L3f Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνεται.... στο χαλανδρι ποιο είναι το μαγαζι? τα σουβλακια της Ιφικρατους....Εχεις φαει ?
spertoy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 περιεργο μεν αλλα όχι, δεν εχω δοκιμασει. θα το κανω όμως. από που ψωνιζεις κρεατα? γυρος ετοιμος?
Soulseeker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 "O Τόφαλος" "Χοντρομπαλάς" "Ολοστρόγγυλος" κτλ (γενικά μου αρέσει σε τέτοιου είδους μαγαζιά το όνομα να δείχνει οτι θα σκιστώ στο φαΐ ) "Σουβλατζίδικο" "Όλα στη σχάρα" "Άρχοντας" "Σουβλάκι με όνομα" "Σούβλακος" ή μιας και είσαι Περιστερι: "Κάγκουρας"
paoad Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 "O Γιατρός" (το παραδοσιακό) "Φατάλιτη" (εάν στοχεύεις νεολαία) "Γαβ γαβ" (εάν είσαι παράτολμος)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στην τελική, καλό σουβλάκι να κάνεις και να ψήνεις, και θα θυμούνται το όνομα, ό,τι και να βάλεις.
IgnaKing Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σουβλάκι λέγετε ρε παιδία...τι καλαμάκια!!''Το πέτρινο'' αν εχει καμια σχεση με πετρινο
girologos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Φίλε μου βγάλε ενα όνομα απο την αρχαία ελληνική μυθολογία. Απλό και ωραίο...
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αν μπορεις να τις πιτες που ειχε ο παλαιος Καραμπαμπας και να εχεις καλο κρεας χωρις ξυγκια θα εισαι αρχηγος ! Τωρα που το ειπα Μηπως να το ελεγες Αρχηγος ?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Φίλε μου βγάλε ενα όνομα απο την αρχαία ελληνική μυθολογία. Απλό και ωραίο... Πολυφημος. Με σημα εναν κυκλωπα να τρώει πιτογυρο. Καλη φαση.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ο Ευριπιδης παντως εχει τον καλυτερο γυρο, μιας και πιασαμε τους αρχαιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα