Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρε ωτοασπίδες αλλη μεση λυση δεν υπαρχει εφοσον δεν θελει να παει σε γιατρο.

@slipknot δεν παιζει να μην τρολλαρεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παρε ωτοασπίδες αλλη μεση λυση δεν υπαρχει εφοσον δεν θελει να παει σε γιατρο.

@slipknot δεν παιζει να μην τρολλαρεις

εχεις να προτεινεις καποιες συγκεκριμενες? πολυ φοβαμαι πως δε τρολαρει :P

Δημοσ.

Οχι δυστυχως δεν μου χρειαστηκαν ποτε. παντως περιεργο που δεν θελει να παει σε καποιο γιατρο .Για να ροχαλιζει θα εχει θεμα προφανως με την αναπνοη του , δεν το δυσκολευει και αυτον ;

Δημοσ.

Οχι δυστυχως δεν μου χρειαστηκαν ποτε. παντως περιεργο που δεν θελει να παει σε καποιο γιατρο .Για να ροχαλιζει θα εχει θεμα προφανως με την αναπνοη του , δεν το δυσκολευει και αυτον ;

εχει αυτα τα συμπτωματα πνιγμου στον υπνο κτλ αλλα δε φαινεται να το παιρνει ιδιαιτερα σοβαρα. δε νομιζω πως τον ενοχλει γιατι αλλιως δε θα θυμωνε οταν του λεω για το γιατρο!

Δημοσ.

Χώρισέ τον και βρες άλλον.... Να εγώ πχ δε ροχαλίζω καθόλου... σαν πουλάκι κοιμάμαι....  :devil:   :-D

Πέρα από τη πλάκα όμως, ας δει ένα γιατρό... σιγά δεν είναι τόσο τραγικό, αλλιώς πρέπει να βρείτε σπίτι με ξεχωριστά δωμάτια,έστω για τον ύπνο γιατί είνα σοβαρό θέμα. Η έλλειψη ύπνου κάνει τον άνθρωπο απίστευτα κακόκεφο. Ακούγεται αστείο αλλά θεωρείται παράγοντας  που οδηγεί σε χωρισμούς και διαζύγια....

Δημοσ.

Χώρισέ τον και βρες άλλον.... Να εγώ πχ δε ροχαλίζω καθόλου... σαν πουλάκι κοιμάμαι....  :devil:   :-D

Πέρα από τη πλάκα όμως, ας δει ένα γιατρό... σιγά δεν είναι τόσο τραγικό, αλλιώς πρέπει να βρείτε σπίτι με ξεχωριστά δωμάτια,έστω για τον ύπνο γιατί είνα σοβαρό θέμα. Η έλλειψη ύπνου κάνει τον άνθρωπο απίστευτα κακόκεφο. Ακούγεται αστείο αλλά θεωρείται παράγοντας  που οδηγεί σε χωρισμούς και διαζύγια....

εμενα μου λες για την κακοκεφια! μες τα νευρα ειμαι και στη δουλεια κι ολη μερα γενικα. δε θελει να παει με τιποτα χαχα εχει θεμα με τους γιατρους. αυτο για το σπιτι εχω αρχισει να το σκεφτομαι αλλα ειμαστε τοσο μικροι και θα κοιμομαστε χωρια απο τωρα λιγο τραγικο :P

Δημοσ.

Όπως γράφτηκε πριν, οι ωτοασπίδες δεν θα κάνουν πολλά πράγματα...σχεδόν τίποτα δηλαδή σε τέτοια απόσταση

Δημοσ.

Όπως γράφτηκε πριν, οι ωτοασπίδες δεν θα κάνουν πολλά πράγματα...σχεδόν τίποτα δηλαδή σε τέτοια απόσταση

δηλαδη λυση δεν υπαρχει απο οτι καταλαβα περα απο χειρουργειο. ωραιααα

Δημοσ.

δηλαδη λυση δεν υπαρχει απο οτι καταλαβα περα απο χειρουργειο. ωραιααα

Δεν ξέρω, μόνο για τις ωτοασπίδες απάντησα :)

Από προσωπική εμπειρία δηλαδή, όσες έχω χρησιμοποιήσει δεν κάνουν δουλειά για τόσο κοντά. Κινητό, ξυπνητήρια κλπ τα ακούς κανονικά γι'αυτό το λέω

Δημοσ.

Καταρχάς κάνε λίγο στην άκρη το τουπέ σου, κοπελίτσα μου. Το ροχαλητό δεν είναι κάτι που ελέγχεις, για ποιο πράμα μαλώνεις ακριβώς; Μπορείς να του συστήσεις να πάει σε γιατρό ή απλά να σταματήσεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Από ένα σημείο και μετά στη σχέση κάνεις και παραχωρήσεις. Που ξέρεις εσύ ότι δε ροχαλίζεις η ίδια, αλλά ο άλλος δεν κάνει την τρίχα-τριχιά για να σου κάνει μανούρα; Τον ρώτησες μια φορά αν επιθυμεί να βλέπει τις ματωμένες σερβιέτες σου στο καλαθάκι του μπάνιου ή αν έχει όρεξη να μπαίνει στην μπανιέρα πηδώντας τα εμπόδια των σαμπουάν, μαλακτικών, μασκών για τα μαλλιά, ισιωτικών κρεμών, λακ και όλων των εκατοντάδων άλλων προϊόντων περιποίησης που στοιβάζεις, απομυζώντας τον προϋπολογισμό του σπιτιού; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι με το ροχαλητό γιατί κάνει αισθητή την παρουσία του στο σπίτι. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς, το ξέρεις ότι οι ambient ήχοι βοηθούν ιδιαίτερα στον ύπνο; Αντί να ακούς μαλακίες στο κινητό, βάλ' το στην άκρη, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Η μόνη συμβουλή που οφείλω να σου δώσω, είναι να μεγαλώσεις.

Τόση μαλακία μαζεμένη σε μια παράγραφο είχα καιρό να δω. Και μερικοί έχετε την εντύπωση ότι τρολάρετε έξυπνα...

• Like 3
Δημοσ.

Τόση μαλακία μαζεμένη σε μια παράγραφο είχα καιρό να δω.

Άμα πήγαινες στο μπάνιο προτού κάνεις το post θα την έβλεπες στον καθρέπτη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, μόνο για τις ωτοασπίδες απάντησα :)

Από προσωπική εμπειρία δηλαδή, όσες έχω χρησιμοποιήσει δεν κάνουν δουλειά για τόσο κοντά. Κινητό, ξυπνητήρια κλπ τα ακούς κανονικά γι'αυτό το λέω

Οι συγκεκριμένες που πρότεινα σε προηγούμενη σελίδα, είναι πολύ καλύτερες στο να καλύπτουν το ήχο απο τις κλασσικές που πουλάνε στα φαρμακεία. 

Θα μειώσει σίγουρα παραπάνω το θόρυβο απο το ροχαλητό. Πάλι θα το ακούει εννοείται. Δεν γίνεται να μην το ακούει καθόλου, αλλά δεν νομίζω να είναι σε επίπεδο που να την ξυπνάει. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι συγκεκριμένες που πρότεινα σε προηγούμενη σελίδα, είναι πολύ καλύτερες στο να καλύπτουν το ήχο απο τις κλασσικές που πουλάνε στα φαρμακεία. 

Θα μειώσει σίγουρα παραπάνω το θόρυβο απο το ροχαλητό. Πάλι θα το ακούει εννοείται. Δεν γίνεται να μην το ακούει καθόλου, αλλά δεν νομίζω να είναι σε επίπεδο που να την ξυπνάει. 

θα τις δοκιμασω σιγουρα αυτες κι ελπιζω καπως να μειωθει. αυτες ειναι για πολλες χρησεις ή πρεπει να τις πεταω μετα απο 2-3 φορες?

Δημοσ.

ο αδερφος μου ροχαλιζε..  τοσο που με ανοικτη την μπαλκονοπορτα τον ακουγες απο εξω

η μονη λυση ειναι γιατρος.. δεν υπαρχει αλλη.. 

οχι να πετσοκοψει κατι.. 

απλα για να ξερει τι ειναι.. αντιμετωπιζεται με φαρμακα? με απλη ταινιουλα? σταγονες? αφαιρεση στα κρεατακια? 

η εξεταση ειναι απλη ολιγολεπτη δεν ποναει

στο κατω κατω αν δεν θελει να κανει κατι για την κοπελα του παρατα τον και βρες και εσυ αλλον.. 

ολο και καποιος εδω μεσα θα στειλει βιογραφικο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...