Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Λόγω του ότι το στρώμα μου δεν με βοηθάει στον ύπνο και κάθε πρωι αισθάνομαι δύσκαμψία στη μέση μου και συν τοις άλλοις έχω ιστορικό μίας κοίλης θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε μία καλή διακριτική ζώνη (να έχει αντιδρωτικό υλικό) ώστε να μπορώ να την φοράω τουλάχιστον στο κρεβάτι (και στην εργασία μου γιατί όχι) ώστε να ξυπνάω και να κινούμαι άνετα και όχι να θέλωένα σκασμό διατάσεις για να ξεπιαστώ...

:)

• Moderators
Δημοσ.

η ζωνη δεν θα σου κανει δουλεια. Τουλαχιστον οχι σε βαθος χρονου. 

Καλυτερα επενδυσε σε μερικες ασκησεις ενδυναμωσεις και διατασεις για να δυναμωσεις και να την κανεις πιο ευλιγιστη

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Λόγω του ότι το στρώμα μου δεν με βοηθάει στον ύπνο και κάθε πρωι αισθάνομαι δύσκαμψία στη μέση μου και συν τοις άλλοις έχω ιστορικό μίας κοίλης θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε μία καλή διακριτική ζώνη (να έχει αντιδρωτικό υλικό) ώστε να μπορώ να την φοράω τουλάχιστον στο κρεβάτι (και στην εργασία μου γιατί όχι) ώστε να ξυπνάω και να κινούμαι άνετα και όχι να θέλωένα σκασμό διατάσεις για να ξεπιαστώ...

:)

εχω κι εγω πρωινη δυσκαμψια η οποια φευγει μετα απο λιγο περπατημα. η ζωνη δεν θα σε βοηθησει ιδιαιτερα αντιθετως μπορει να σου δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα γιατι θα ατροφησουν οι μυες της κοιλιας. ενα καινουργιο στρωμα θα βοηθησει αλλα δεν θα λυσει το προβλημα. οι  μυες ειναι παντα πιο δυσκαμπτοι το πρωι, αυτο ισχυει ακομα και για παιδια 5 χρονων. Οπως ειπε ο Spect ασκησεις και γυμναστικη μονο θα δωσουν λυση στο προβλημα σου. Ισως μια επισκεψη σε φυσικοθεραπευτη θα βοηθησει να φυγει το μεγαλο πιασιμο πριν αρχισεις γυμναστικη.

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι το στρώμα μου... Εκεί κουράζεται η μέση μου και το πρωι ξυπνάω χάλια.

Επειδή δεν έχω 2 και 3 χιλιάδες να δίνω για πέταμα (γιατί έχω ήδη καλό στρώμα) γι' αυτό σκέφθηκα τη λύση της ζώνης...

Οση γυμναστική και να κάνεις, όση ενδυνάμωση και να δώσεις στο σημείο, εάν το βράδυ πέφτεις σε ένα στρώμα που "βουλιάζει" από την μέση και κάτω, πάλι ξεκινάς από το μηδέν.

Εναλλακτικά σκέφθηκά μήπως να έβαζα ένα μαξιλαράκι για να μην έχω τόσο πρόβλημα...

• Moderators
Δημοσ.

Η ζωνη τοτε δεν θ συ αλλαξει κατι τοτε. 2000-3000 για στρωμα? τι εχει χρυσες ραφες?

Και στο θεμα ενδυναμωσεις και ευλιγισιας εννοειται οτι θα στο κανει καλυτερα.

Δημοσ.
  • όχι ζώνη θα σου κάνει ζημιά μακροπρόθεσμα.
  • άλλαξε στρώμα (δεν χρειάζονται 2000€)
  • ύπνος σε εμβρυακή στάση, με σωστό μαξιλάρι για τη στήριξη του αυχένα (αυτό με τις καμπύλες, ξεκινάνε από 20€), (ιδανικά και μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου)
  • κάποιοι ορθοπεδικοί προτείνουν και κυλινδρικό μακρύ και μαλακό μαξιλάρι με Φ 7-10cm να τυλίγεται γύρο από τη μέση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

πιο βασικό από όλα, ασκήσεις.

όλα τα παραπάνω χωρίς άσκηση, θα σου καταπραΰνουν τον πόνο προσωρινά, για να επιστρέψει με τη σειρά του στο μέλλον σε χειρότερη μορφή.

επίσης, επίσκεψη σε ορθοπεδικό άμεσα, εδώ λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας όλοι.

• Like 5
Δημοσ.

Εαν η δυσκαμψια ειναι απο την κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου δεν προκειται να σε βοηθησει τιποτα. Ουτε ζωνες, ουτε στρωμα, ουτε ασκησεις.

Δημοσ.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι το στρώμα μου... Εκεί κουράζεται η μέση μου και το πρωι ξυπνάω χάλια.

Επειδή δεν έχω 2 και 3 χιλιάδες να δίνω για πέταμα (γιατί έχω ήδη καλό στρώμα) γι' αυτό σκέφθηκα τη λύση της ζώνης...

Οση γυμναστική και να κάνεις, όση ενδυνάμωση και να δώσεις στο σημείο, εάν το βράδυ πέφτεις σε ένα στρώμα που "βουλιάζει" από την μέση και κάτω, πάλι ξεκινάς από το μηδέν.

Εναλλακτικά σκέφθηκά μήπως να έβαζα ένα μαξιλαράκι για να μην έχω τόσο πρόβλημα...

2000 για στρωμα; εγω πηρα ενα του ικεα με 120 ευρω και ειδα διαφορα. η γουβα στο στρωμα ειναι τεραστιο προβλημα. προσπαθησε εστω να το γυρισεις αναποδα (πανω κατω και την μερια των ποδιων στο κεφαλι)

Δημοσ.

Τα στρώματα κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ και είναι πολύ καλά. Έτσι διάβαζα κι εγώ σε forums ότι θες μια περιουσία για στρώμα και είχα απογοητευτεί, αλλά δε χρειάζονται τόσα πολλά αν θες κάτι βασικό.

Πέρα από αυτό, θες άσκηση, άσκηση και άσκηση. Τουλάχιστον περπάτημα. Ακόμα κι οι γέροι περπάτάνε, δεν υπάρχει δικαιολογία. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν κολλανε αυτα μεταξυ τους !

όπως και να χει άλλαξε επειγόντως στρώμα  και με τα λεφτά ου σου λένε βρίσκεις πολύ κάλο , οκ με κανα 300αρι πας σε τέλειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...