Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω παντως δεν φοραω λευκες ρομπες..... ουτε τρελα μαλλια εχω

Tesla Coil ; Δεν μπορεί να μην έχεις.. :-)

• Like 1
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω παντως δεν φοραω λευκες ρομπες..... ουτε τρελα μαλλια εχω

Άρα δεν κάνεις έρευνα φίλε μου...τον κόσμο κοροϊδεύεις! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μλκς γιατί τα αγοράζετε τότε; Εγώ έχω σταματήσει να παίρνω αναψυκτικά από περίπτερα-φαγάδικα εδώ και 10 χρόνια πλέον. Μην πίνετε καθόλου αναψυκτικά, δε προσφέρουν τίποτα...

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

@ντεθ_λορντ

εσυ τωρα θυγεις αλλο θεμα. Και οκ δεν λεμε να το κοψει καποιος τελειως (για μενα ειναι ακομη καλυτερο να το κοψει καποιος γιατι ειναι αχρηστο) αλλα το σημαντικοτερο θεμα ειναι η συχνοτητα!

Γιατι μια στο τοσο δεν θα σε πειραζε να εδινες και 2 το αναψυκτικο αλλα προφανως αυτοι που παραπονιουνται ειναι συχνοι θαμωνες

Δημοσ.

Πείτε και για τα χαρμπουγκεράδικα, που σερβίρουν τα αναψυκτικά με 60% παγάκια.

Εγώ τρελαίνομαι για την νερωμένη κοκά κόλα των goodys πάντως....κι ας έχω σχεδόν κόψει την κόκα κόλα...:)

Δημοσ.

Πείτε και για τα χαρμπουγκεράδικα, που σερβίρουν τα αναψυκτικά με 60% παγάκια.

Εγώ τρελαίνομαι για την νερωμένη κοκά κόλα των goodys πάντως....κι ας έχω σχεδόν κόψει την κόκα κόλα... :)

Αμ οι πορτοκαλαδες ο φυσικος χυμος που πουλανε, που ειναι ενα πορτοκαλι και το υπολοιπο νερο, και κανει 2€ τουλαχιστον;

• Like 1
Δημοσ.

Αμ οι πορτοκαλαδες ο φυσικος χυμος που πουλανε, που ειναι ενα πορτοκαλι και το υπολοιπο νερο, και κανει 2€ τουλαχιστον;

Ό,τι και να 'ναι εμένα η μου αρέσει η κόκα κόλα τους, σχεδόν μόνο εκεί πίνω! :P

Δημοσ.

Το πραγμα αλλαζει αν φυσικα πας εκει και κατσεις. Εκει θα το πληρωσεις χρυσο. δε μπορεις να κανεις αλλιως. δυστυχως.

Ισως αυτος ειναι ενας λογος.

Αμα εχει πελατεια που καθεται μεσα μαλλον τους συμφερει να τα εχουν ακριβα για να βγαζουν απο τον κοσμο που καθεται μεσα.

Δεν μπορει να χρεωνει αλλιως για το μεσα και αλλιως για το εξω.

Και μην κρινετε μονο απο τον εαυτο σας και τους φιλους σας. Ισως οι περισσοτεροι τελικα να μην νοιαζονται. Οσοι κοιτανε τις τιμες ετσι και αλλιως μαλλον αγοραζουν μονο απο το σουπερμαρκετ και εχουν στοκ. Και 70 λεπτα να το πουλαει δεν θα παρουν.

Δημοσ.

Ισως αυτος ειναι ενας λογος.

Αμα εχει πελατεια που καθεται μεσα μαλλον τους συμφερει να τα εχουν ακριβα για να βγαζουν απο τον κοσμο που καθεται μεσα.

Δεν μπορει να χρεωνει αλλιως για το μεσα και αλλιως για το εξω.

Και μην κρινετε μονο απο τον εαυτο σας και τους φιλους σας. Ισως οι περισσοτεροι τελικα να μην νοιαζονται. Οσοι κοιτανε τις τιμες ετσι και αλλιως μαλλον αγοραζουν μονο απο το σουπερμαρκετ και εχουν στοκ. Και 70 λεπτα να το πουλαει δεν θα παρουν.

Eδω παντως αρκετα καταστηματα το κανουν αυτο..... αλλη τιμη για take away και αλλη τιμη για να κατσεις.....

Δημοσ.

αναψυκτικά ρε παιδιά 

έλεος με την ορθογραφία μου βγήκανε τα μάτια. 

το 2ο συνθετικό είναι το ψΥχος , την τρέλα μου μέσα

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...