Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Fredo Espresso και  o φραπές είναι οι πιο υγιενιοί. Απέφυγε ζάχαρη, γάλα γιατί δίνουν περιττές θερμίδες.

Δημοσ.

Ο Fredo Espresso και  o φραπές είναι οι πιο υγιενιοί. Απέφυγε ζάχαρη, γάλα γιατί δίνουν περιττές θερμίδες.

αχαχαχα έλεος!

νομίζω ο ελληνικός 

• Like 2
Δημοσ.

για τον φραπε και ελληνικο σκετο εχω ξανακουσει οτι κανουν καλο αλλά για το freddo πρωτη φορα το ακουω!τα ξερω αυτα απλα θελω να ειναι κατι πιο γλυκο,δηλαδη αν βαζω ζαχαρη μαυρη ή κατι αλλο

Δημοσ.

O καφές από μόνος του δεν είναι κάτι ανθυγεεινό. Φυτικό προϊόν είναι.

Το θέμα είναι με τι τον ανακατεύεις και πόσες φορές πίνεις.

Και φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα αν πίνεις 10 φορές την ημέρα για χρόνια, κακό κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

O καφές από μόνος του δεν είναι κάτι ανθυγεεινό. Φυτικό προϊόν είναι.

Το θέμα είναι με τι τον ανακατεύεις και πόσες φορές πίνεις.

Και φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα αν πίνεις 10 φορές την ημέρα για χρόνια, κακό κάνει.

Και τα δηλητηριώδη μανιτάρια φυτικά είναι, δεν σημαίνει ότι αν τα φας δεν πειράζει.

Εκατομμύρια πράγματα υπάρχουν στην φύση που σε σκοτώνουν, πόσα δηλητήρια φτιάχνουμε με φυτά.

Φυτικό δεν σημαίνει ακίνδυνο.

• Like 7
Δημοσ.

Ο Fredo Espresso και  o φραπές είναι οι πιο υγιενιοί.

Οι χειροτεροι απ'ολους ειναι αυτοι οι δυο με τα πρωτεια να τα εχει ο φραπες.ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ.

Ο Ελληνικος(σκετος) ειναι ο πιο υγιεινος καφες απ'οσο γνωριζω.

• Like 6
Δημοσ.

Σε καρδιολόγο που είχα επισκεφτεί λόγω ταχυκαρδιων που δεν ηρεμουσαν και τελικά ηταν άγχος, μου είχε πει να προτιμώ τον ελληνικό καφέ. Έχω ακούσει απο αλλους αληθινούς καρδιοπαθεις οτι πίνουν μονο ελληνικό καθότι ο πιο ακίνδυνος

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να πίεις καφέ δηλαδή στην καφετερια? Σαν να ρωτάς ποια τσιγάρα είναι τα πιο υγιεινά.

Πιες κανά χυμό.

• Like 2
Δημοσ.

Οι χειροτεροι απ'ολους ειναι αυτοι οι δυο με τα πρωτεια να τα εχει ο φραπες.ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ.

Ο Ελληνικος(σκετος) ειναι ο πιο υγιεινος καφες απ'οσο γνωριζω.

Συμφωνώ & επαυξάνω!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...