Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τσέκαρα σήμερα αυτό το site http://www.cleanbeaches.gr/και είδα πως σε μια παραλία που πήγαινα την έχουν κρίνει ακατάλληλη, αυτό που με παραξένεψε είναι ότι στην ίδια ακριβώς παραλία σε 2 σημεία έχει κριθεί κατάλληλη και σε 4 ακατάλληλη, πως γίνετε αυτο αφού η απόσταση είναι μικρή ανάμεσα στα σημεία που γίνανε οι μετρήσεις. Μιλάω για την παραλία Βάρκιζας.

image.png

Δημοσ.

Μήπως αυτές που έχουν κριθεί κατάλληλες είναι και οι οργανωμένες?

Οι οποίες μπορεί να διαθέτουν και κάποια παραπάνω λεφτά και να φέρνουν παραπάνω κέρδη?

Λέω εγώ τώρα... 

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή λέτε να παίζει λάδωμα από ιδιοκτήτες οργανωμένων παραλιών ώστε να περάσει το τεστ το σημείο που βρίσκετε το μαγαζάκι τους;

Δημοσ.

^ μπορεις να το πεις και "μακροχρονια συνεργασια" μεταξυ ιδιοκτητων, "προστασιας" και των αναλογων μηχανισμων

• Like 1
Δημοσ.

lol, πως γίνεται να ειναι στη σειρά ακαταλληλη - καταλληλη - ακαταλληλη - καταλληλη - ακαταλληλη; Τι είναι τα κολοβακτηρίδια πέτρες να μένουν σταθερά;

Δημοσ.

Αυτό που μένει είναι τελικά τι κάνουμε ποιον εμπιστευόμαστε και είναι όντως επικίνδυνες αυτές οι παραλίες;

Δημοσ.

Κολυμπάω σχεδόν κάθε μέρα για 30 λεπτά, από Μάρτη έως Δεκέμβρη, από Λαγονήσι και πέρα.

"Βρώμα" υπάρχει όταν... 1) φυσάει προς τα έξω.

2)πλακώνει η μισή Αττική στην περιοχή και κάνει τσισάκια μες στη θάλασσα προσποιούμενη πως κολυμπάει.

Αποτέλεσμα... Κάποιες φορές οι παραλίες είναι οχετός, άμα κολυμπάς το καταλαβαίνεις από τη γεύση  :-D

Είμαι 26 και τόσα χρόνια δεν έχω πάθει το παραμικρό παρόλο τη βρώμα, αλλά κάνω πάντα ντους μόλις βγω από το νερό.

Ps. Αν έχει κόσμο δεν είναι καθαρά για κανένα λόγο :devil:

Για καθαρό νερό από Λεγρενά και πέρα.

Για τις γαλάζιες σημαίες ουδέν σχόλιον, αφού Ελλάδα είμαστε και αυτά είναι ανήκουστα  :-D

Δημοσ.

Δεν την ξερω την περιοχη για να καταλαβω κατι απο το χαρτη, αλλα μηπως το άναποδο? Μήπως οι οργανωμένες είναι οι βρωμιάρικες? Παλιοτερα δουλευα σε ενα μαγαζι στον Αλιμο και μου ειχαν πει οτι τα λύματα κατέληγαν στη θάλασσα. Επισης στις οργανωμενες πάει πολύ καγουρόκοσμος με λάδια, αντιηλιακά, κλπ που κατουραει φουλ οποτε πιο λογικο το βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...