Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά το πιο γρήγορο delivery το είχε ο Αρχιμήδης 1
theoritikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Γουαι Φαι Ο Γύρος του κόσμου Φράπες (αν το μαγαζί έχει καλαμάκια ) Ο γύρος της Βείκου Γουαι Φαι Ο Γύρος του κόσμου Φράπες (αν το μαγαζί έχει καλαμάκια ) Ο γύρος της Βείκου 2
MT60RS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά το πιο γρήγορο delivery το είχε ο Αρχιμήδης λαθος θυμασαι, ο Αρχιμυδης αργουσε πολυ τις παραγγελιες, χανοταν και εκανε κυκλους 1
InfernoN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 σουβλατζιδικα υπαρχουν παρα πολλα, οποτε ουσιαστικα θα βαλεις ενα ονομα που θα τονισει την διαφορετικοτητα σου για παραδειγμα Κατι το διαφορετικο Το Διαλεκτο στην τελικη the chosen one
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 λαθος θυμασαι, ο Αρχιμυδης αργουσε πολυ τις παραγγελιες, χανοταν και εκανε κυκλους Αυτός είναι ο αρχηγός των μυδιών? 2
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Γυρο Γυρο Ολοι Πληροφοριακά, μας έστειλαν ένα φυλλάδιο με ένα μαγαζί κάπου κέντρο που λεγόταν γυρο γυρο. Οπότε θα θεωρηθεί σαν αντιγραφή. Ts. Πάντως για μένα επειδή είμαι φανατικός του σουβλακιού και έχω δοκιμάσει τα μισά μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας. Το όνομα για μένα σπάνια εως καθόλου θα παίξει ρόλο στην επιτυχία του μαγαζιού. Φρόντισε να φτιάχνεις νόστημα σουβλάκια χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και οχι της σαβούρας ενω ταυτόχρονα μην έχεις τσιμπιμένες τιμές, προσέξτε τον τρόπο ψησίματος καθώς και τους υγειονομικούς κανόνες αποθήκευσης των υλικών στο μαγαζί, μην αλλοιωθούν κτλ. Υποθέτω θα έχεις εμπειρία σε σουβλατζίδικα για να ανοίξεις δικό σου. Στο παρελθόν έχει τύχει να φάω από σουβλατζίδικα με χαλασμένα κρέατα, φυσικά δεν το καταλάβαινες από την γεύση αλλά από την διάρροια που ακολουθούσε αργότερα, άλλες φορές έκαναν καλά σουβλάκια που τρελενόσουν και έλεγες θα ξαναπάρω από αυτόν, την επόμενη φορά όμως δεν ήταν καλά ψημένο το κρέας, όχι απαραίτητα ωμό αλλά κάτι που δεν ξέρω, με έχασαν από πελάτη τους λοιπόν, το όνομά τους ελάχιστα με νοιάζει.
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά το πιο γρήγορο delivery το είχε ο Αρχιμήδης Από Ερμή έχεις παραγγείλει;; Πάντως ρε παιδιά, αυτό με τις φρέσκες πατάτες που λέτε, εγώ έχω δει ελάχιστα σουβλατζίδικα με φρέσκες πατάτες...τόσο στάνταρ είναι; 1
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ts. Πάντως για μένα επειδή είμαι φανατικός του σουβλακιού και έχω δοκιμάσει τα μισά μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας. Το όνομα για μένα σπάνια εως καθόλου θα παίξει ρόλο στην επιτυχία του μαγαζιού. Φρόντισε να φτιάχνεις νόστημα σουβλάκια χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και οχι της σαβούρας ενω ταυτόχρονα μην έχεις τσιμπιμένες τιμές, προσέξτε τον τρόπο ψησίματος καθώς και τους υγειονομικούς κανόνες αποθήκευσης των υλικών στο μαγαζί, μην αλλοιωθούν κτλ. Υποθέτω θα έχεις εμπειρία σε σουβλατζίδικα για να ανοίξεις δικό σου. Στο παρελθόν έχει τύχει να φάω από σουβλατζίδικα με χαλασμένα κρέατα, φυσικά δεν το καταλάβαινες από την γεύση αλλά από την διάρροια που ακολουθούσε αργότερα, άλλες φορές έκαναν καλά σουβλάκια που τρελενόσουν και έλεγες θα ξαναπάρω από αυτόν, την επόμενη φορά όμως δεν ήταν καλά ψημένο το κρέας, όχι απαραίτητα ωμό αλλά κάτι που δεν ξέρω, με έχασαν από πελάτη τους λοιπόν, το όνομά τους ελάχιστα με νοιάζει. θα συμφωνησω... αυτη την στιγμή κυριολεκτικά στην περιοχή μου δεν εχω σουβλατζίδικο που να με ικανοποιεί 100%... Επαιρνα απο 3 συγκεκριμένα, τα έκανα 5 για να αυξήσω τις επιλογές μου. Τα δύο χάλασαν την ποιότητα (ενω ειχαν απιστευτη δουλειά), το ένα έκλεισε και τα άλλα δυο (μέτρια) εχουν ελαχιστη παραγγελία 5 και 5.5€ αντίστοιχα (κοινως 3 πιτες + αναψυκτικό ή 4 πιτες = ποιος θα τα φαει ολα αυτα . Εχω καταλήξει να τρώω όλη την ώρα πιτσες και γκουντις όταν θέλω απέξω, επειδη 4/5 σουβλατζήδες δε θελουν/ξέρουν να εξυπηρετήσουν σωστά (θα προτιμούσα να με χρεωναν για το ντελιβερι 0,2€ παρα να με αναγκάζουν να πεταξω φαγητό ή να γίνω 150 κιλα).... σκεψου τα αυτά, σκέψου σαν καταναλωτής - τα ελυσες; και μετα θα το βρεις το ονομα... 1
mathsrule Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ο Γύρος/Η πίτα/Το καλαμάκι του Οβελίξ! Εάν δεν παίζουν copyrights.
MikeJ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 παντως την καλυτερη sauce την ειχε ο Διογενης Την καλύτερη σωσ (και προτείνω στο TS να βρει την συνταγή και να την έχει στο μαγαζί του αν μπορεί) που έχω φάει και τρελαινόμουν ήταν του Κάνδαυλου στο γκάζι.... Απίστευτη... πήγαινα και μόνο για τη σως (υποπτεύομαι ότι είχε μέλι γιατί ήταν γλυκιά) αν και ο γύρος κοτόπουλο ήταν επίσης κορυφή.. ένιωθες ότι τρως πραγματικό κοτόπουλο και όχι ένα συνοθύλευμα αγνώστης ταυτότητας κρεάτων όπως στα περισσότερα μέρη.... και μεγάλη αλάδωτη πίτα... Έχω ακούσει όμως ότι έχει πέσει πολύ σαν μαγαζί πια και είναι χάλια.... Αλλά στα ντουζένια του ήταν παράδειγμα προς μίμηση.... (με εξαίρεση τον άνιθο που έβαζε στο τζατζίκι..... Θάνατο στον Άνιθο.... καταστρέφει σαλάτες και φαγητά....) Πάλι για τζακπότ πάει και σήμερα με το όνομα ; τώρα ο νικητής θα κερδίσει 2 γεύματα 2 ατόμων.... Α και για τις πατάτες δεν είναι απαραίτητα να είναι φρέσκες πιστεύω ( είναι και κάπως υπερβολική απαίτηση για μαγαζί που έχει τρελή κίνηση κλπ, αν είναι πιο χαλαρά οκ)... Έχω φάει και φρέσκες τρελή μούφα αν πέσεις σε κακή πατάτα...τουλάχιστον οι κατεψυγμένες έχουν μία στάνταρ ποιότητα.... Το σημαντικό είναι να βρεις καλής ποιότητας κατεψυγμένες και να τις έχεις πάντα φρέσκα τηγανισμένες και όχι ξαναζεσταμένες...(μου έχει τύχει και έφαγε μεγάλο Χ το σουβλατζίδικο)... Η τηγανητή πατάτα όσο καλή κι αν είναι, είτε φρέσκια είτε κατεψυγμένη αν κρυώσει δε τρώγεται... ( ή τρώγεται αλλά είναι μεγάλο χάλι)
anwnymh29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μου ηρθε αλλο ενα... Αν ειναι κοντα σε πλατεια ονομασε το "ο γυρος της πλατειας"
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ΣουβλαΚιάμος https://www.youtube.com/watch?v=Y9LMmqvjTF0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα