Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σας πω για ενα στην αγια παρασκευη το λενε milf τι πιστευεται οτι το μεταφραζουν (meat i leave for)

Αφου θα χεις καλαμακια βγαλτο "Η καλαμια στον καμπο"

ε δεν παρα ειναι χοριατικο? εκει που παω να ανοιξω ο δρομος εχει μαγαζαρες αυτη την στιγμη ειναι ο τοπ δρομος σκεψου να παω να ανοιξω με ονομα Η καλαμια στο καμπο νομιζω ειναι λιγο καπως...

Δημοσ.

Αφου πουλάς πατάτα φρέσκια καταλαβαίνω

οτι θα κανεις ωραίο σουβλάκι.Είναι κριτήριο

για μένα αυτό.

Οτι όνομα κ να διαλέξεις καλες δουλειές.!

Meat i live for εννοεί το milf

Δημοσ.

Αφου πουλάς πατάτα φρέσκια καταλαβαίνω

οτι θα κανεις ωραίο σουβλάκι.Είναι κριτήριο

για μένα αυτό.

Οτι όνομα κ να διαλέξεις καλες δουλειές.!

Meat i live for εννοεί το milf

ναι για εμενα γενικα ειναι κριτηριο η φρεσκια πατατα...καλα το μετεφρασες μου ξεφυγε λιγο η μεταφραση...

Καλαμάκι metro Λευτέρης

θα ηθελα να μην εχει το λευτερης μεσα...α και οταν λεω οτι ειναι στο μετρο δεν ειναι πανω στην πλατεια που ειναι στο μετρο ειναι στα 300 μετρα με τα ποδια 

Θα σου έλεγα "Οι Σουβλάκες" αλλά υπάρχει στην νέα Φιλαδέλφεια, οπότε δεν θα πρωτοτυπήσεις

ναι υπαρχει εκει που ειπες...

Δημοσ.

Καλαμάκι...με μεράκι

Θέλω να κερδίσω τον άτυπο "διαγωνισμό" έτσι ώστε να μη φάει κανείς τζάμπα σουβλάκια :devil:

• Like 2
Δημοσ.

"Ε, να σου γυρίσω!" (too shocking)

ναι ειναι λιγο η αληθεια ειναι....

Καλαμάκι...με μεράκι

Θέλω να κερδίσω τον άτυπο "διαγωνισμό" έτσι ώστε να μη φάει κανείς τζάμπα σουβλάκια :devil:

εισαι δυνατος παιχτης δε μπορω να πω....

Δημοσ.

Σε συνδυασμό του ονόματός σου, της περιοχής και του είδους:

"Ελεύθερο Σουβλάκι"

Και για σήμα βάλε ένα τέτοιο περιστέρι με ένα σουβλάκι στο στόμα :P

getphoto.php?album=346322&pic_id=4&w=380

• Like 9
Δημοσ.

Νομίζω είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα χιουμοριστικά λογοπαίγνια τύπου GyroBank πχ (που έχω δει στο αιγάλεω) (Υπάρχει και σελίδα στο fb που κοροϊδεύει τέτοια μαγαζιά) ... ναι μεν έχουν πλάκα και ίσως είναι πιο εύκολο να τα θυμηθείς αλλά πιστεύω δεν προσδίδουν κύρος και σοβαρότητα ότι πρόκειται για μαγαζί με φαγητό υψηλής ποιότητας αλλά ότι είναι πιο πολύ για χαβαλέ....

Δλδ αν είχα μπροστά μου 2 σουβλατζίδικα, ένα με χιουμοριστικό όνομα (Σκαντζό-Γυρος) κλπ και ένα με λιτό, σοβαρό και παραδοσιακό όνομα (   θα επέλεγα το δεύτερο.... Αλλά ίσως είναι και γούστα αυτά....

Αλλά από χιουμοριστικά έχουμε "50 αποχρώσεις του Γκρίλ".... ( μόνο που σε λίγο καιρό δεν θα είναι πια επίκαιρο οπότε κάποτε το όνομα θα είναι λίγο άσχετο...) 

Άμα θες να δημιουργήσεις κόντρα με την τοπική κοινωνία βγάλτο " Λέγεται σουβλάκι , όχι καλαμάκι "   :devil:

Δημοσ.

Γύροgroup

Πολλοί θα σε κοροιδεψουν αλλά σίγουρα θα σε μάθουν. Και αν κάνεις και καλά σουβλάκια θα σε διαφημίσουν

• Like 2
Δημοσ.

Σε συνδυασμό του ονόματός σου, της περιοχής και του είδους:

"Ελεύθερο Σουβλάκι"

Και για σήμα βάλε ένα τέτοιο περιστέρι με ένα σουβλάκι στο στόμα :P

getphoto.php?album=346322&pic_id=4&w=380

καλαμακι η πιτογυρο?? :P

Νομίζω είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα χιουμοριστικά λογοπαίγνια τύπου GyroBank πχ (που έχω δει στο αιγάλεω) (Υπάρχει και σελίδα στο fb που κοροϊδεύει τέτοια μαγαζιά) ... ναι μεν έχουν πλάκα και ίσως είναι πιο εύκολο να τα θυμηθείς αλλά πιστεύω δεν προσδίδουν κύρος και σοβαρότητα ότι πρόκειται για μαγαζί με φαγητό υψηλής ποιότητας αλλά ότι είναι πιο πολύ για χαβαλέ....

Δλδ αν είχα μπροστά μου 2 σουβλατζίδικα, ένα με χιουμοριστικό όνομα (Σκαντζό-Γυρος) κλπ και ένα με λιτό, σοβαρό και παραδοσιακό όνομα (   θα επέλεγα το δεύτερο.... Αλλά ίσως είναι και γούστα αυτά....

Αλλά από χιουμοριστικά έχουμε "50 αποχρώσεις του Γκρίλ".... ( μόνο που σε λίγο καιρό δεν θα είναι πια επίκαιρο οπότε κάποτε το όνομα θα είναι λίγο άσχετο...) 

Άμα θες να δημιουργήσεις κόντρα με την τοπική κοινωνία βγάλτο " Λέγεται σουβλάκι , όχι καλαμάκι "   :devil:

γενικα οχι δε ψαχνω χιομοριστικο ψαχνω κατι πιο παραδοσιακο η αληθεια ειναι και να ειναι εξυπνο.Διαβαζα ενα αλλα ονομα που ειχε τυπος "μαζι τα φαγαμε" τραγικο το θεωρω...

Γύροgroup

Πολλοί θα σε κοροιδεψουν αλλά σίγουρα θα σε μάθουν. Και αν κάνεις και καλά σουβλάκια θα σε διαφημίσουν

μη με καψουν ειναι το θεμα με αυτο το ονομα η να μην ερχονται επειδη θα της θυμιζει διαφορα ασχημα πραγματα....αυτα τα ονοματα θελουν πολυ προσοχη

Δημοσ.

καλαμακι η πιτογυρο?? :P

γενικα οχι δε ψαχνω χιομοριστικο ψαχνω κατι πιο παραδοσιακο η αληθεια ειναι και να ειναι εξυπνο.Διαβαζα ενα αλλα ονομα που ειχε τυπος "μαζι τα φαγαμε" τραγικο το θεωρω...

Εικαστικά ταιριάζει το καλαμάκι ή σουβλάκι :P

Δημοσ.

Εικαστικά ταιριάζει το καλαμάκι ή σουβλάκι :P

αυτο μπορω να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ μεχρι τωρα απο αυτα που ακουσα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...