chek2fire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αλήθεια γιατί να πληρώσεις όταν υπάρχουν τόσο και τόσα στο internet για να ακούς την μουσικούλα σου τελείως free? SomaFm, bbc 6 radio, soundcloud και χιλιάδες άλλα. Ειλικρινά πρέπει η να έχεις χρήμα για σκότωμα για να δίνεις μηνιάτικο.
tamis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δε μπορώ να ακούω παπαριές οτι το spotify θα σταματήσει να έχει το free... πριν περίπου 2 μήνες βγήκε η Spotify co και ανακοίνωσε οτι έχει τεράστια κέρδη απο τις διαφιμήσεις απο τα free accounts και οτι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει. ορίστε και η έμμεση ανακοίνωση που αναπαράχθηκε απο διάφορα μέσα sites και blogs http://www.techgrapple.com/spotify-free-music-service-will-not-end/
jazzu4ia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ...με τη σούπερ σύνδεσή μου 64 kB/s, κατεβάζω ό,τι γουστάρω, τζάμπα από napster και audiogalaxy... ...κι άμα βάλω ISDN, με 128 kB/s, ποιός με πιάνει... 3
nikchris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τρομερα ευχαριστη ειδηση, η apple φτιαχνει σωστη υπηρεσια!! Και android app!! Θα βαλω ποτε στον υπολογιστη μου ή στο κινητο μου software της apple? ΟΧΙ βεβαια, δεν τρελαθηκα ακομα, αλλα ο ανταγωνισμος θα ζωηρεψει! Περιμενω απαντηση απο Spotify και Google Play music. YΓ Γατακια της apple, οταν καιγεστε για την υπηρεσια, φτιαχνετε και android app. Γιατι δεν φτιαχνετε και το facetime για αλλες πλατφορμες; Ohhhh, wait.......... 1
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να καίγονται και πολύ. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν περί τις 1δις iOS συσκευές με 800εκ. από αυτές να έχουν δηλωμένη πιστωτική κάρτα. Το 2% να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, αμέσως ξεπερνάει τους 15εκ. premium συνδρομητές που έχει το Spotify. Μάλλον πιο πολύ σε "απαίτηση" των δισκογραφικών μου μοιάζει και προσπάθεια να χτυπήσει τον ανταγωνισμό (Spotify). 1
deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 24bit/96khz FLACs, foobar2000 και ενα καλο ηχοσυστηματακι, για οποιον ξερει και ασχολειται με μουσικη... ολα τα αλλα ειναι αθλιοτητες. 2
Abudi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το Mashable για την εν λόγω υπηρεσία , αλλά για αγγλομαθείς (link)
terzo.k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 24bit/96khz FLACs, foobar2000 και ενα καλο ηχοσυστηματακι, για οποιον ξερει και ασχολειται με μουσικη... ολα τα αλλα ειναι αθλιοτητες. Συμφωνώ απόλυτα αλλά είναι πολλά τα gigabyte
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Από περιέργεια μπήκα τώρα στο spotify να δω πόσο έχει το premium και βγάζει We're making a few little improvements. We'll be back real soon, promise. https://www.spotify.com/gr/purchase/product/premium/ να παίζει καμιά αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική λόγο apple music κιόλας;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Από περιέργεια μπήκα τώρα στο spotify να δω πόσο έχει το premium και βγάζει https://www.spotify.com/gr/purchase/product/premium/ να παίζει καμιά αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική λόγο apple music κιόλας; Ο ανταγωνισμός (θέλω να πιστεύω) θα ωφελήσει τον τελικό καταναλωτή... 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παντως τελευταια και καταιδρωμενη η Apple σε ολα. Αυτο το keynote αποτελουσε κυνηγητο μεταξυ αυτης και ολων των αλλων. Το iOS 9 και το El Capitan εφεραν features που ειχαν αλλες εταιριες a loooooong time ago. Επιπλεον η μουσικη υπηρεσια της δειχνει καθαρα ποσο την τσουζει το γεγονος οτι αλλοι κανουν πραγματα πριν απο αυτη. Ο Jobs ελεγε "We've always been shameless about stealing great ideas" και ο Cook το συνεχισε χθες μια χαρα
panosZED Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν το Apple Music παίζει στα Windows PC μόνο μέσω του iTunes (έτσι φαίνεται), ευχαριστώ δε θα πάρω. Προτιμώ τη ψυχική μου ηρεμία. Σωστος!!
Manos Petrucci Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ποιος έχει την ανάγκη να ακούει μουσική παντού ή έστω να νιώθει την ασφάλεια ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βάλει μια λίστα στημένη στα μέτρα του για να «ξεφύγει»...;; Αυτός που περιβάλλεται από την ηχορύπανση της πόλης. Η παύση στην μουσική έχει μεγάλη αρμονική αξία... Η ανθρωπότητα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ποιοτικότερη μουσική κι όχι για περισσότερη. Κι όταν λέω ποιοτικότερη, εννοώ τη μουσική που του δίνει ψυχικά αποθέματα. Ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες αρμονικά κι όχι αντιδραστικά. Κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουμε τη μουσική και να ακούσουμε τι υπάρχει γύρω μας. Ποιοι ήχοι μας περιβάλλουν και διαμορφώνουν τον εγκέφαλό μας. Πόσο καιρό έχεις να ακούσεις τον ήχο που παράγει ένα χωράφι όταν βγάζει λίγο αεράκι;; Εκεί να δεις μουσική. 2
Abudi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ποιος έχει την ανάγκη να ακούει μουσική παντού ή έστω να νιώθει την ασφάλεια ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βάλει μια λίστα στημένη στα μέτρα του για να «ξεφύγει»...;; Αυτός που περιβάλλεται από την ηχορύπανση της πόλης. Η παύση στην μουσική έχει μεγάλη αρμονική αξία... Η ανθρωπότητα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ποιοτικότερη μουσική κι όχι για περισσότερη. Κι όταν λέω ποιοτικότερη, εννοώ τη μουσική που του δίνει ψυχικά αποθέματα. Ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες αρμονικά κι όχι αντιδραστικά. Κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουμε τη μουσική και να ακούσουμε τι υπάρχει γύρω μας. Ποιοι ήχοι μας περιβάλλουν και διαμορφώνουν τον εγκέφαλό μας. Πόσο καιρό έχεις να ακούσεις τον ήχο που παράγει ένα χωράφι όταν βγάζει λίγο αεράκι;; Εκεί να δεις μουσική. Ρε φίλε, στην αρχή να σου πω το είδα το post σου καχύποπτα. Στο αεράκι στο χωράφι με κέρδισες. Κι άλλοι ήχοι δηλαδή, αλλά θα μας χλευάσουν αν αρχίσουμε 1
ariannaki85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ο ανταγωνισμός (θέλω να πιστεύω) θα ωφελήσει τον τελικό καταναλωτή... Το ίδιο και εγώ. Στα πάντα. Ρε φίλε, στην αρχή να σου πω το είδα το post σου καχύποπτα. Στο αεράκι στο χωράφι με κέρδισες. Κι άλλοι ήχοι δηλαδή, αλλά θα μας χλευάσουν αν αρχίσουμε Δεν είμαι ένας από αυτούς. Συμφωνώ και επαυξάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα