teopanta1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλησπερα σε ολους . ηρθε η ωρα για αλλαγη ψυγειου στο σπιτι .μετα απο μια μικρη ερευνα που εχω κανει και απο μερικα σχολια που εχω δει . καταλαβα οτι στης γνωστες μαρκες υπαρχει θεμα με το προβλημα του θορυβου . βεβαια ειμαι ασχετος με το θεμα και για αυτο ανοιγω το topic για να με βοηθησετε . ψαχνω για κατι συγχρονο με οριο τιμης στα 500 ευρω φυσικα να ειναι no frost .ευχαριστω και περιμενω την βοηθεια και της εμπειριες καποιον μετα απο αγορα καποιου ψυγειου .
michael92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Samsung/ LG by far, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμής.
teopanta1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Samsung/ LG by far, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμής. τα ειδα αλλα διαβαζα σχολια στο skroutz για υπερβολικο θορυβο
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εχω lg 560lt και πιστεψε με ειναι πιο αθορυβο και απο την ησυχια.... Απροβληματιστο 4 χρονια τωρα....
teopanta1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ρεπει να ειναι 60 εκατοστα πλατος λογω χωρου . στο υψος δεν εχω θεμα Εχω lg 560lt και πιστεψε με ειναι πιο αθορυβο και απο την ησυχια.... Απροβληματιστο 4 χρονια τωρα.... ποιο εχεις ακριβως ?
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ρεπει να ειναι 60 εκατοστα πλατος λογω χωρου . στο υψος δεν εχω θεμα ποιο εχεις ακριβως ? Τωρα μου βαζεις δυσκολακι να θυμηθω μοντελο.... 4 χρονακια ειναι αυτα... Δεν θα βγαινει τωρα και ειναι στα 90cm πλατος .... Αν το βρω στο νετ σου δινω λινκwww.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridges/145519-lg-nf-gtf744nspm Ο προκατοχος αυτου εδω ειναι το δικο μου
Dare-Devil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 τα ειδα αλλα διαβαζα σχολια στο skroutz για υπερβολικο θορυβο Ναι ... Εχω samsung . Τον υπερβολικό θόρυβο που τον είδαν ; Εδώ ενας έγγραφε σε comment στο skroutz οτι δνε μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια ......Το σάπισε τελείως το θέμα
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Κι εγω LG εχω (ντουλαπα) και μια χαρα αθορυβο ειναι. Μονο οταν κανει παγακια και πεφτουν το ακους.
teopanta1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Κι εγω LG εχω (ντουλαπα) και μια χαρα αθορυβο ειναι. Μονο οταν κανει παγακια και πεφτουν το ακους. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ψυγεία αλλά λόγω χώρου πρέπει να πάω σε 60cm πλάτος. Επειδή δεν έχω ιδέα περί αξιοπιστων brands για αυτό άνοιξα το topic για να βοηθηθω.
Dare-Devil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μου αρέσουν πολύ αυτά τα ψυγεία αλλά λόγω χώρου πρέπει να πάω σε 60cm πλάτος. Επειδή δεν έχω ιδέα περί αξιοπιστων brands για αυτό άνοιξα το topic για να βοηθηθω. Η δικές μου επιλογές είναι : Samsung LG PItsos Bosch Siemens
eddie1996 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Έχω 2 συγγενείς μου. ο ένας έχει lg ψυγείο με παγάκια κτλ κτλ Πολύ αθόρυβο. και μια άλλη έχει samsung πολύ αθόρυβο και πολύ οικονομικό της ήρθε η δεη 100 ευρώ φθηνότερα. Αναρωτιέμαι λοιπόν που άκουσε τον θόρυβο αυτός από το skroutz?
Dare-Devil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Έχω 2 συγγενείς μου. ο ένας έχει lg ψυγείο με παγάκια κτλ κτλ Πολύ αθόρυβο. και μια άλλη έχει samsung πολύ αθόρυβο και πολύ οικονομικό της ήρθε η δεη 100 ευρώ φθηνότερα. Αναρωτιέμαι λοιπόν που άκουσε τον θόρυβο αυτός από το skroutz? Για να είμαστε σωστοί . Samsung Lg μονίμως κάνουν θόρυβο γιατί μονίμως δουλεύει ο συμπιεστής. Είναι τεχνολογίας ινβερτερ για αυτό . Αλλά όταν λέμε μονίμω ςκάνουν θόρυβο απλά ίσα που ακούγονται όταν έχει το αυτί κοντά στο μοτέρ του ψυγείου . Στην ουσία αντί να είναι συμβατικά τύπου ον οφ δηλαδη να ανοίγει ο συμπιεστής για 5 λεπτά και να κάνει σαματά , τα μοτέρ τους δουλέυουν αδιάκοπα σε πολύ χαμηλέ στροφές με θόρυβο που πραγματικά πρέπει να έχει απολυτη ησυχία το σπίτι και να είσαι κοντά στο ψυγείο για να ακούσεις το μοτέρ . Προτιμάνε κάποιες εταιρίες τεχνολογία ινβερτερ επειδή έχει πολλά θετικά.
Dare-Devil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τα θετικά που αναφέρεις. Ποια είναι; Μικρότερες αποκλίσεις της επιθυμητής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου. Μικρότερη κατανάλωση. Πολιτισμένη λειτουργία (όσον αφορά τον θόρυβο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα