Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναψυκτικά ρε παιδιά 

έλεος με την ορθογραφία μου βγήκανε τα μάτια. 

το 2ο συνθετικό είναι το ψΥχος , την τρέλα μου μέσα

Από την ψυχή είναι.

• Like 1
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eδω παντως αρκετα καταστηματα το κανουν αυτο..... αλλη τιμη για take away και αλλη τιμη για να κατσεις.....

Και για τα αναψυκτικα?

Για τα φαγητα οντως, σχεδον ολες οι πιτσαριες το κανουν και οχι μονο.

Δεν εχω δει ομως σουβλατζιδικο να το κανει

Από την ψυχή είναι.

Ψυχη και ψυξη ειναι ομοριζα

http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%88%CF%8D%CF%87%CF%89#.CE.91.CF.81.CF.87.CE.B1.CE.AF.CE.B1_.CE.B5.CE.BB.CE.BB.CE.B7.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CE.AC_.28grc.29

• Like 1
Δημοσ.

σε ενα παλιο ειχα δει τιμοκαταλογο χωρισμενο στα δυο "για ορθιους"/"για καθημενους", λες και ηταν λεωφορειο

Δημοσ.

αναψυκτικά ρε παιδιά 

έλεος με την ορθογραφία μου βγήκανε τα μάτια.

Αυτό σού έβγαλε τα μάτια εσένα; Εδώ το γράφει με ένα «ψ»...

• Like 4
Δημοσ.

Παρήγγειλε από σπίτι και φρόντισε να έχεις πάρει από το σούπερ το αναψυκτικό που θες.

Εσένα όταν θα σου παρέχουν το αναψυκτικό, μετά θα γκρινιάζεις γιατί δεν είναι στη θερμοκρασία που θέλεις, έτσι σε κόβω.

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι έρχεται ο κάθε τυχαίος και πετάει ατάκες του στυλ "οι μαγαζάτορες δε θέλουν να βγάλουν λεφτά, αυτό που κάνουν είναι προφανώς χαζό!".

Try this: οι μαγαζάτορες θέλουν να βγάλουν λεφτά, και εκτός εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα αυτό που κάνουν το κάνουν συνειδητά για λόγους που εσύ δε γνωρίζεις. Επειδή ξέρεις, δεν είσαι μαγαζάτορας και δεν περιμένεις να φας ψωμί από το μαγαζί.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

εδώ πουλάνε το νερό στα περίπτερα 5 φορές (και βάλε) πάνω από την τιμή αγοράς του, με τα αναψυκτικά θα ασχοληθούμε που δεν είναι καν είδος πρώτης ανάγκης?

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στοίχημα πως στο email με το οποίο (ξανα)γράφτηκες δεν μπορείς να συνδεθείς, μιας και δεν θυμάσαι τι έβαλες...  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Eδω παντως αρκετα καταστηματα το κανουν αυτο..... αλλη τιμη για take away και αλλη τιμη για να κατσεις.....

Γίνεται κι εδώ αυτό και στο φαγητό και στον καφέ

• Like 1
Δημοσ.

σε ενα παλιο ειχα δει τιμοκαταλογο χωρισμενο στα δυο "για ορθιους"/"για καθημενους", λες και ηταν λεωφορειο

εχω παει σε μαγαζι να κατσω και λεω θελω κολα μπουκαλακι 500μλ , μου λεει δεν εχει μονο γυαλινο ενω ειχε .

τον ρωταω αφου εχει το ψυγειο , α μου λεει αυτο ειναι για ντελιβερι.

αυτο ειναι νομιμο ρε παιδια ? btw το μπουκαλι για εξω 500μλ ειχε 1.2 και το 250μλ στο μαγαζι 2 ευρω...

Δημοσ.

εχω παει σε μαγαζι να κατσω και λεω θελω κολα μπουκαλακι 500μλ , μου λεει δεν εχει μονο γυαλινο ενω ειχε .

τον ρωταω αφου εχει το ψυγειο , α μου λεει αυτο ειναι για ντελιβερι.

αυτο ειναι νομιμο ρε παιδια ? btw το μπουκαλι για εξω 500μλ ειχε 1.2 και το 250μλ στο μαγαζι 2 ευρω...

Ο ψιλικατζης σου ειναι κλεφτης.1€ εχει το μισολιτρο αναψυκτικο και παλι ακριβο ειναι σε σχεση με το μαρκετ.

Δημοσ.

Και για τα αναψυκτικα?

Για τα φαγητα οντως, σχεδον ολες οι πιτσαριες το κανουν και οχι μονο.

Δεν εχω δει ομως σουβλατζιδικο να το κανει

Ψυχη και ψυξη ειναι ομοριζα

http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%88%CF%8D%CF%87%CF%89#.CE.91.CF.81.CF.87.CE.B1.CE.AF.CE.B1_.CE.B5.CE.BB.CE.BB.CE.B7.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CE.AC_.28grc.29

Άλλο το ψύχος και άλλο η ψυχή και ας είναι ομόρριζα ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...