rambo1992 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για να παραγγέλνω ένα υγιεινό ρόφημα όταν πηγαίνω σε καφετέριες!
mgs4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο Fredo Espresso και o φραπές είναι οι πιο υγιενιοί. Απέφυγε ζάχαρη, γάλα γιατί δίνουν περιττές θερμίδες.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο Fredo Espresso και o φραπές είναι οι πιο υγιενιοί. Απέφυγε ζάχαρη, γάλα γιατί δίνουν περιττές θερμίδες. αχαχαχα έλεος! νομίζω ο ελληνικός 2
rambo1992 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 για τον φραπε και ελληνικο σκετο εχω ξανακουσει οτι κανουν καλο αλλά για το freddo πρωτη φορα το ακουω!τα ξερω αυτα απλα θελω να ειναι κατι πιο γλυκο,δηλαδη αν βαζω ζαχαρη μαυρη ή κατι αλλο
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για να παραγγέλνω ένα υγιεινό ρόφημα όταν πηγαίνω σε καφετέριες! http://www.onmed.gr/diatrofi/item/324723-kafes-poio-eidos-einai-pio-ygieino--poio-exei-perissoteri-kafeini http://www.athenarecipes.com/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=138
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο φραπες ειναι απο τους χειροτερους,αν οχι ο χειροτερος. 22
Ison_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 O καφές από μόνος του δεν είναι κάτι ανθυγεεινό. Φυτικό προϊόν είναι. Το θέμα είναι με τι τον ανακατεύεις και πόσες φορές πίνεις. Και φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα αν πίνεις 10 φορές την ημέρα για χρόνια, κακό κάνει. 1
Baator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 O καφές από μόνος του δεν είναι κάτι ανθυγεεινό. Φυτικό προϊόν είναι. Το θέμα είναι με τι τον ανακατεύεις και πόσες φορές πίνεις. Και φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα αν πίνεις 10 φορές την ημέρα για χρόνια, κακό κάνει. Και τα δηλητηριώδη μανιτάρια φυτικά είναι, δεν σημαίνει ότι αν τα φας δεν πειράζει. Εκατομμύρια πράγματα υπάρχουν στην φύση που σε σκοτώνουν, πόσα δηλητήρια φτιάχνουμε με φυτά. Φυτικό δεν σημαίνει ακίνδυνο. 7
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο Fredo Espresso και o φραπές είναι οι πιο υγιενιοί. Οι χειροτεροι απ'ολους ειναι αυτοι οι δυο με τα πρωτεια να τα εχει ο φραπες.ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ. Ο Ελληνικος(σκετος) ειναι ο πιο υγιεινος καφες απ'οσο γνωριζω. 6
insomnia888 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σε καρδιολόγο που είχα επισκεφτεί λόγω ταχυκαρδιων που δεν ηρεμουσαν και τελικά ηταν άγχος, μου είχε πει να προτιμώ τον ελληνικό καφέ. Έχω ακούσει απο αλλους αληθινούς καρδιοπαθεις οτι πίνουν μονο ελληνικό καθότι ο πιο ακίνδυνος 2
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πρέπει οπωσδήποτε να πίεις καφέ δηλαδή στην καφετερια? Σαν να ρωτάς ποια τσιγάρα είναι τα πιο υγιεινά. Πιες κανά χυμό. 2
MrSeanKon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Οι χειροτεροι απ'ολους ειναι αυτοι οι δυο με τα πρωτεια να τα εχει ο φραπες.ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ. Ο Ελληνικος(σκετος) ειναι ο πιο υγιεινος καφες απ'οσο γνωριζω. Συμφωνώ & επαυξάνω! 1
NT1G Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Από πότε ένας "φυσιολογικός" καφές είναι ανθυγιεινός; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις