυσω τα προβληματα μου
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τσεκαρε αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/topic/399524-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9/ Ισως βρεις κατι που να σε βοηθησει.... Aφου εισαι τοσο απογοητευμενος και ανυπομονος να φυγεις, κατεβα στο λιμανι και ξεκινα να ρωτας δεξια αριστερα..... Περισσοτερες πληροφοριες θα παρεις......
ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τσεκαρε αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/topic/399524-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9/ Ισως βρεις κατι που να σε βοηθησει.... Aφου εισαι τοσο απογοητευμενος και ανυπομονος να φυγεις, κατεβα στο λιμανι και ξεκινα να ρωτας δεξια αριστερα..... Περισσοτερες πληροφοριες θα παρεις...... Σε ευχαριστω για το λινκ το εχω κοιταξει αλλα δε βοηθησε και πολυ. Οσο για το λιμανι μηπως νομιζουν οτι τους δουλευω .Οπως ειπε και ακποιος παραπανω πανε εκεινες οι ωραιες εποχες 1
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οτι πανε εκεινες οι εποχες ειναι σιγουρο..... Οι περισσοτεροι στις θεσεις που ψαχνεις, ειναι Tαϊλανδοι, Φιλιππινεζοι, κλπ..... ακομα και στα Ελληνοκτητα πλοια...... οποτε κομματακι δυσκολο....
ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οτι πανε εκεινες οι εποχες ειναι σιγουρο..... Οι περισσοτεροι στις θεσεις που ψαχνεις, ειναι Tαϊλανδοι, Φιλιππινεζοι, κλπ..... ακομα και στα Ελληνοκτητα πλοια...... οποτε κομματακι δυσκολο.... Αυτο για τους φιλιππινεζους το χω ακουσει κι εγω, αλλα δεν υπαρχει τπτ για ελληνες δλδ ενας ελληνας ανειδικευτος ναυτικος δεν μπορει να βρει δουλεια. ΟΠως ειπα και με λιγοτερα χρηματα, δεν παω για να βγαλω λεφτα
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κοιτα, ενας γνωστος μου θα παει φυλακας σε εμπορικο και εχει ξεκινησει εδω και μηνες εκπαιδευση στον Ασπροπυργο (κατι χαζα μαθηματα ειναι, τυπου σχολης ΟΑΕΔ ή ΕΠΑΛ αλλα πρεπει να τα κανει). Επισης περιμενε πολυ καιρο για τα εμβολια γιατι επρεπε να γινουν σε καποιες κρατικες εγκαταστασεις οι οποιες ειχαν ελλειψη στα σκευασματα οποτε καθυστερησε και με αυτο. Μετα εχει και καποια γραφειοκρατια για διαφορα χαρτια που πρεπει να μαζεψεις. Νομιζω αυτη η ιστορια ειναι απο περυσι και ακομα δεν πρεπει να εχει πατησει ποδι σε καραβι. Η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι λυση αυτο στα προβληματα σου γιατι εσυ θες αμεσα να "ξεφυγεις" και το να γινεις ναυτικος εχει αναμονη. Να πας σε καμια αλλη πολη της Ελλαδας δεν σου κανει?
ngkc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κοιτα, ενας γνωστος μου θα παει φυλακας σε εμπορικο και εχει ξεκινησει εδω και μηνες εκπαιδευση στον Ασπροπυργο (κατι χαζα μαθηματα ειναι, τυπου σχολης ΟΑΕΔ ή ΕΠΑΛ αλλα πρεπει να τα κανει). Επισης περιμενε πολυ καιρο για τα εμβολια γιατι επρεπε να γινουν σε καποιες κρατικες εγκαταστασεις οι οποιες ειχαν ελλειψη στα σκευασματα οποτε καθυστερησε και με αυτο. Μετα εχει και καποια γραφειοκρατια για διαφορα χαρτια που πρεπει να μαζεψεις. Νομιζω αυτη η ιστορια ειναι απο περυσι και ακομα δεν πρεπει να εχει πατησει ποδι σε καραβι. Η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι λυση αυτο στα προβληματα σου γιατι εσυ θες αμεσα να "ξεφυγεις" και το να γινεις ναυτικος εχει αναμονη. Να πας σε καμια αλλη πολη της Ελλαδας δεν σου κανει? Ρε παιδια πλακα μου κανετε ηξερα οτι δε γινεται αμεσα αλλα απο μια περιπτωση γνωστου γνωστης που ειχε παει δεν αργησε τοσο πολυ. Οτι εχει γραφειοκρατια το ξερω αλλα και παλι νομιζα οτι δεν ηταν ζητημα μηνων. με το στρατιωτικο τι γινεται ξερετε τπτ??? Σε αλλη πολη της ελλαδας σκεφτηκα να παω αλλα 1ον θελει χρηματα να βρω να νοικιασω σπιτι,να τρωω, να πληρωνω δεη ευδαπ και επιπλεον εγω ηθελα να παω οσο πιο μακρια οχι σε αλλη πολη της ελλαδας. βεβαια τωρα που μου τα λετε αυτα το ξανασκεφτομαι
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω τι ακρες εχει ο γνωστος γνωστής, ρωτα τον μήπως μπορεί να σε χώσει καπου. Κι εγω δεν τα ξερω απο πρωτο χερι, αυτα που μου εχει πει σου μεταφερω. Βρες καμια δουλεια σε κανενα ακριτικο νησί πχ ή κανενα απομακρυσμενο μερος που ζητανε κοσμο αλλα κανεις δεν παει και προσωρινα το λυνεις το προβλημα σου. Για στρατο ειναι ενα θεμα, αλλα αν κρατησεις την φοιτητικη ιδιοτητα και το πας απο αναβολη σε αναβολη μαλλον θα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα