Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Εχω 20 mousepad και θα τα βάλω στο πλυντήριο για πλύσιμο.

Το έχει κάνει κανείς?είναι καιρό άπλυτα και τα χρώματα τους έχουν θαμπώσει και γενικά η υφή τους έχει αλλάξει πρέπει να πλυθούν.

Τι μου προτείνετε για αποριπαντικό?σκευτομαι να βάλω λίγο απ'ολα υγρό πιάτων,αποριπαντικό για ρούχα,μαλακτικό κτλ κτλ

να βάλω και κάποια θερμοκρασία η να τα βάλω σε θερμοκρασία βρήσης κτλ?

Να βάλω και λίγο σαμπουάν μέσα?(???)

Πρίν αρχίσετε να κοριδέυετε πείτε μου άν κάποιος το έχει κάνει και το αποτελεσμα αυτου

Δημοσ.

Εγώ τα πλένω στο χέρι γιατί δεν θέλω να καταπονούνται στο πλυντήριο.

Γιατί να βάλεις υγρό πιάτων στο πλυντήριο ρούχων; Θέλεις να το χαλάσεις;

Προσωπικά αν το δοκίμαζα με το πλυντήριο, θα έβαζα απλό απορρυπαντικό σε πρόγραμμα με χαμηλή θερμοκρασία και με χαμηλές στροφές. Σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανό θα ήταν να τα βρεις διαλυμένα.

Δημοσ.

ειναι 20 τεμάχια.......21 για την ακρίβεια

Δες τον τυπα στο δευτερο λινκ...... μπορεις να τα βαλεις και συ σε μια λεκανη ή στο νεροχυτη και να τελειωσεις πιο γρηγορα απο οτι να τα βαλεις στο πλυντηριο.....

Τσαμπα ρευμα θα καψεις στο πλυντηριο.

Δημοσ.

Αμα εχουν αφρολεξ θα γινουν συσκατα στο πλυντηριο. Στο χερι μονο και αν δεν σου αρεσει το αποτελεσμα πετα τα. Αλλιως βαλτα με δικη σου ευθυνη στο πλυντηριο και προετοιμασου να το καθαριζεις απο κομματακια πλαστικου.

Παντως εχεις πλακα: υγρο πιατων, σαμπουάν, μαλακτικό...βάλε και κανένα πίλινγκ, καμια μασκα, καμια αντιρυτιδικη...

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρευτείτε ρε 'σεις! Το μόνο που πρέπει να προσέξει ο άνθρωπος, είναι να μη ρυθμίσει σε πολλές στροφές το στύψιμο...

...διότι θα τού βγάλουν την πίστη στο σιδέρωμα μετά.

• Like 7
Δημοσ.

Σοβαρευτείτε ρε 'σεις! Το μόνο που πρέπει να προσέξει ο άνθρωπος, είναι να μη ρυθμίσει σε πολλές στροφές το στύψιμο...

...διότι θα τού βγάλουν την πίστη στο σιδέρωμα μετά.

Σε ενα ελαφρυ προγραμμα μια χαρα πλενονται, για στυψιμο δεν ξερω παντος, ισως καλυτερα να μην τα στυψεις καθολου. Μετα απο το πλυσιμο βεβαια θα χρειαστεις και κολα μηπως και εχει ξεκολησουν οι γωνιες.

Δημοσ.

Το αφρωδες πλαστικό που εχουν πολλα mouse pad φθειρεται με τα χρονια και πολλες φορες θρυμματιζεται αν βραχεί. Επίσης η επίστρωση έχει κόλλα που πιθανό να φύγει και με την περιστροφή στον κάδο πολύ πιθανό να στραπατσαριστεί το σχήμα τους και να ξεθωριασουν τα χρώματα.

"Μια χαρα πλένονται" μόνο κάποια συγκεκριμένα, και αυτα όσο είναι σχετικά καινούργια.

Βέβαια 21 έχει ο TS, και να του χαλάσουν μερικά ίσως να μην νοιάζεται.

Δημοσ.

μια χαρά πλυθήκαν, με απορυπαντικό και λίγο υγρό πιάτων,τα έβαλα με λίγα ρούχα μαζί για μήν κοπανιούντε μέσα καθός γυρνάει,

χωρίς στύψιμο προγραμμα και βγήκαν πένα!

Εχουν ραφές γύρο γύρο οπότε δέν έχω θέμα να ξεκολάνε οι άκρες,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...