Nskonsta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, θα σας πω την καταστασή μου και χρειάζομαι τις απόψεις σας έτσι ώστε να δω πως σκέφτεται και ο κόσμος.. Να μην ακούω μόνο τις δικές μου σκέψεις. Είμαι 4ο έτος αρχιτεκτονικής πολυτεχνείου και δεν δικαιούμαι να συμμετέχω στην εμβόλιμη εξεταστική, επειδή ο αγαπητός υπουργός θεώρησε πως μόνο οι αιώνιοι τη δικαιούνται, σε αντιθεση με το προηγούμενο εξάμηνο. Εχασα ενα εξαμηνο με αποτελεσμα να χρωσταω 9 ευκολα μαθηματα. Τωρα εχω του εξαμηνου και θα τα δωσω κανονικα.. Αλλα εγω προγραμματιζα με την εμβολιμη εκατσα να διαβασω τα 9 χρωστουμενα και τωρα μου εμειναν στο χερι! Ουτε σεπτεμβριο μπορω να τα δωσω, στο χειμερινο εχω 3 καινουργια και αντε θα δωσω 6 απο τα χρωστουμενα και μενουν 3, απο τα οποια 2 ειναι εαρινου. Που σημαινει μενει ενα μαθημα ετσι ουτε ευρενητικη μπορω να δηλωσω τωρα το χειμερινο ουτε διπλωματικη... Και ολα αυτα επειδη δεν ψηφιστικε διπλη εξεταστικη για ολους μας... Ειναι να θες να σπουδασεις να εχεις τη θελησει να μορφωθεις, να τελειωσεις μια σχολη και να μη σε αφηνει το συστημα.. Και αυτοι που ψηφισαν συριζα στη σχολη μου καθονται τα ξινουν και ουτε πατανε στα μαθηματα... Μετα πως θα ψηφιστει το ψηφισμα για εμβολιμη οταν βολευονται καποιοι με την ιδιοτητα του φοιτητη..... Υπαρχει ζωη και εξω απο τη σχολη ομως.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 *θέληση * ξύνουν Ναι, ειδαμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οι εξεταστικές χάνονταν εντελώς για όλους στο Καποδιστριακό τι καλά που ήταν. Επίσης δεν σου φταίει το σύστημα που χρωστάς.
Nskonsta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Γιατί ξέρεις εσύ τον λόγο που έχασα ένα εξάμηνο; Ή γνωρίζεις τον κόπο που καταβάλλω καθημερινά και τις ώρες που αφιερώνω στη σχολή; Κριτική γενικού περιεχομένου αλλού
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ένα θέμα είναι αρκετό http://www.insomnia.gr/topic/569864-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/ Μη λέμε πάλι τα ίδια
chrisxkar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 και εγω εδωσα 4 φορες ενα μαθημα και εχασα ενα χρονο (αχρηστο για το επαγγελμα και την σχολη μου) επειδη ο καθηγητης ηταν μπουφος και ηθελε να γραφουμε παπαγαλια ενα ολοκληρο κατεβατο για απαντηση.Τι να κανουμε τωρα Επισης δεν περασα στην πολη της αρεσκειας μου επειδη εδωσα πανελληνιες Φυσική κατευθυνσης (Πληρως αχρηστη για την ζωη μου και την σχολη μου) στην οποια εγραψα 4 να πιασω απο τον λαιμο τον τοτε υπουργο? Δεν εισαι ο μονος που εχει αυτα τα προβληματα 1
Asmodeus21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Φιλε υπομονη αλλοι το 2006 (καταληψεις) χασαμε ολοκληρο ετος , 1 εξαμηνο δεν ειναι δα κι τιποτα. Δυστυχως το συστημα στην Ελλαδα ετσι ειναι αλλα εχει κι τα θετικα τουκαλη εκπαιδευση δωρεαν , ε υπομονη 1 εξαμηνο επιπλεον.
Kostas93 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 9 εύκολα δε τα χρωστάς επειδή έχασες μια εξεταστική,δε νομίζω να ήταν 9 καινούργια,προφανώς κάποια από αυτά τα χρωσταγες ούτως ή άλλως. Στην επαναληπτική γιατί δε μπορείς να τα δώσεις? Γιατί δε δίνεις τώρα αυτά που είναι εαρινου και το Σεπτέμβριο τα υπόλοιπα? Καταλαβαίνω την κατάσταση σου, και γω ημμυ ειμαι στο εμπ και ήθελα να δώσω μερικά χρωστουμενα αν ήταν διπλή η εξεταστική, αλλά δε μπορούμε να έχουμε πάντα αυτά που θέλουμε.
Miracle Worker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το ότι έχασες ένα εξάμηνο για προσωπικούς σου λόγους, δυστυχώς δε μπορεί να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.
Asmodeus21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μπορει να το εχασε εξαιτιας καταληψεων κλπ , πχ στο ΕΚΠΑ το χειμερινο του 13-14 αρχισε Γεναρη.
Kostas93 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν δεις στο άλλο θέμα που είχε ανοίξει,δε το έχασε για καταλήψεις αλλά για λόγους υγείας.
DrLo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 *θέληση * ξύνουν Ναι, ειδαμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οι εξεταστικές χάνονταν εντελώς για όλους στο Καποδιστριακό τι καλά που ήταν. Επίσης δεν σου φταίει το σύστημα που χρωστάς. Εγώ δεν έχω δει καμία κυβέρνηση να "χανει" εξεταστική. Ούτε η προηγούμενη ούτε η σημερινή. Τις εξετατικές στις χάσανε οι "συνάδελφοι" σου/μου/μας. Δε ξέρω τι είναι η "εμβόλιμη" εξετατική, ότι και αν είναι κακώς μπήκε και για τους αιώνιους. Κάποια στιγμή πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των "αγώνων" μας. Συμπέρασμα για τον TS ... τα πας να ζητήσεις τα ρέστα από αυτούς που πρέπει. Αν δεις στο άλλο θέμα που είχε ανοίξει,δε το έχασε για καταλήψεις αλλά για λόγους υγείας. Αν δε τα έχασες από καταλήψεις αλλά από προσωπικούς λόγους τότε ... shit happens Το ότι έδωσε δώράκι στην τόσα χρόνια εμπροσθοφυλακή του ο υπουργός δε αλλάζει κάτι στη περίπτωσή σου .... Συμπέρασμα ... στην Ελλάδα αν αρρωστήσεις και φοβάσαι ότι θα χάσεις μαθήματα, τράβα μια κατάληψη να ρεφάρεις.
TeZaS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προσωπικά το μέτρο να μπορείς να δώσεις όσα μαθήματα χρωστάς εφόσον έχεις περάσει τα 4 ή 5 χρόνια φοίτητησης, είναι καλό μέτρο. Άδικο ήταν το προηγούμενο, που ο καθένας μπορούσε να δώσει όλα τα μαθήματα που χρωστάει σε κάθε εξεταστική. Να τελειώνουν οι ταλαίπωροι που βασανίζονται για να πάρουν το πτυχίο. Δίνεις και κίνητρο έτσι στον αιώνιο φοιτητή να πάει να δώσει και να τελειώσει, έχοντας την δυνατότητα να περάσει του κόσου τα μαθήματα. Τώρα ts όσο και να κλαίς, όσο και αν ψάχνεις δικαιολογίες για να ρίξεις ευθύνες αλλού δεν θα περάσεις τα μαθήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις