Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα οσο καλοκαιριαζει τοσο βγαινουν τα κουνουπια μενω και πρωτο οροφο και εχει αρχισει το παρτι καθε βραδυ

πηρα μια εξυπνη σιτα με 10 ευρω-νταξει τζαμπα ειναι αλλα δεν κανει δουλεια ψιλομπαζει απο αρκετα σημεια(ειναι και μεγαλυτερα τα παραθυρα απο το στανταρ μεγεθος της εξυπνης σιτας που μπηκε και με πατεντα)

-τεσπα θα βαλω μια κανονικη γνωριζει κανεις πανω κατω κοστος(αγορα και τοποθετηση)??

εχω στο σπιτι 5 παραθυρα

-αυτα τα οριζοντια,καθετα συρομενα παιζουν κανα ουσιαστικο ρολο η ειναι θεμα πως βολευει??

-επισης να παω σε κανα απο τα μαγζια με σαιτ που κυκλοφορουν η να ψαξω απο κανα μαστορουδραυλικο που ναι στην γυρα??

(αν ξερει κανεις και καμια καλη προταση κανα μαγαζι για θεσσαλονικη ας γραψε η πμ)

Δημοσ.

Νομιζω παιζει ρολο τι διαστασεις ειναι τα παραθυρα και αν ειναι ανοιγόμενα/συρόμενα. Γιατι δεν τα βγαζεις φωτογραφια και να το βαλεις σε κανενα site με προσφορες απο τεχνιτες να παρεις μια ιδεα για τιμές?

Εμας θυμαμαι που θελαμε για το μπανιο (ολο το υπολοιπο σπιτι εχει ευτυχως) μας ειχαν πει μια κουφη τιμη, καπου 100 ευρω! Και τελικα πηραμε αυτη την ψευτικη της Tesa που την κολλας στην κασα με ταινια (ουτε 5 ευρω δεν ειχε) και εδω και ενα χρονο ειμαστε μια χαρα. Αλλα εσυ θες να τις ανοιγεις κιολας φανταζομαι οποτε λογικα δεν θα σε βολεψει.

Δημοσ.

Θα έλεγα να πας σε έναν αλουμινά να σου βάλει μια σωστή σίτα με ρολό ή πλυσέ (ακόμα καλύτερα).

τα χρήματα που θα δώσεις σε ημίμετρα δεν αξίζουν.

Αυτό φυσικά για τα παράθυρα/πόρτες που ανοίγουν και θες να βγαίνεις (= να ανοιγοκλείνει η σίτα).

Εναλλακτικά αυτό που λέει ο idomeneas7: tesa σίτα και την κολάς καλά με διπλής όψης χοντρή ταινία.

Δημοσ.

Εξαρτάται το παράθυρο σου. Ειναι χωνευτο ή ανοιγομενο. Και αν ειναι χωνευτο, εχει προβλεφθεί χώρος για σίτα ή όχι. Συνήθως όχι.

Θελεις πλισέ πιθανότατα, αυτές που ανοίγουν οριζόντια και μαζεύουν στη μια γωνία. Αυτές που ανοίγουν κάθετα ειναι ταλαιπωρία το σκύψιμο συνέχεια, ειδικά για κάποιον μεγαλύτερο.

Τωρα εμένα ο Αλουμινας που πήγα μου είπε απο 140 περιπου η μια, για παράθυρο 210x160.

Αθήνα αυτα και τιμή μόνο απο ενα μάστορα. Θα πάω σε λίγες μέρες και προς πρακτικερ γιατί έχω δει στο παρελθόν, έχουν κάποιες κάτω απο 100.

Δημοσ.

Στις μεγάλες μπαλκονόπορτες και εμένα οι πλυσέ πήγαν 140 η μία.

Βέβαια 3 χρόνια μετά δεν έχουν καταλάβει τίποτε.

Ρολά βάζεις σε μικρότερα παράθυρα πόρτες με κόστος 40-60 (έχει και το praktiker αν είσαι τυχερός και πετύχεις σωστές διαστάσεις).

Μετά φτιάχνεις μόνος παλέτες να βάζεις/βγάζεις ή τις κολάς απλά.

Δημοσ.

η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ σιτα παθαινει αμνησια μετα απο μια βδομαδα και ξεχναει να κλεινει απο μονη της!! ασε π θα σου εχει και κενο απο κατω αν δν θες να την πατας..

http://www.vrestexnites.gr/δοκιμασε αυτο..

http://www.giaola.gr/promotions/list/337/και αυτο

ειναι και ενα αλλο σαιτ αλλα δν το θυμαμαι! Θα δεχτεις διαφορες προσφορες και διαφορες ιδεες

Δημοσ.

Αν θες μια πιο "μπακάλικη" λύση, πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο και κόψε όσα μέτρα θες σίτα από ρολό (είναι πάμφθηνη). Έχει και σε διαφορετικά μεγέθη τρύπας διχτιού. Αφού την κόψεις στα μέτρα σου, στερέωσε την με ταινία γύρω-γύρω στην κάσα του παραθύρου και είσαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...