Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πρόβλημα με αυτές τις οργανώσεις είναι κυρίως για την Εκκλησία, η οποία, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Θεού στη Γη, έχει σημαντικά διαφυγόντα κέρδη και απώλειες. Περιμένω απειλές, αφορισμούς, εκβιασμούς, ασφαλιστικά μέτρα κ.α. Και αν το φαινόμενο επεκταθεί, έως και οικουμενική σύνοδο!

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα τελευταία και NinjaMan

o ninjaman δεν ειναι αυτος με το υγρο πυρ;

Του εχω απειρο respect, μολις ειχα δει το θεμα που ειχε ανοιξει επεσα κατω απο τα γελια και χτυπησα το γονατο μου!

Χαλαλι του μου ειχε φτιαξει την διαθεση!

Δημοσ.

Του εχω απειρο respect, μολις ειχα δει το θεμα που ειχε ανοιξει επεσα κατω απο τα γελια και χτυπησα το γονατο μου!

Χαλαλι του μου ειχε φτιαξει την διαθεση!

Ναι αυτός. Αλλά μετά απ αυτό το νήμα-διαμάντι δεν είχαμε τίποτα αξιόλογο μέχρι τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομιζω να πηγες γιατρο ε??

Κανονισε να μη βρω σχετικο thread... κανονισε.

Τι σκ@τα ιατρικο forum ειμαστε...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, χωρίς να είναι απαραίτητα και αρνητικό, είναι όχι τόσο η αθεία, αλλά η αυξανόμενη αδιαφορία προς την θρησκεία που έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες στη Δύση και τελευταία εξαπλώνεται και στην Ελλάδα. 

Πλέον η νέα γενιά ειδικότερα πιστεύει μόνο στο απτό, αυτό που μπορεί να δει και να αγγίξει, αρνούμενη να ακολουθήσει κανόνες του τύπου αγνότητα μέχρι το γάμο, υποχρεωτικός εκκλησιασμός κλπ.

Βέβαια η χαλάρωση των θρησκευτικών ηθών είχε ως θετικό αποτέλεσμα να σταματήσουν ο στιγματισμός και οι διακρίσεις κατά των ανύπαντρων μητέρων, παιδιών εκτός γάμου κλπ.

Σε μια κοινωνία που όλα πλέον είναι σχετικά και αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό, πιστεύω οτι είναι άδικο να χαρακτηρίζουμε κάποια θρησκεία ως "αίρεση" είτε αυτοί είναι μορμόνοι, ιεχωβάδες, πεντηκοστιανοί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο με γνώμονα το κριτήριο ότι η ορθοδοξία είναι η επικρατούσα θρησκεία στη χώρα μας, όταν στην πράξη έχει υποβαθμιστεί από τα ίδια τα μέλη της σε θρησκεία για τα πανηγύρια, δηλαδή ο κόσμος προσέρχεται στην Εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή, Ανάσταση,σε περιφορά εικόνας ή όταν κάποιο λείψανο επισκέπτεται την Ελλάδα με τιμές αρχηγού κράτους. Τον υπόλοιπο χρόνο στους ναούς θα βρείτε κυρίως γερόντια με το ένα πόδι στον τάφο.

Δημοσ.

Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο, χωρίς να είναι απαραίτητα και αρνητικό, είναι όχι τόσο η αθεία, αλλά η αυξανόμενη αδιαφορία προς την θρησκεία που έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες στη Δύση και τελευταία εξαπλώνεται και στην Ελλάδα. 

Πλέον η νέα γενιά ειδικότερα πιστεύει μόνο στο απτό, αυτό που μπορεί να δει και να αγγίξει, αρνούμενη να ακολουθήσει κανόνες του τύπου αγνότητα μέχρι το γάμο, υποχρεωτικός εκκλησιασμός κλπ.

Βέβαια η χαλάρωση των θρησκευτικών ηθών είχε ως θετικό αποτέλεσμα να σταματήσουν ο στιγματισμός και οι διακρίσεις κατά των ανύπαντρων μητέρων, παιδιών εκτός γάμου κλπ.

Σε μια κοινωνία που όλα πλέον είναι σχετικά και αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό, πιστεύω οτι είναι άδικο να χαρακτηρίζουμε κάποια θρησκεία ως "αίρεση" είτε αυτοί είναι μορμόνοι, ιεχωβάδες, πεντηκοστιανοί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο με γνώμονα το κριτήριο ότι η ορθοδοξία είναι η επικρατούσα θρησκεία στη χώρα μας, όταν στην πράξη έχει υποβαθμιστεί από τα ίδια τα μέλη της σε θρησκεία για τα πανηγύρια, δηλαδή ο κόσμος προσέρχεται στην Εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή, Ανάσταση,σε περιφορά εικόνας ή όταν κάποιο λείψανο επισκέπτεται την Ελλάδα με τιμές αρχηγού κράτους. Τον υπόλοιπο χρόνο στους ναούς θα βρείτε κυρίως γερόντια με το ένα πόδι στον τάφο.

tumblr_mmur6baJLn1qksfjmo1_r1_500.gif

Ποια νεα γενια ?  Εγω της παλαιας γενιας ειμαι..... :-D

• Like 4
Δημοσ.

LiquidΤroll, Thinart και Porg οι αγαπημενοι μου στο insomnia!

Χωρις αυτους θα έμπαινα σπάνια!

NinjaMan όχι; Έχει τα γαλόνια του από το υγρό πυρ.. :-)

Δημοσ.

LiquidΤroll, Thinart και Porg οι αγαπημενοι μου στο insomnia!

Χωρις αυτους θα έμπαινα σπάνια!

Βρε κωλόπαιδο , δεν σου αρέσουν τα νήματά μου?

Τα περισσότερα είναι σοβαρά, δεν τρολλάρω.

Το θέμα του νήματος είναι πόσο επικίνδυνοι είναι κάτι τέτοιοι , και το γεγονός ότι είδες ΝΕΟΛΑΙΑ μέσα σε αυτά ,

οπότε πρέπει να ανησυχήσουμε

Δημοσ.

Βρε κωλόπαιδο , δεν σου αρέσουν τα νήματά μου?

Τα περισσότερα είναι σοβαρά, δεν τρολλάρω.

Το θέμα του νήματος είναι πόσο επικίνδυνοι είναι κάτι τέτοιοι , και το γεγονός ότι είδες ΝΕΟΛΑΙΑ μέσα σε αυτά ,

οπότε πρέπει να ανησυχήσουμε

Τί είναι αυτό που τους κάνει επικίνδυνους? Εμένα μου φαίνονται χαβαλε

Δημοσ.

Ο Ολιζαντέμπεε??????

Τί είναι αυτό που τους κάνει επικίνδυνους? Εμένα μου φαίνονται χαβαλε

Οτι υπάρχουνε άνθρωποι που μπορεί να τους πιστέψουν.

Άνθρωποι που είναι απελπισμένοι και ψάχνουν κάπου να πιαστούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...